Musik: Kunstner Info Tips

Pandora.com Top Music Listening site

Forsøger at finde en fri, veletableret musik site? Se ingen yderligere, pandora.com er en af ​​de øverste musik sites! Pandora er en fantastisk måde at lytte til favorit bands, samt fine nye kunstnere. Mest af alt, er pandora.com let at bruge, med enkle og væsentlige funktioner.

Matchbox Twenty

Matchbox 20

~~~ Foreslået af Melsa Mert
The Band:
Rob Thomas (vokal) Adam Gaynor (rytmeguitar, vokal)
Kyle Cook (lead guitar) Paul Doucette (Drummer) Brian Yale (bas)

The Music:
Matchbox20 blev den bedste nye band i `97, og de har
så meget mere at gå. De startede ud, ikke som Matchbox 20, men en Tabitha`s Secret, med Rob Thomas, Paul Doucette, og Brian Yale, sammen med Jay Stanley og Johannes Goff, som ikke var i Matchbox 20. De forlade bandet og skabt Matchbox 20 (FACT ALERT! ~ Tabitha`s Secret indgivet en retssag mod Matchbox 20 ~) Matchbox 20 havde ramt singler som "Push" & "3 AM" og Rob Thomas gjorde den utrolige hit single med Santana "Smooth." Jeg anbefaler både deres albums hvis du kan lide energisk, men alligevel blød rock.

Matchbox 20 er et band, som vi vil høre fra en masse mere i de kommende år. De vil ikke snart blive glemt.

Diskografi
** Dig selv eller nogen Like You `96
** Mad Season Af Matchbox Twenty `00

Den Sophie B Hawkins Underground

Sundance Channel har erhvervet Gigi Gaston s indie rocumentary portræt af Sophie B. Hawkins "The Cream Will Rise". Projektet er det første salg af innovative Artists 'måneder gamle uafhængige film division. Ingen premiere dato er indstillet på "Cream", selv om Sundance Channel besidder en toårig vindue af eksklusivitet på funktionen dokumentarfilm. "Cream" er produceret af Colleen Camp og Bryan Bantry.

Læs mere på Sophies egen community-baseret website: Sophie B Hawkins Underground

Creed

Navn Betydning

Creed: 1. authoritive opgørelse af de vigtigste artikler i Chirstian tro 2. en accepteret system for religiøs eller anden overbevisning.

The Band

Creed blev født i Tallahasee, Florida i 1995. Creed består af store guitar riffs (Mark Tremonti), fremragende tromme lyde (Scott Phillips), nogle nice bas linjer (Brian Marshall) og den uforglemmelige stemme Scott Stapp. Samlet dette danner store nye band af Creed. Creed var det første band i historien for at have fire Number One Rock Radio singler fra et debutalbum. Det er en stor bedrift, og de forventes at gøre endnu større ting i den nærmeste fremtid.

Diskografi
My Own Prison (1997)
Humant Clay (1999)

For mere info gå til:

Creednet.com

Nirvana

Navn, som betyder:
Nirvana:
en tilstand af frihed fra smerte og bekymring

The Band:
Kurt Cobain (guitar / vokal) Krist Noveselic (basguitar) Dave Grohl (Trommer / baggrund vokal)

The Music:
Nirvana er kendt for at være bandet, der blev lanceret den "grunge" lyd (en blanding af punk / metal) til mainstream i 1990.
De begyndte i Aberdeen, Washington, laver lokale koncerter og shows. Nirvana blev først underskrevet den med den uafhængige label SUBPOP og derefter flyttede til Geffen Records Nirvana gik igennem en masse navne, før de fandt det perfekte bandnavn, (Ted Ed Fred, Pen Cap Chew, Bliss), og de ​​havde også lide at gå gennem endnu flere trommeslagere, end de gjorde navne. (Chad Channing, Aaron Buckhard, Dave Foster, Dale Crover, Dave Grohl). Men de endelig fundet den perfekte trommeslager for deres lyd og lancerede ud af noget som mainstream aldrig havde hørt før. Det åbnede døren for mange andre lignende bands kommer i til mainstream, såsom Alice in Chains, og Pearl Jam, bare for at nævne et par. Nirvana var sådan en musikalsk fænomen, og de betragtes af mange, den største gruppe af halvfemserne.
Deres succes var tragisk afbrudt, da i april 1994 Kurt Cobain begå selvmord.
Denne musik geni vil altid være en legende, og musik af Nirvana vil længe blive husket efter "Spice Up Your Life" er længe glemt.

Diskografi:

Bleach (1981)
Nevermind (1991)
Incesticide (1992)
I Utero (1993)
Nirvana: Unplugged i New York (1994)
Fra Muddy Banks i Wishkah (1996)

For mere info gå til:
www.Nirvanaclub.com

Eddie Van Halen ~ The Man, Ikke Band

Eddie Van Halen ~
~~~ Foreslået af Eric (www.classicalmusic-tips.com)

