Muskel Building: ellipsetræner Tips

Ellipseformede og Spot Reduktion

Ellipsetrainer forbrænde kalorier og hjælpe med at reducere kropsfedt. De har ikke specifikt rettet mod fedt på et bestemt område. Kroppen reducerer fedt i en genetisk bestemt måde. At opbygge en sagging muskler, er det bedst at gøre vægttræning.

Ellipseformede og Spot Reduktion

Ellipsetrainer forbrænde kalorier og hjælpe med at reducere kropsfedt. De har ikke specifikt rettet mod fedt på et bestemt område. Kroppen reducerer fedt i en genetisk bestemt måde. At opbygge en sagging muskler, er det bedst at gøre vægttræning.

Elliptiske armbevægelser

Nogle elliptiske modeller indarbejde armbevægelser og andre ikke gør. De armbevægelser giver dig nogle overkroppen udholdenhed og brænde flere kalorier, men du kan træthed hurtigere. Om der skal have arm håndtag på din træner er et spørgsmål om personlig præference. Alle ellipseformede kan du flytte pedalerne baglæns samt fremad, som er fantastisk til at tilføje sort til din træning.

Få at vide din Elliptical

Elliptiske træningsmaskiner afskrække nogle mennesker ved første øjekast, fordi de ikke ser bekendt. Tag din tid at vænne sig til det. Det vil ikke tage lang tid. Først sætte det på den letteste indstilling. Brug hurtig start, hvis du har det. Sæt dine fødder på pedalerne og hold sideskinner. Du kan svinge armene senere, når du er mere komfortabel på maskinen. Det tager kun et let tryk for at få den i gang. Skift din vægt lidt til din højre fod og forsigtigt bevæge det fremad, fod fladt. Lad din venstre fod og pedal gå tilbage og bare følge bevægelsen.

Brænde kalorier

Den elliptiske maskine vil fortælle dig, hvor mange kalorier du har forbrændt. Det afhænger dybest set af hvor hurtigt du går, og hvor lang tid du opholder dig på. Sæt spænding høj nok, at du føler dig lidt modstand, men ikke så højt, at du ikke kan træne meget lang. Hvis du er interesseret i vægttab, prøv i leaset 200-300 kalorier, der bruges på din elliptisk hver dag. De behøver ikke alle at være i samme session. Arbejde op til 500 og du vil se store resultater.

Brug ellipsetræner

Uanset om du bruger ellipser med eller uden arm greb er et spørgsmål om personligt valg. Du kan brænde nogle flere kalorier per minut med armene, men hvis det dæk dig før, så du går langsommere eller træne i kortere tid, er det ikke rigtig hjælpe til. Jeg tror ikke, det forbedrer cardio kapacitet bedre. Personligt foretrækker jeg at bruge maskinen uden arme, men nogle føler, de får en bedre træning med dem. Juster modstanden, så du føler at du får en god træning, men det er ikke så svært det begrænser din tid på maskinen.

Thigh Smerter på elliptiske

Den elliptiske bruger mere knæ handling end nogle andre maskiner, så dine quads arbejder på måder, de ikke er vant til. Hvis dine lår brænder, når du bruger det, så prøv 10 eller 15 minutter ad gangen, to gange om dagen, så tilføje et par minutter og til sidst gå til en lang træning. Prøv at justere højden, hvis maskinen har denne funktion. Varm op ved at gå rundt, før du arbejder ud, og strække efter. Du kan styrke dine lår ved at gøre kropsvægt eller dumbbell squats eller lunges. Benene skal ret hurtigt tilpasse sig til den elliptiske. Du kan stadig få lidt afbrænding i starten, men det vil stilne af, og du kan gå på, så længe du ønsker.

Ellipseformede og knæene

Mennesker med dårlige knæ elsker ellipsetræneren. Som en ikke-effekt maskine, det skåner dine knæ dunkende de får fra at køre, men stadig giver en god træning. Mange tidligere løbere, hvis knæ gav ud bruge elliptiske til at få en energisk træning. Mennesker, hvis knæ problemer kommer fra gigt eller andre forhold kan få en træning, måske mindre kraftig, men lige så fornøjelig og gavnlige.

Elliptisk maskine Justeringer

De fleste ellipsetrænere har justeringer for spænding og elevation. I modsætning til løbebånd, er højden ikke gøre træningen hårdere. Det ændrer den vægt, således at den højere skrå gør dine glutes og hamstrings (balder og bagsiden af ​​lårene) arbejde hårdere, mens de lavere placeringer understrege quads (forsiden af ​​låret) og kalve. Højere spænding gør træningen hårdere.

Hvad er en elliptisk træner?

Den elliptiske træner er et relativt nyt stykke aerob øvelse udstyr, men det er kommet for at blive. De fleste kommercielle fitnesscentre har dem, og de får en masse brug. En elliptisk er også et stort stykke af hjem fitness udstyr. Noget af en krydsning mellem en cykel og et løbebånd, det får sit navn fra den elliptiske eller ægformede, bevægelse af pedalerne. Ellipsetrainer kan bruges af alle, fra en nybegynder deconditioned til en pro atlet.

Elliptical Effektivitet

En af de store ting aabout elliptiske maskiner er, at de kræver meget lidt justering. Hvis du vil, kan du hoppe på, tryk på start, og du er på vej. Du vil sætte pris på dette, hvis du forsøger at presse en træning i en kort tidsramme. Det gør også maskinen en af ​​de bedste for kredsløb uddannelse. Du kan gå frem og tilbage fra vægttræning til cardio træning på ellipsetræneren uden megen setup tid.

Brug en ellipsetræneren

Den elliptiske er nem at bruge, selv om det kan synes lidt mærkeligt at starte med. Du bør stå oprejst, ikke læne på rammen, og bare flytte pedalerne, som du ville en cykel. Det går i et sæt bevægelse. Du kan ændre modstanden så det føles godt for dig, men er ikke så stærk, at du bliver træt i fem minutter. Du kan få nogen på et motionscenter eller en sportsforretning for at demonstrere rigtige teknik for dig. Hvis du køber en elliptisk, læse brugsanvisningen omhyggeligt.

Elliptical Aerobic

Den elliptiske træner er dybest set en aerob eller kardiovaskulær, maskine. Udover at brænde kalorier, det forbedrer din cardio fitness og bibringer de samme fordele som at gå eller løbe programmer. På denne måde er det meget det samme som et løbebånd eller motionscykel. Den bedste øvelse rutine er den, du vil holde med, og mange mennesker oplever, at med ellipsetrænere, fordi maskinerne er komfortable og behageligt at bruge.