Muskel Building: Løbebånd Tips

Løbebånd Sikkerhed

Her er nogle flere løbebånd tips. Må ikke gå på det baglæns eller sidelæns, De fleste løbebånd har en sikkerhed knap, som du kan bruge til at stoppe med det samme, hvis det bliver væk fra dig. Øg hastigheden langsomt, så du ikke bliver nødt til at bruge det. Sæt dit løbebånd ved 1% højde for at få en lignende anstrengelse som at køre / gå udenfor ved samme hastighed på den flade. Hvis du bruger eough tid på løbebåndet til at arbejde op en sved, nedsat en ventilator til at blæse hen over maskinen. Og drikke dit vand.

At vælge et løbebånd

Hvis du vil vælge et løbebånd, beslutte hvilke funktioner du ønsker. Ønsker du forudindstillede programmer, eller vil du altid have det i manuel tilstand. Hvis du er en dygtig løber du måske ønsker en større motor, så det vil gå hurtigere. Løbere kan også vælge en længere rem størrelse. Hvis du er en større person, sørg for at det er gradueret til din vægt. Overvej om du vil have nogle træk senere. Løbebånd fra gode producenter er meget pålidelig, hvis du er opmærksom på vedligeholdelse. Du ønsker ikke at skulle købe en ny, fordi du beslutter dig forudindstillede programmer. Få de funktioner, du ønsker i starten.

Sådan bruges et løbebånd

Løbebånd er maskiner til at gå eller løbe. Stå til siderne af bæltet, når du tænder for den. Få på løbebåndet ved lav hastighed og øge gradvist. Reverse når du slipper. Hold på siden eller fronten når din er en nybegynder, men når du får mere komfortabel, svinge armene som i en normal gangart. Hold på reducerer mængden af ​​energi du forbruge, men du kan sætte dine hænder tilbage på siden eller foran skinner, hvis du tror, ​​du kan miste din saldo. Match løbebåndet hastighed til den hastighed, du ønsker at gå eller løbe, ikke omvendt.

Ændring Hastighed og Elevation

Hastighed og elevation er tilpasninger på de fleste løbebånd. Generelt hvis du øger højden, er du nødt til at sænke din hastighed for at holde samme sværhedsgrad. Stigende elevation er en god måde at øge vanskeligheder for vandrere, der ikke ønsker at køre, men kan ikke gå hurtigt nok til en hård træning.

Træning på et løbebånd

Ja, konkurrencedygtige løbere gør toget på løbebånd. Selvom de normalt træne udendørs, de ofte har brug for en indendørs indstilling, øvelsen løbebånd, når vejret er dårligt eller andre forhold tilsiger. High-end løbebånd gå hurtigt nok for de fleste atleter, og hastighed og elevation ændringer er gode til intervaltræning. Løbebånd er så alsidig de kan drage alle fra deconditioned stillesiddende individer til eliteidrætsudøvere. Det er ikke underligt løbebåndet er den mest populaar øvelse maskine!

Ting at gøre, mens walking

Vil du give dig selv nogle underholdning, mens du arbejder ud på et løbebånd? Hvis du kan sætte dit løbebånd i nærheden af ​​et vindue, kan du kigge ud. Du kan sætte en lille TV, radio eller cd-afspiller i nærheden af ​​løbebåndet. Du kan endda tale til en båndoptager og komponere breve eller rapporter. Løbebånd kan sættes op med bog stativer og vandflasker. Du må ikke gå så hurtigt som du kan hvis du læser. Men hvis det er den eneste måde du kan få dig selv til at arbejde ud dag, gå til den.

Løbebånd Programmer

Mange løbebånd kommer med forudindstillede programmer. Du sætter sværhedsgraden og maskinen tager dig automatisk gennem en træning, der øger eller reducerer elevation og / eller hastighed på visse punkter. Dette gør træningen mere udfordrende, interessant og sjovt. Bare sørg for at se løbebånd display så du kan se, når en ændring er på vej.

Hvor skal jeg anbringe et løbebånd

Find et fladt område i dit hjem eller garage, hvor du kan sætte dit løbebånd. Der er normalt et sted, hvor du kan sætte et løbebånd, hvor det ikke kommer i vejen for andre aktiviteter. Noget motion løbebånd gør folde, men det er godt at lade det, så det er klar til at gå, når du kan. Træningsudstyr er vigtigt for dit helbred og livsstil. Giv det en vis prioritet. Du kan altid få det ud af vejen, hvis du har en fest.