Mrs. Claus Kostumer

Mrs. Claus Kostumer


Alle ved, du kan ikke have jul uden julemanden, men Mrs. Claus kostumer er også populære. Hvis du gerne vil klæde sig ud som kvinden bag manden til en julefrokost, Halloween eller enhver anden lejlighed, her er alt hvad du behøver at vide.

Hvem er Mrs. Claus?

Der er ikke en masse oplysninger om fru Claus i historierne om Santa og hans nisser. Vi ved, at fru Claus er gift med Santa og bor sammen med ham på Nordpolen.

Hun er normalt portrætteret som en hvidhåret, ofte rund, ældre kvinde, med lidt briller, en lang kjole og et forklæde. Nogle af Mrs. Claus kostumer, som du kan købe i dag ser mere som en Santa tøj lavet til en kjole. De er rød med en hvid kant, krave og manchetter og er ofte skæres kortere end de traditionelle Mrs. Claus kostumer.

Traditionelle Mrs. Claus Kostumer

Den traditionelle Mrs. Claus kostume er normalt også rød og omfatter en gulvlang sæk-stil kjole og en hvid paryk. Kostumet indeholder undertiden et forklæde eller et forklæde kan købes separat. Fru Claus kostumer er ofte færdig med en hvid hætte eller hat, bedstemor briller, sorte, røde eller hvide strømpebukser og sorte sko.

Sexy Mrs. Claus Kostumer

Der er også mindre traditionelle Mrs. Claus kostumer, der kan købes fra kostume butikker eller online, der kan beskrives som ligefrem sexy.These kostumer har en kortere nederdel, en mere skræddersyet udseende, og nogle gange en Santa hat eller et bredt sort bælte ligesom Julemandens.

En sjov Halloween kostume involverer disse Mrs. Claus kostumer ville være en regelmæssig Santa sammen med en sexet Mrs. Claus, der kunne være hans trofæ kone. Det skal imidlertid bemærkes, at nogle af de sexede Mrs. Claus outfits er ikke egnet til at bære rundt børn.

Kilder til Mrs. Claus Kostumer

Der er mange online forretninger, hvor du kan finde Mrs. Claus kostumer. Forvent at betale mellem $ 30 og $ 300, afhængigt af mængden af ​​stof, detaljering og ekstramateriale inkluderet med kostumer. Mange af de kostumer er i den højere ende af denne skala. Her er nogle kilder til at tjekke ud:

  • Anytime Kostumer
  • Santa Suits
  • Køb Kostumer

Gør dit eget Mrs. Claus kostume

Hvis du ønsker at gå til det autentiske udseende Mrs. Claus til at arbejde med et indkøbscenter Santa eller på et high-end ferie part, vil du ønsker at gå med en købt outfit. Disse er ofte meget høj kvalitet og professionel kvalitet, men de er også meget dyrt. Hvis du gerne vil gå som Mrs. Claus uden udgifter, bære nogen lange røde kjole, som du har. Hvis du kan proppe lidt ekstra polstring i, så meget desto bedre. Køb en hvid paryk, hvis du kan, eller bruge en hvid hjelm eller moppe hat til at dække dit hår. Tilføj nogle wire-kantede briller, hvis du har dem, strømpebukser og sorte sko. Top det med en hvid forklæde og du vil være klar til at gå.

Hvis du ikke har en rød kjole, der er egnet, kan du prøve at besøge en secondhand butik for at finde en "grandmotherly" kjole af enhver farve. Igen, hvis du kan købe en, der er lidt stor og pad med puder eller fyld, det er bedre. Hvis du går til en ikke-rød kjole, skal du sørge for at bære en Santa hat, så folk vil vide, hvem du er.