Muskel Building: skridttællere Tips

Sådan bruges det

En skridttæller er en lille, billig enhed, der klip på din linning og tæller antallet af trin eller distance, du tager i løbet af en dag. Brug den til at måle din forbedring. Hvis du cheeck det i eftermiddag og find din samlede lav, kan du blive motiveret til at gå ud og gå en mile eller to. Skridttællere er temmelig nøjagtige. Der er ingen bedste skridttæller for alle, så vælg med funktioner og stil.

Trin eller Distance?

Skridttællere kan indstilles til at give dig det antal skridt du tager eller afstanden du rejser, eller nogle gange begge dele. Problemet med at måle afstanden er, at du skal måle din skridtlængde lelngth, hvilket kan være lidt tricky. En måde at omgå dette er at bære din skridttæller til en kvart mile spor og gå rundt på banen på indersiden lane. Tjek dine skridt, ganges med 4, og du vil have det antal trin, der svarer til en mile for dig.

Skridttællere i sundhedsfremme

Skridttællere kan bruges i sundhedsfremme. Det er nemt at bruge en skridttæller til at måle fremskridt i trin eller distance gik, som er forbundet med vægtkontrol og andre foranstaltninger af sundhed. De fleste mennesker nyder at bruge skridttællere, så overholdelse er høj. Hvis du arbejder på sundhedsfremme for en virksomhed eller samfund organisation, kan du købe løs skridttællere og starte et program.

Hvad Skridttællere er godt for

Du kan bruge skridttæller til enten gå eller løbe, men husk du tager færre trin kører en tilsvarende afstand. Dette er på grund af en længere skridtlængde. Det kan være bedst at bruge skridttæller for walking og afstanden funktion til at køre. Tælleren registrerer på nogle maskiner som trappe stepmaskiner eller opretstående cykler, men disse har deres egne skærme. Skridt afspejler ikke mængden af ​​arbejde i vægtløftning eller havearbejde, så giv dig selv kredit for disse former for motion, selvom du ikke opfylder dine skridt mål den dag.

10.000 skridt

Et benchmark undertiden bruges til at opnå generelle sundhed og fitness tager 10.000 skridt om dagen. Dette omfatter gå i fitness samt gør gøremål, gå til butikken, etc. at bedømme dine fremskridt hen imod dette mål, du har brug for en skridttæller. Skridttællere kan indstilles til at tælle nuumber af skridt du tager og ofte det dstance du rejser så godt. Venstre, højre er 2 trin. I gennemsnit 10.000 skridt er omkring 5 miles.