Musik og autistiske børn

Musik og autistiske børn


Forældre overvejer musikterapi til et barn med autisme bør forskning musik og autistiske børn. Mange børn med autisme reagerer godt på musik, og nogle har et særligt talent for det. Musik kan bruges som en måde at forbedre kommunikationsevner og behandle sansemæssige problemer. Lær, hvordan musik kan hjælpe børn med autisme interagere med verden og forbedre autisme symptomer.

Musikterapi for Autisme

Musikterapi for autisme har en stærk track record for at hjælpe børn med autisme, der nyder musik gør fremskridt i kommunikation og sociale færdigheder. Musik terapi bruger musik til at fremme en positiv menneskelig adfærd og stimulere sanserne i en kontrolleret indstilling under tilsyn af en autoriseret musikterapeut.

I terapi sessioner, børn lytte til musik, spille musikinstrumenter, synge og danse. At lytte til musik er ofte en del af uddannelsesaktiviteter for at lære nye ord og hvordan man kan sætte sætninger sammen. Afspilning af musik stimulerer sanserne. Dans og sang kan være en del af selvudfoldelse og undervisning forbedret kommunikationsevner.

Effektiviteten af ​​Musikterapi for Autisme

Hvorfor er musik så effektiv for autisme? Musikterapi giver en ikke-truende miljø for selvudfoldelse, som tilskynder mange børn med autisme til at udforske nye metoder til at kommunikere og udvikle sprogfærdigheder.

En 2007 Journal of Music Therapy undersøgelse viste, at musik effektivt kan hjælpe børn med autisme forbedre peer interaktion. Deltagerne undersøgelsens var fire førskolealderen autistiske børn, der viste nogen interesse i deres jævnaldrende. Forskerne samlet en udendørs musik hytte med lærere og skabt en unik sang til hvert barn. Læreren udviklet en struktureret rutine udnytte musikterapi teknik og indledte spil mellem en autistisk barn og et nonautistic barn. Under afspilning sessioner, ville nonautistic barnet og læreren synge det autistiske barns unikke sang til fremme samspillet mellem børnene. Gradvist vil læreren falde hendes engagement med børnenes leg session. Til sidst det autistiske barn begyndte at indlede spille uden hjælp fra læreren.

Hvordan musik Hjælper forbedre autisme symptomer

Fremme en vurdering af musik kan være sjovt at et barn med autisme og fremmer selvudfoldelse og behandle sansemæssige problemer. Struktureret musikterapi kan hjælpe børn med autisme forbedre på følgende områder:

  • Tilbud med sensoriske problemer på en positiv måde: Musikken stimulerer sanserne til at hjælpe tilskynde passende svar på stimuli og kan mindske Stimming (selv- stimulerende adfærd).
  • Forbedrer sprogforståelse: Terapeuten kan hjælpe børn til at associere sprog og kommunikation ideer ved at spille sange, der forklarer betydningen af ​​ord og fælles aktiviteter. Disse sange kan hjælpe børnene til at forstå ord definitioner i rette sammenhæng.
  • Fremmer tale og to-vejs samtale: Terapien kan hjælpe børn, der har begrænset tale udvikle tale færdigheder og lære korrekt udtale. Voice tone kan forbedres for at mindske monoton eller højfrekvent tale.
  • Tilskynder selvudfoldelse og hensigtsmæssige følelsesmæssige reaktioner: Børn lærer at udtrykke deres følelser gennem musik. De kan danse, spille musik, synge eller lave støj i en ikke-truende miljø. Denne selvudfoldelse også hjælper dem til bedre at forstå deres følelsesmæssige reaktioner.

Talent Niveau, Musik og autistiske børn

Da et stort antal børn med autisme, der er interesseret i musik har en vis grad af naturlig musik talent, betyder det, at der er en sammenhæng mellem autisme naturlig musik talent? Hvert barn er forskellige og hver tilfælde af autisme unik, så det er usandsynligt, at betingelsen gør en person naturligt god til musik. Men en University of London undersøgelse behandlet dette spørgsmål og mange børn med autisme kan have en naturlig musik talent og hvorfor. En 2004 University of London undersøgelse viste, at mange autistiske børn har særlige evner i tone anerkendelse og musikalsk hukommelse. I undersøgelsen sammenlignede musik færdigheder autistiske og nonautistic børn i alderen 8 og 19 med samme musikoplevelse samt en kontrolgruppe, der passer de samme kriterier. De autistiske børn ud udført nonautistic børn.

Da autisme symptomer varierer, og årsagen til autisme er stadig ukendt, er det nødvendigt mere forskning for at bestemme svaret på mulige forbindelser mellem musik evne og autisme. Men det siger sig at sige, at musik kan give betydelige fordele for børn med autisme.