Multi vitamin Fakta

Multi vitamin Fakta


Nutidens travle livsstil kan gøre spise ordentligt afbalanceret, sunde måltider regelmæssigt en udfordring, så have en god forståelse af multi vitamin fakta kan være meget vigtigt for et godt helbred og velvære.

Multi vitamin Fakta: Definering af Need

Selv om det er rigtigt, at kroppen optager næringsstoffer mest effektivt fra fødevarer, kan ideelle daglige niveauer af næringsstoffer være svært at få fra kosten alene. Variationen og mængden af ​​fødevarer, der skal indgå i den daglige kost for optimal sundhed er vanskelig at styre for den typiske person, der er presset på for tiden mellem arbejde og familie krav. Alt for ofte, mange af os har ikke andet valg end at sætte bekvemmelighed over ernæring på prioritetslisten.

Tilføjelse til denne udfordring er, at moderne landbrugsteknikker har forårsaget jord udtynding, stripning væk en god portion af de vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer, planterne er i stand til at få fra det miljø, hvor de vokser. Dette føres langs fødekæden i form af lavere næringsstoffer niveauer i frugt og grøntsager, samt i husdyr foderprodukter, sænke den ernæringsmæssige værdi af stort set alle til rådighed for forbrugerne i dag fødevarer. Af denne grund, selv de, der spiser en bred vifte af sunde fødevarer dagligt kan have svært ved at få de anbefalede daglige tilførsel af mange nødvendige næringsstoffer.

God ernæring for et godt helbred

Korrekt ernæring er godt for krop og sind i en lang række forskellige måder. En sund, nærende kost kan hjælpe med at forhindre mange sundhedsmæssige betingelser og sygdomme, der spiller en vigtig rolle i sundhed vedligeholdelse. Hjertesygdomme, slagtilfælde, cancer og diabetes er blandt de sygdomme, dårlige kostvaner kan bidrage til, som er fedme og depression.

Disse spørgsmål gør kosttilskud en mulighed at overveje nøje for sundhedsbevidste forbruger. Af de kosttilskud oftest anbefalet af sundhedspersonale, en multi vitamin, der indeholder en omfattende og velafbalanceret kombination af vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer kroppen har brug topper listen.

At finde den bedste multi vitamin

En bred vifte af multi vitamin produkter er tilgængelige på markedet i dag, sælges i kiosker, supermarkeder, sundhed fødevarer virksomheder, og på internettet, blandt mange andre kilder. At vælge den rigtige til at passe til dine behov kan være ganske forvirrende givet den enorme mængde af informationer og annoncer om emnet. Når man begynder at se på multi vitamin fakta, bliver det klart, at der er ingen rigtige svar på spørgsmålet om, hvilken en der er bedst, da folk har forskellige ernæringsmæssige behov, afhængigt af faktorer som alder, køn, aktivitetsniveau, generelle sundhed og fysiske tilstand.

Kvinder

De ernæringsmæssige behov hos kvinder varierer meget gennem faser af deres liv. For eksempel kvinder i den fødedygtige alder har brug for højere niveauer af folinsyre og andre B-vitaminer, da disse næringsstoffer er afgørende i de meget tidlige stadier af fosterudviklingen. Kvinder, der er mangelfuld i disse kritiske vitaminer er meget større risiko for at få et barn født med visse fødselsdefekter, herunder neuralrørsdefekter, der kan forårsage livslang invaliditet eller død. Disse defekter opstår generelt i de første seks uger af fosterudviklingen, en periode, hvor mange kvinder har endnu indse, at de forventer, så opretholde ordentlig niveauer af disse essentielle næringsstoffer til enhver tid er den klogeste fremgangsmåde. At tage en multi-vitamin, der er formuleret specifikt til kvinder i den fødedygtige alder kan være en god forsikring mod sådanne spørgsmål.

Over Fifty

Aging ændrer de ernæringsmæssige behov i kroppen. Antioxidanter som E-vitamin, C-vitamin, og beta-caroten blevet vigtigere at bekæmpe virkningerne af tid og miljø på vores kroppe. Omega-3 fedtsyrer er afgørende støtte til at opretholde hjerte sundhed og forebyggelse af diabetes, og kroppen kræver mere jern og calcium. Ved hjælp af en multivitamin formuleret til de skiftende behov hos de over halvtreds år kan løse disse spørgsmål, samt fastholde energiniveau og en generel følelse af velvære.

Børn

Børns ernæringsmæssige behov er helt forskellige fra voksnes, med sind og krop stadig i faser af vækst og udvikling. Deres mindre organ størrelse betyder, at der er behov for mindre mængder af visse næringsstoffer, mens deres vækst og høje energi niveau kræver mere af andre. Disse faktorer gør det vigtigt at vælge vitamin- multi, som er specielt målrettet til børns behov. Multi vitaminer er produceret til forskellige stadier af barndommen, fra barndom til teenage år, så sørg for at tjekke de pågældende etiketter omhyggeligt.

Mens kosttilskud kan være nyttige i at forstærke udbuddet af vitaminer og mineraler opnået fra kosten, bør de ikke bruges som erstatning for sunde, sunde fødevarer. Mens mange essentielle næringsstoffer er til stede i en god multivitamin, andre, ligesom fiber for eksempel, er ikke. For den bedste i sundhed og velvære, bør en god kost kombineres med den ekstra forsikring af en velafbalanceret multi vitamin supplement.