MP3 Koder for Friendster

MP3 Koder for Friendster


For dem, der ønsker at tilføje musik til deres personlige networking site, er det muligt at indsætte MP3-koder på en Friendster side. Musik tilføjer en nice dimension til din profil og da strømline en sang er let og ikke tidskrævende, tilføjer det er bestemt værd at overveje.

Brug af MP3 Koder med Friendster

Friendster blev ekstremt populær en række år siden og blev betragtet som den første Internet social networking site. Selvom Facebook er langt mere populære, Friendster er stadig et aktivt sted blandt brugere i Asien, især i Filippinerne.

Mange kan lide at placere MP3 koder for Friendster i deres profiler, så venner, der besøger deres side kan lytte til forskellige sange af populære kunstnere. MP3 giver en næsten perfekt kvalitet til lydfiler på nettet. MP3 Koder er et websted, der indeholder en søgbar database over populære sange sammen med en meget simpel kode generator.

Vælge hvilke koder til brug

Sammen med hver opført sang er der fire forskellige måder at inkludere sangen på en webside, hvoraf tre vil arbejde i din Friendster profil:

Embed: Dette er den flashiest måde at inkludere en sang, fordi det indeholder en lille "media player" sammen med selve sangen. Koden kan dog være en smule kompliceret:

<Indlejre
src = "http://i47.photobucket.com/albums/f165/alexdale1/singlev23.swf"
FlashVars = "configURL = http: //www.mp3-codes.com/cache...100"
allowfullscreen = "false" width = "305" height = "108"
skala = "noscale" align = "top" wmode = "transparent">
</ Embed>

De forskellige dele af koden er forholdsvis ligetil:

  1. "Embed" er tagget i begyndelsen og slutningen, som lader browseren vide, at der er en særlig multimedie element kommer op.
  2. "Src" er hvor selve sangen filen kommer fra, i dette tilfælde en Flash (.swf) fil vært på photobucket.com.
  3. "FlashVars" lader SWF-filen ved, hvilken sang, du vil bruge (dette vil ændre sig for hver sang, og det er kun et eksempel).
  4. De næste par dele er simpelthen elementer af sideformatering angivelse udseende, størrelse og tilpasning af SWF-fil.

MP3codes.com indeholder også et link tilbage til sin hjemmeside i den indlejrede kode, men det er ikke nødvendigt at medtage det på Friendster. Dette vil dog "embed" kode kun arbejde med de koder inkluderet på MP3codes.com. Under de andre to metoder vil arbejde med en fil, du kan linke til på nettet.

HTML-kode: Du kan også vælge blot at inkludere et link til filen ved hjælp af standard HTML anker tags:

<A href="http://www.mp3-codes.com/play/1758958/Just_The_Way_You_Are_(remix)_(feat__Lupe_Fiasco)-Bruno_Mars"
target = _blank> Just The Way You Are (remix) (feat Lupe Fiasco) - Bruno Mars Mp3 </a>

Det er vigtigt at bemærke den "target = _blank" sektionen, hvilket betyder, at når nogen klikker på linket, vil åbne op i en ny side. På din Friendster side, ville dette link se sådan ud:

Just The Way You Are (remix) (feat Lupe Fiasco) - Bruno Mars Mp3

URL kode: Hvis du ikke ønsker at bruge denne titel til dit link, kan du også bare bruge URL'en til sangen, også på MP3codes, og har teksten i dit link læst noget du kan lide. Den URL selv for Bruno Mars sang eksempel er

http://www.mp3-codes.com/play/1758958/Just_The_Way_You_Are_(remix)_(feat__Lupe_Fiasco)-Bruno_Mars

Den endelige form af "indlejrede" code kaldes "Forum Code" og er ikke egnet til Friendster. Men, kan du bruge en genvej, og klik på "Tilføj til din profil!" knappen i bunden af ​​hver MP3Codes.com indlæg. Det vil bede om dit Friendster brugernavn og password og automatisk indsætte den relevante kode i din profil. Der er andre automatiske musik kodegeneratorer på nettet, som du kan bruge med enhver webadresse.

Du kan også finde flere tutorials til herunder MP3-filer på din profil på FriendsterTalk.com. Der er mange tricks til at tilpasse din Friendster profil såsom en mere strømlinet koder. Medlemmerne af denne hjemmeside give vejledning til en række emner for at gøre din Friendster side det bedste det kan be.There er endda en video på YouTube, der forklarer og viser trin-for-trin, hvordan du tilføjer den korrekte kode.

Valg af musik, der afspejler Du

Når koden er inkluderet på din side, vil det spille, når venner granske din profil. Husk, musikken du vælger, er en afspejling af dig. Det vil gøre en varig første indtryk, så sørg for at vælge passende sange for de mennesker, der vil blive set på din profil.

Nyd Møde og deling

Hav det sjovt at kende folk fra hele verden, som du deltager i social networking site for Friendster! Vær sikker på at følge reglerne for etikette for at være på nettet. En del af denne etikette er at sikre, at du har smagfuld musik på din side. Den musik, du vælger kan inspirere andre til at ville besøge din profil og læse alt om dig.