MP3-afspillere: Brug en MP3-afspiller Tips

Hvordan får du i gang med en iPod?

Hver iPod leveres med en USB eller Firewire-kabel, der tilsluttes direkte til din computer, samt en disk, der initialiserer iTunes og iPod musik overførsel interface.

Den første ting at gøre, når du åbner din nye iPod er at installere softwaren, som inkluderer iTunes. Dernæst slutte afspilleren til computeren med det medfølgende kabel. Lad det oplade i et par timer, derefter åbne iTunes og gå til Fil, og vælg enten Føj fil til bibliotek eller Føj mappe til bibliotek. Du kan derefter importere enten alle MP3 i din computer, eller en fil ad gangen.

Nu er alt du skal gøre er at organisere din musik på spillelister ved at bruge kommandoen Ny spilleliste og trække og slippe din musik ind i dem - og derefter trække og slippe din musik ind i din iPod.

iTunes vil vise dig visuelt som det skrider frem i lastning din musik til din afspiller.

Bruge iPod til at overføre data filer

Hvis du har en iPod, der ikke er behov for at investere i en ekstra flash hoppe drev, som du kan bruge din iPod til at transportere datafiler, så godt.

Når du tilslutter din iPod til computeren, det viser sig som et eksternt drev i Windows Stifinder. Herfra kan du nemt trække og slippe filer ind i det, som om det var en flash hoppe drev.

Hvis du har en iPod, der er formateret til Mac eneste, vil det ikke fungere på en pc og omvendt. Også, kan du ikke overføre musik på denne måde, kan musik kun tilføjes til din afspiller via iTunes.

Hvordan får du hjælp med iPod Video Spørgsmål?

Videoer kommer i en bred række formater, hvoraf nogle er understøttet af iPod og hvoraf nogle er ikke. Selv hvis du køber en video format konvertering hjælpeprogram, kan din video ikke kommer ud den måde du ønsker det!

Apple understøtter følgende formater: de fleste sorter af H.264-video, .mov filer, MPEG 4 filer, og .m4v filer. Hvis du har en .avi-fil eller andet format - du får brug for en konvertering hjælpeprogram.

En af de mest almindelige og mest lette at løse problemer er at have TV-Out kontrol slået til. Hvis du har dette problem, vil du få lyd, når du forsøger at afspille film. Indstil Tv ud til off, og du vil straks løse dette problem.

Hvis du har andre, mere avancerede problemer - det er bedst at kontakte Apple teknisk support direkte.

Kontakt til Apple iPod kundesupport

Har du et problem med din iPod? Den gode nyhed er, at Apple har en lydhør kunde support team klar og venter på at hjælpe dig.

Det første skridt at tage, før du ringer, er at besøge Apples support side på http://www.apple.com/support/ipod at se, om en anden har rapporteret det samme problem som du har. Den User Diskussioner afsnit er en stor ressource for at lære at nulstille din iPod, hvis nødvendigt, og for fejlfinding teknikker.

Fra denne side kan du også hente den nyeste software til din iPod, og købe en AppleCare Protection Plan for fred i sindet.

Nederst på siden er en kontakt support link, for de virkeligt usædvanlige problemer, der kræver en støtte tekniker.

Brug af MP3-afspiller Sikker

Nogle undersøgelser har vist, at MP3-afspillere spillede højt og ofte kan have en negativ effekt på din hørelse.

Konstant udsættelse for høje lydniveauer slidt og til sidst dræber hårcellerne i det indre øre, hvilket fører til permanente høreskader.

Den bedste måde at være sikker er at begrænse de mængder, hvor du lytter til din afspiller, og tage hyppige pauser for at give dine ører til at komme sig. Læger er enige om, at grænsen på sikker eksponering er en time om dagen med hovedtelefoner, og mængden sat til højst 60 procent. Hvis du lytter længere end dette skal du indstille lydstyrken lavere end 60 procent.

Hvis du ønsker at lytte til din afspiller længere og højere, investere i et par gode højttalere.

Hvordan bruger du din iPod, når du har Music downloadet?

IPod leveres med en af ​​de bedste navigation grænseflader til rådighed; et klik hjulet. Hvis du vil rulle gennem dine playlists, skal du klikke på den øverste knap, derefter flytte tommelfingeren rundt på hjulet, indtil du har den spilleliste, du vil fremhævet. Klik på Vælg for at afspille din valgte sæt. For at gå tilbage til den forrige skærm, skal du vælge knappen menu.

Hvis du ønsker at holde dine valg fra at skifte, mens din iPod er hoppe rundt på dit bælte klip eller i din pung, skal du blot vælge låsefunktion på toppen af ​​din iPod. Mange af iPods har en skydekontakt her, der giver dig mulighed for at låse den.

Hvis du ønsker at slå din iPod fra, skal du trykke på piltasten nederst på din klikhjulet.

Flytning tommelfingeren rundt på klikhjulet, mens musikken spiller styrer volumen, let!

Efter et kort stykke tid, vil knapperne på din iPod bliver anden karakter til dig.