Muskel Building: Motionsudstyr Tips

Styrke Udstyr

Styrke udstyr omfatter kommerciel fitness udstyr findes i fitnesscentre samt hjem fitness versioner. Det samme udstyr anvendes generelt til at øge styrke og for at opbygge muskler. De rutinemæssige varierer afhængigt af dine mål. Udover maskiner, styrke udstyr omfatter frie vægte, som er vægtstænger og håndvægte, motion bands og forskellige enheder med særlige formål.

Motionsfaciliteter

Træningsudstyr kan dukke op i en masse steder udover dit hjem og gymnastiksalen. Store boligblokke ofte øvelsesområder, og mindre faciliteter kan drage fordel af et par stykker af udstyr. Store selskaber har deres egne fitnesscentre, men mindre virksomheder kan hjælpe sig selv og deres medarbejdere med sundhedsfremmende faciliteter. Sommetider folk i mindre byer mødes og danner et fællesskab gym. Du ønsker måske at fremme en sådan facilitet på din lejlighed eller virksomhed.

Smith Machine vs. Barbell

De fleste Smith maskiner opvejes, hvilket betyder, at stangen er ikke vægtet, og du løfter kun vægten af ​​pladerne. En standard olympiske gratis vægt vægtstang vejer 20 kg (44 lb). I dette tilfælde ville den frie vægt øvelse være £ 44 tungere. Med Smith maskiner, der ikke opvejes på denne måde, vil det afhænge af vægten af ​​baren. Prøv Smith maskine bar uden vægtskiver at se, hvordan det føles.

Træning på Cybex

Cybex er en af ​​de største producenter af gym vægt træningsudstyr. At arbejde store muskelgrupper, kigge efter den benpres (ben), lodret bænkpres (bryst), og lat pulldown (tilbage). Har tre sæt af 8-12 gentagelser at tone og træne dine muskler. Hvis du ønsker at gøre mere for dine ben, gør et eller to sæt på forlængelse ben og bencurl. Jeg foretrækker håndvægte til arm øvelser, men du kan prøve at CYBEX biceps og triceps maskiner til et sæt eller to. Arbejde dine mavemuskler på gulvet med crunches.

Yoga og Pilates Udstyr

Du behøver ikke meget fitness udstyr til at gøre yoga, men der er nogle ting, der vil gøre din yoga praksis sjovere og effektiv. Mats er populære former for træningsudstyr til mange formål. Yogaundervisning bruger yoga mats, og du skal have en yogamåtte hvis du øver derhjemme. Særlige blokke gøre rejser lettere. Du kan også få praksis videoer og gear poser.

Fitness Tilbehør

Træningsudstyr betyder normalt ting som løbebånd eller hjem motionsrum, men der er en masse motion tilbehør, der vil forbedre din træning. Workout handsker og løftestropper hjælpe med styrketræning. Bestil racks give nogle folk mere nydelse fra aerob træning. En vandflaske og indehaveren kan ikke virke som fitnessudstyr, men det vil hjælpe med at holde dig frisk hele din træning.

Martial Arts Udstyr

De forskellige kampsport har deres egen træningsudstyr. Boksning er meget populært nu, og der er en del udstyr, der er nødvendigt. Meget af dette kan bruges af andre kampsport udøvere også. Boxers brug handsker for at beskytte hænderne. For praksis, enten hængende eller stående boksesække er store stykker af hjem udstyr.

Aerobic Udstyr

Aerobic udstyr er klassen af ​​træningsudstyr, der udvikler aerob / kardiovaskulær kapacitet og udholdenhed. Mange sundhedsmæssige fordele er forbundet med aerobe motion. Dette udstyr omfatter løbebånd, motionscykler, romaskiner, trapper bjergbestigere, elliptiske undervisere, og selv skøjter og reb hoppe.

Brug Ellipsetrainer og cykler

Både ellipseformede og cykler er hjerte-kar-øvelse udstyr. De styrker dit hjerte og kredsløbssygdomme, forbedre udholdenhed, forbrænde kalorier, og har mange sundhedsmæssige fordele. De arbejder begge benene, men hverken udvikler en bestemt kropsdel.