Museum: Science Tips

Næstældste Planetarium

Den Fels Planetarium grundlagt i 1934 og beliggende i Franklin Institute er den anden ældste planetarium i Amerika.

Newtons drøm

Newtons Dream er en kinetisk skulptur på Franklin Institute i Philadelphia. Fyldt med golfbolde, der kan tage en hvilken som helst af ti stier gennem skulpturen, Newtons Dream er en visuelt imponerende demonstration af mekanik og maskiner. The Franklin Institute har en side fremhæve nogle af de gadgets i Newtons drøm.

Franklin Institute Åbningstider

The Franklin Institute i Philadelphia er et af verdens fineste videnskab museer. Der er åbent fra 09:30 til 17:00 dagligt. Den Mandell Future center (ikke det vigtigste museum) forbliver åben indtil 9 pm på fredage og lørdage.

Museet er lukket på Thanksgiving, juleaften Day, juledag og nytårsdag.

Franklin Institute Optagelse

The Franklin Institute, beliggende i Philadelphia, er en af ​​verdens fineste videnskab museer. Adgang til museet koster kun $ 9,75 for voksne og $ 8,50 for børn og seniorer. Adgang til museet og enten Fels Planetarium eller Tuttleman Omni Theater er $ 12,75 for voksne og $ 10,50 for børn og seniorer. Optagelse til museet og både planetariet og IMAX er $ 14,75 for voksne og $ 12,50 for børn og seniorer.

Nedsatte priser er i kraft på fredag ​​og lørdag aften, efter at de vigtigste museum lukker.

Giant walkthru Heart

Den mest berømte udstilling på Franklin Institute Science Museum i Philadelphia er en kæmpe model af et hjerte. Besøgende kan gå gennem denne multi-etagers model ved hjælp af den samme vej blod ville tage.

Timescape

Timescape, en af ​​de nyeste udstiller på Ontario Science Center, fører dig gennem 8000 år historie, som du grave uddøde dyr. Kombination arkæologi og videnskaben om tid, denne udstilling er værd at besøge.

Van de Graaf Generator

Museum of Science i Boston har verdens største luft-isolerede Van de Graaf generator. Den blev oprindeligt brugt i høj energi fysik eksperimenter ved Massachusetts Institute of Technology. Generatoren er skænket af MIT, da det blev forældet.

DNA Model

The Franklin Institute i Philadelphia har en kæmpe model af en DNA-streng i sin Bioscience udstilling. Efter visning af modellen, kan du prøve at bygge din egen mindre DNA-streng.