Murder Mystery Party Games

Murder Mystery Party Games

Alle elsker en god mysterium, så en måde at opfylde, er at være vært for en mordgåde fest for dine venner. Ingen af ​​parterne er komplet uden den vigtigste spil, der gør partiet sjovt. Flere forskellige typer af mordgåde partyspil findes, lige fra grundlæggende spil til middag spil til brætspil.

Hvordan en Murder mystery Works

En mordgåde spil centre omkring en begivenhed, et mord, der finder sted. Alle gæster ved festen er tildelt en karakter. De bør skildre eller repræsentere tegnet til deres bedste evner, som de spiller spillet. Gæsterne afdække spor i hele spillet og om aftenen, der fører dem til at løse mysteriet.

Grundlæggende spil Spil

En aften med en mordgåde fest kan omfatte følgende elementer:

  • Opsætning af den grundlæggende plot fra værten efter tegn tildeles, hvis det ikke er inkluderet i opfordringen.
  • Gæsterne kan klæde sig i kostume, især hvis partiet er tema, ligesom 1920'erne.
  • Gæsterne færdes i hele området part i løbet af aftenen, blanding og sammenblanding som enhver part gæster ville.
  • Clues synes at hjælpe med at flytte gæsterne mod at løse mysteriet.

Fra det øjeblik dine gæster ankommer indtil det tidspunkt, de forlader, har alle ophold i karakter og handle ud scriptet. De fleste spil har et script eller en delvis oversigt over hvad der skal ske, så værter og gæster nemt kan følge med.

Specifikke typer af spil

Ud over den grundlæggende mordgåde spil, kan du også kigge efter dem med en bestemt twist.

Dinner Party Games

Den væsentligste forskel mellem et middagsselskab mordgåde spil og det grundlæggende er, at gæsterne har en tendens til at forblive ved middagsbordet, i stedet for at bevæge sig rundt i huset eller mødested, hvor festen finder sted.

Typisk middag mord mysterium spil har et tema, så du kan koordinere den mad, du tjener med temaet for spillet. Middag spil tendens til at være bedre for små grupper af otte til 15 personer og har tendens til at vare hele tre-retters måltid. Nogle køre lidt kortere eller længere, afhængigt af hvor lang tid det tager for gæsterne at løse mysteriet.

Hurtige Mysteries

Hurtige, 30 minutters spil også eksisterer. I stedet for at gøre en hel aften ud af at løse mysteriet, kan gæsterne spille for en halv time, eller indtil mysteriet er løst.

Tweens og Teens Games

Detaljerede voksen mord mysterier måske ikke det rigtige for yngre børn til en fest, men tweens og teenagere kan få begejstret om at løse et mord, der er alderssvarende. Kig efter dem med alderen 10 eller 12+ eller mærket "familie venligt".

Brætspil

Nogle mordgåde partyspil er brætspil. Brætspil tillade gæster til at sidde omkring et bord og brug af udvalget, rekvisitter, kort og terninger til at gennemføre spillet og løse mysteriet. Den brætspil er mindre formel end andre mord mysterium partyspil. Tegn ikke klæde sig ud og handle ud scener, som de gør i scriptede events. Fokus er mere på den for en typisk brætspil.

Spil til Køb og Play

Downloades party kits og fysiske party kits er tilgængelige i online eller i legetøjsbutikker, der kommer med alt hvad du behøver for at planlægge begivenheden.

Cruising for Murder

Cruising for mord party kits spænder fra otte part gæster til mere end 20 gæster. , Er i Cruising for Murder party gæster ombord på krydstogtskibet, Mystery of the Seas. Det er natten til kaptajnens Cocktail Reception, hvilket er en uge i cruise. Et mord finder sted, og gæsterne er involveret i forsøget på at finde ud af, hvem morderen er, er om bord på skibet.

Sættet indeholder alt hvad du behøver for at skabe din fest, ligesom en dagsorden, invitationer, karakter beskrivelser og målsætninger, beviser, løsninger og meget mere. Faktisk er det endda kommer med certifikater og priser, hvis du beslutter at uddele præmier til konkurrencer, som kan personlige og trykt. En "ren udgave" er ikke til salg, så reservere dette spil kun for voksne.

Death by Chocolate

Murder Mystery Party Games

Death by Chocolate er en boxed spil for otte til 21 gæster. Fem af gæsterne skal være eller spille mandlige figurer og resten er kvindelige karakterer. Selvom det ikke er en traditionel tre retters middag, er kittet kommer med spa og chokolade opskrift ebøger, så gæsterne kan nyde under spillet. Da historien af ​​spillet omkring en dag spa oplevelse for en polterabend, kan du tilbyde spa-behandlinger til din fest gæster at forblive tro mod scriptet. Det anbefales til alderen 16 og ældre.

Sættet indeholder både en generel brochure og karakter hæfter, sammen med oplysninger om værten, beviser, flyers, priser, og mere.

Clue

Murder Mystery Party Games

Bryd ud af de enkle brætspil Clue. Inviter venner over til en hurtig omgang mystik og mord. Spillet kommer med i bestyrelsen, kort, figurer, og våben stykker. Gæsterne skiftes, spiller i karakter, at finde ud af hvem morderen er, hvor de har begået forbrydelsen, og med hvad våben. Clue er egnet til næsten alle aldre, så børn kan deltage.

Engang ... eventyret Murders

Murder Mystery Party Games

Once Upon a Time ... eventyret Murders er et middagsselskab spil, som du kan downloade og udskrive. Spillet er beregnet til 10 spillere - fem mænd og fem kvinder - fra 13 år eller ældre. Sættet indeholder eventyrlige-inspirerede opskrifter og menukort som du kan udskrive og bruge under den betjener del af middag. Spillet bevæger sig langs som gæst forsøger at finde ud af, hvem der er morderen af ​​to af de eventyrlige figurer. Du kan også hente spil hæfter, spor, invitationer, vin / flaske etiketter, fuld spil instruktioner, og løsningen.

En Hawaiian Homicide

Murder Mystery Party Games

En Hawaiian Homicide piskeris din fest gæster væk til en udvej i Hawaii. Seks eller flere spillere tager to til tre timer at løse drab af en detail hytte ejer hjælp værten og individuelle guider, beskyldningen former, og bemærker sider, sættet indeholder. Et af tegnene er en kvindebedårer, og der er en henvisning til narkotika, så det er beregnet til publikum på en mere moden alder.

Don Carrasino og den myrdede Gangster

Murder Mystery Party Games

Vært for en fest, der bruger et 30-minutters mordgåde som underholdning ved at vælge Don Carrasino og Myrdet Gangster. Bedst til teenagere og voksne, dette spil er for otte eller flere spillere. Handlingen kredser om at løse mordet på Dons højre hånd Chuckles, der faldt i løbet i Don egen bar.

Den kan downloades Sættet indeholder en introduktion, vejledning, karakter ark, og mere. Det er beregnet til at blive spillet omkring et bord i flere omgange, da gæsterne tage på deres karakter roller og besvare spørgsmål fra andre spillere.

Morderiske Party Planlægning

Hosting et temafest kan være sjovt, og en mordgåde er en unik fest tema. Afhængig af størrelse og alder af gæster, kan du holde det enkelt, så som et brætspil, eller gå overdådige, såsom vært en scripted spil komplet med udklædte figurer og våben rekvisitter.