Muskel Building: Pulsmålere Tips

Pulstræning

Du kan bruge din pulsmåler under enhver aerob træning. Efter et stykke tid, kan du få fornemmelsen af ​​din træning og ikke har brug for det hver gang, men du vil stadig ønsker at bruge det nu og da for at vurdere fremskridt. Pulsmålere kan også bruges til at måle dine fremskridt på en given træning - for at se, hvis du vil hurtigere i løbet. Du kan bruge en pulsmåler til at måle intensiteten af ​​et interval træning. Du kan også bruge den til at blive på tempoet under et løb.

Puls Target

Her er hvordan du regne din puls mål. Først trække din alder fra 220. dividere dette tal med 60% og 75%. Hvis du er 35, det er 185 x 60% (111) og 75% (139). Dit mål er 111-139 slag i minuttet, og det er, hvad du indtaster i din pulsmåler. Tjek din puls, mens du arbejder ud og bo i den nedre del af intervallet, hvis du er nybegynder og højere, hvis du er oplevet. Hvis du allerede på et højt fitness niveau, sæt dit mål mellem 70 eller 75% og 85 eller 90%. Der er naturlig variation, så du kan lave små variationer, hvis disse numre enten ikke udfordre dig eller forlade dig udmattet.

Hvornår skal man bruge Pulsmålere

Brug din pulsmåler under enhver aerob træning. Dit hjerte er ligeglad hvad motion sætte det ind i sin målzone. Dette ville være at løbe, gå, cykling, skøjteløb eller langrend. Også kvalificerende er øvelse maskine træning som trappe klatring, roning, eller ved hjælp af en elliptisk træner. De fleste sportsgrene, ligesom tennis eller basketball, er stop-and-go så ikke holde din puls stabil, men du kan få en god træning.

Hvad Pulsmålere Gør

Den væsentligste årsag du får en pulsmåler er at tjekke din puls under træning og se, at du er i din pulszonen. Andre funktioner hjælper dig med at spore andre aspekter af din træning og gøre dem sjovere. For at forbedre aerob kapacitet og fitness, er du nødt til at bruge lidt træning tid i din pulszone. Det er svært at tage din puls under træning, så pulsmåleren er den sikreste måde at se du træner på det rigtige intensitet.

Egenskaber

En pulsmåler er normalt bæres som et armbåndsur. Nogle modeller har en rem bæres rundt om brystet, mens andre har indbyggede sensorer. De fleste pulsmålere, udover at vise din puls på det tidspunkt, har tid og stopur funktioner. Sædvanligvis har de en alarm, der fortæller dig, når du er ude af din pulszone. Mere avancerede modeller har registrering og opbevaring funktioner og optage og hente omgangstider. Nogle beregn kalorier brændt. Høje ende modeller har test funktioner og avancerede funktioner, der er endda bruges i motion laboratorier.