MP3-afspillere: Musik & Video til MP3-afspillere Tips

Gerne synge i badet? Hent Karaoke Tunes

Karaoke melodier kan downloades fra mange forskellige steder, og kan gøre din MP3-afspiller til en stor fest, med tilføjelse af nogle talere!

Det er vigtigt at kontrollere formatet af karaoke musik, før du henter, så meget af det er i et format, der bruges af karaoke-maskiner, kaldet CDG, som ikke er let convertable til MP3-format.

Vocalist.org er en stor web-baseret kilde til karaoke, der allerede er i MP3-format, og let kan downloades.

Bare sørg for, at du gemmer de sange i en separat spilleliste markeret Karaoke, ellers vil du spekulerer på, hvorfor dit yndlingsnummer har ingen vokal!

Hvorfor skal du bruge iTunes-afspilningslister?

Spillelister er en meget praktisk måde at organiseret din musik, især hvis du foretrækker forskellige typer af musik på forskellige tidspunkter eller butik lydbøger, så godt.

Hvis du ønsker at holde sig motiveret under træning, en spilleliste med tempofyldt, hjerte-pumpende musik er en fantastisk måde at gøre det.

Hvis du har svært ved at falde i søvn, kan en spilleliste med søvnig tid musik også være nyttig.

Organisering din musik efter kunstner eller genre vil også gøre det nemmere at finde, når du er i humør til den pågældende lyd.

Det ville være meget irriterende at have din salgstræning materiale pludselig begynde at spille lige efter Aerosmith - så organisationen er nøglen til at styre din lyd miljø!

Download af Legal vs Ulovlig musik

RIAA er at slå ned på peer-to-peer musik sharing sites, og hvis du bruger en, selvom du betaler en abonnementsafgift du kan finde dig selv i varmt vand.

Delte meninger om brugen af ​​peer-to-peer sites - nogle siger, at det er ikke anderledes at dele musik blandt venner. Andre ser det som at stjæle og den føderale regering er i denne lejr.

Peer-to-peer-fildeling sites pågældende omfatter Kazaa, Grokster, Morpheus, Madster, eDonkey, Direct Connect, OpenNap, iMesh, og Gnutella.

Disse websteder giver dig mulighed for at dele musik på din computer, og hente musik findes på andre computere.

Seværdigheder som Rhapsody, iTunes og MP3.com, der kræver betaling har fuldt lovlige downloads, fra en central server.

Hvordan du hente musik?

Banen bogstaveligt pakket fuld af steder, juridiske og ellers, som har musikbiblioteker tilgængelige for download.

Den mest berømte sted er iTunes, som har musik for køb og download, til overførsel til din iPod.

Men der er andre steder, til rådighed, der er lige så let at bruge og downloade fra.

Yahoo har et abonnement-baseret websted for $ 5,99 / måned, der indeholder tonsvis af ny musik, samt gamle favoritter. PC Magazines Editors Choice er en tjeneste kaldet Rhapsody.com. Og 360 Del er et abonnement baseret peer-to-peer tjenester baseret på Napster-modellen.

En ny social networking site tillader download af musik fremmes af nye bands og talent, www.panjea.com er fuld af fantastiske numre, der sælges af deres skabere.

Sandelig, har fremkomsten af ​​mp3 downloads åbnet op for en helt ny musikalsk verden!

Hvordan du Put videoer på din iPod?

Den nemmeste måde at få film og overføre dem til din iPod er ved at købe dem fra iTunes Store. På denne måde, er de allerede i det rigtige format og kan nemt overføres til din video iPod, når du synkronisere op med din pc.

Hvis du har film på DVD og ønsker at overføre dem til din iPod, PQ DVD til iPod Converter Suite vil rippe dem for dig og giver dig nemt at overføre dem over.

Denne suite konverterer også andre videoformater til iPod, så du kan overføre over AVI video fra videokameraet, YouTube eller medier købt fra RealMedia til din iPod, så godt.

Det kører omkring $ 30, og kan downloades fra internettet.