Muskel Building: Fleksibilitet Tips

Strækker mellem sæt

I mellem sæt er et godt tidspunkt til at strække. Ikke alene det give dig mulighed for at gøre noget produktivt, mens du hviler, vil det også gøre dig i stand til at udføre det næste sæt på en mere optimal måde. Dette skyldes strække muskler efter et sæt hjælper med at fjerne mælkesyre, som er, hvad der forårsager den brændende fornemmelse, når uddannelse og dermed hjælpe til at restituere til det næste sæt.

Må ikke hoppe

Aldrig hoppe mens stretching. Gå ind i strækning, indtil du føler en mild trække (ingen smerter) sensation og hold denne stilling i 15 sekunder i første omgang, forsøger at arbejde dig op til en 60 sekunders hold.

Typiske stramme muskler til at strække

Der er visse muskelgrupper, som er notorisk stram i et antal mennesker. De er hamstrings, kalve, lav ryg, brystmuskler, hals extensors, øvre trapezius.

Stræk stramme muskler Før Stregthening svage muskler

Hvis du har en gruppe af modsatrettede muskler, hvoraf den ene er stram, og den anden, der er forlænget og svag, såsom pecs er stærkere end musklerne i ryggen, så før du arbejder længere, svagere muskler strække korte stramme muskler. Dette hjælper korrigere ubalance og udvikler symmetri i din krop.

Symmetri og Strækker

En anden vigtig grund til at strække er at støtte i en afbalanceret muskel udvikling i hele kroppen. Hvis en gruppe af muskler er stram og overudviklede, mens en anden er forlænget og underudviklet, vil ikke kun dette ser dårlig æstetisk, men det vil bidrage til potentielle fremtidige skade. For eksempel overbelastning brystet, i forhold til bagsiden, vil medføre, at du har afrundede skuldre og ligner en gorilla, udover at forårsage lave rygproblemer.

Hvornår skal strække?

Altid gøre en form for opvarmning i 5-10 minutter før strækning. Det er acceptabelt at strække før og efter træning (tid tillader det). Jeg anbefaler strække efter øvelsen at mindske ømhed og forbedre fleksibilitet samt forebygge skader.

Fuld bevægelse til at strække muskler

Ved udførelse af øvelser, er det vigtigt at udføre dem gennem den fulde vifte af bevægelse mulig. Dette vil få din krop til at rekruttere flere muskelfibre samt at strække musklen, der arbejdes på en dynamisk måde, især på den excentriske eller forlængelse fase af bevægelsen.

Udstrækning at Sag Vækst

Når dit mål er at opbygge muskler, fleksibilitet er også vigtigt af flere grunde. Fleksibilitet i dine muskler og led vil give mulighed for en optimal strøm af blod og næringsstoffer ind i de områder, som arbejdede. Dette vil hjælpe til at reparere muskler og slippe af affaldsprodukter produceret under øvelse.