MP3-afspillere: Creative Labs MP3-afspillere Tips

Mobile Widescreen Entertainment med Creative Zen Vision W

Zen Vision W er udstyret med en 16: 9 skærm til de bedste i MP3-video ser på farten. Den er tilgængelig i både 30G og 60G versioner og skærmen har en opløsning på 480 x 272.

Den leveres med et AV-kabel, så du kan slutte den direkte til dit tv for at se en downloadet film eller tv-show. Et Compact Flash-kort slot giver dig også mulighed for at se eller downloade billeder fra kameraet på din Zen.

Ligesom andre Zen MP3-afspillere, det kommer med en indbygget FM-tuner og diktafon. Det omfatter også en indbygget personlig organisator for at holde dig effektivt.

Den understøtter både WMA og MP3 musik-formater, men understøtter ikke GIF format billeder.

Det kører for omkring $ 400.

Stik-ons til Creative Labs Zen Neeon

Hvis du ejer en Creative Labs Zen Neeon, kan du ændre hele udseendet af din MP3-afspiller hurtigt og billigt ved hjælp af en af ​​Stik-Ons findes på Creative Labs hjemmeside. Stik-ons er klistermærker, der omdanner din sag til en personlig bemærkning, og kommer i disse kategorier:

  • Ansigter
  • Bold
  • Chic
  • Klassisk
  • Gutsy
  • Eden
  • Funky
  • Kawaii (disse matcher dine hawaiiansk shirts)
  • Safari (dyreprint)

Disse er bare skalle af klistermærker, og kan let ændres med dit humør.

Creative Labs Zen V og Zen V Plus MP3-afspillere

Zen V og Zen V Plus er alle funktioner MP3-afspillere med et display ridser fuld farve 1.5 ", en one-touch navigation joystick, en integreret arrangør / kalender funktion og one-touch stemmeoptagelse. V-modellen tillader foto og musik visning / lege alene og V Plus tilføjer video og podcasting kapacitet, så godt.

Begge har in-line-kodning til optagelse direkte fra dit stereoanlæg og V Plus har brugerdefinerede EQ-indstillinger træk og slip data filoverførsel kapacitet, og otte presets plus for optimal lytning.

Begge leveres med en integreret FM-radio, og et genopladeligt Li-ion batteri. Versioner er tilgængelige med hukommelse fra 1GB til 8GB, med 4GB versionen kører rundt $ 180. Priser er for nylig faldet som reaktion på konkurrencen.

Creative Labs MuVo Slim MP3-afspiller

Creative Labs MuVo Slim MP3-afspiller er virkelig bærbar og passer nemt i din skjortelomme. Den leveres med et USB-kabel og oplader direkte via USB. På kun 7mm tyk, det er en af ​​de slankeste modeller på markedet i dag.

Den har en indbygget FM-tuner med 32 faste stationer, en shuffle-mode, vippekontakten navigation og en 5-bånds brugerdefineret equalizer med 4 forudindstillinger.

Den leveres med en beskyttende bæretaske, og høj kvalitet neodymium øretelefoner. Den har også en personlig diktafon med indbygget mikrofon.

Denne 256MB spiller løber mellem $ 80 og $ 85.