Manden:
Eddie Van Halen
Navn: Edward Lodewijk Van Halen
Fødselsdag: 26 januar, 1955
Fødested: Nijmegen, NL

Band Mates:
Alex Van Halen, Michael Anthony
og undertiden David Lee Roth
Sammy Hagar & Gary Cherone

The Music:
Nogle siger, at David Lee Roth var i centrum, men mange hævder, at søgelyset tilhørte Eddie Van Halen. Med sine charmerende udseende og out-of-denne verden guitar licks, der plejes, hvis han ikke slikke mikrofonen og havde gyldne låse. Eddie var en fyr, der var svært at ignorere.
Lillebror til Alex Van Halen, Eddie og deres ven Michael Anthony begyndte som The Broken Combs. De snart overtale Mr. Roth at deltage, og de også snart ændre deres navn til Mammoth, så efter at navnet Rat Salade, David Lee Roth foreslog en enkel: Van Halen. De er alle enige om. De først fik deres store gennembrud, da Gene Simmons fra KISS så dem i en af ​​deres klub forestillinger. Han var overrasket talent og deres energi. Van Halen trådte i studiet og indspillede deres debut i 1978, og resten som de siger ... er historie.

Diskografi:
** Van Halen `78 ** Van Halen II` 79
** Kvinder og børn først `80 ** Fair Warning` 81
** Diver Down `82 ** 1984` 84 ** 5150 `86 ** OU812` 88
** For Ulovlig Carnal Knowledge `91
** `93 ** Balance` Right Here Right Now 95
** BEST OF Van Halen BIND 1 `96 ** Van Halen 3` 98

The Doors

Navn, som betyder:
Dør - en bevægelig struktur for åbning eller lukning og indgang, som til en bygning eller rum, eller giver adgang til et skab, skab mv: de fleste døre tænde hængsler, dias i riller eller dreje på en akse 2. rummet eller bygningen som en bestemt dør tilhører 3. enhver åbning med en dør i det, døråbning
4. nogen måde at gå ind eller ud, Passage, adgang

The Band:
The Doors må være en af ​​de mest indflydelsesrige og kontroversielle bands, ikke kun for sin tid, men nogensinde. De blev dannet i Los Angeles med et par college kids på UCLA (Ray Manzerek- tastatur, Jim Morrison-vokal, John Densmore-trommer og guitarist Robby Krieger) The Doors var fængslende med deres store og dominerende keyboard lyde, og uforglemmelig uhyggelige og mystiske stemme Jim Morrison. Gruppen blev underskrevet under Elektra Records. Centret etape skinnede sit lys på Jim Morrison; hans fængslende stemme og ud af denne jord ydeevne fanget publikum verden over.

Dørene er en rock fænomen, legender 'indtil slutningen. De nåede hurtigt berømmelse, men det hele gik ned drænet lige så hurtigt, når Jim Morrison døde af en overdosis i 1971. De tre overlevende Doors forsøgte at fortsætte uden ham, men i sidste ende opløst.

Diskografi:

Strange Says (1967)
Venter på solen (1968)
Soft Parade (1969)
Morrison Hotel (1970)
Absolut Live (1970)
LA Woman (1971)
American Prayer (1978)
The Doors (1982)
Bedst af dørene (1985)
In Concert (1991)
Greatest Hits (1996)

For mere info gå til:
TheDoors.com

Country Singer Sara Evans

Tjek de steder nedenfor for al den information du kan ønske på Sara Evans.
Sara Evans 'uofficielle side.
imusic.com-Sara Evans
Twang dette-Sara Evans
Sonict Net-Sarah Evans
CheckOut.com- Sara Evans
ThatsCountry.com - Sara Evans
Music.Acmecity.com- Sara Evans