Muir Woods

Muir Woods


San Francisco har så mange vidunderlige attraktioner både i byen og i nærheden, og en af ​​de mest populære er Muir Woods National Monument. Tusindvis af turister besøger parken hvert år på jagt efter de majestætiske redwood træer. Som du slentre gennem de smukke stier blandt disse kongelige træer, kan du høre dem hviske stille, som om de talte til hinanden eller til dig. Fred og ro er let findes blandt disse blide giganter.

Beliggenhed

Muir Woods er kun tolv miles nord for San Francisco. Du kan tage enten US 101 eller California Highway 1. Vejene er snoede og stejle som du indtaster på canyon, som huser denne populære park. San Franciscos offentlig transport ikke servicere parken, men der er private tour busser til rådighed, hvis du ikke ønsker at køre.

Muir Woods Åbningstider og Entré

Parken forbliver åben for gæster året rundt fra 8:00 til solnedgang. En optagelse gebyr på $ 3,00 per person, aldre sytten og ældre, er opladet. Hunde er ikke tilladt i parken. Du kan ikke bringe fødevarer i parken enten. Camping er heller ikke tilladt. De skarer kan være store på bestemte tidspunkter af året, og i weekenden. Hvis det er muligt, planlægge dit besøg til en hverdag, og planen om ankommer til parken enten højre ved åbning eller senere på aftenen.

Baggrundsinformation

Mange af disse 1000 år gamle træer har nået højder af 260 meter høj. På grund af den massive skygge tilbydes af træerne, dyrelivet er ikke rigelige her. Du kan bare se rådyr, jordegern, salamandre og forskellige fugle, dog. Du kan også se andre planter er hjemmehørende i området.

Muir Woods Vandreture Information

Der er syv primære stier, vandreture entusiaster kan rejse. De omfatter følgende:

  1. Main Trail Loop-1 mile
  2. Main Trail til fjerde Bridge og Return af Hillside-2 miles
  3. Fern Creek Trail til Camp Eastwood-3 miles
  4. Dipsea Trail og Return af Ben Johnson Trail-4 miles
  5. Bootjack Trail til Ben Johnson Trail-6-miles
  6. Ocean View Trail til Lost Trail til Fern Creek-3 miles
  7. Ocean View Trail til Redwood Trail til Sun Trail-5,2 miles

Muir Beach

Når du nærmer dig indgangen til Muir Woods, har du mulighed for at tage en anden vej, der snor sig ned til Muir Beach. Denne betagende kystlinje byder vandrere mulighed for at hvile eller fortsætte deres udforskning. Blidt bølgende bakker falde mod havet kysten, og rolige stier rejse i flere retninger omkring eller til toppen af ​​bakkerne. Planer om at tage i visningerne denne stille strand har at tilbyde enten før eller efter du besøger Muir Woods.

Der er gratis, offentlig parkering, og en træ boardwalk vil bære dig mod stranden området. Selvom vandet er for koldt til svømning (med mindre du er iført en våddragt), stranden lidt læ for vinden af ​​det omgivende bjergsiden. Planlægger at tilbringe dagen væk fra stress og jag i San Francisco på både Muir Woods og Muir Beach. Du vil blive glad for du gjorde!