Mountain Søde

Mountain Søde (Ceanothus) - Smukke buske i Buckthorn familien, nogle hårdføre nok på let jord i solrige steder at udholde vores klima, ligesom bush planter, om flertallet formular gode væg planter. I alle former blomsterne er små, men rigelige. Som væg buske er det bedst at beskære dem i april; og som alle slags blomst på skuddene i det nuværende års vækst, fra en til tre øjne foregående års træ bør overlades, reservere eller højst kun topping sådanne skud, som er nødvendige for at fylde de åbne rum på væg. De fleste af de indførte slags er fri vækst i varm jord, og de blomstrer mest frit i solrige eksponeringer. Da de er for det meste indfødte i Stillehavet hældning N. America ingen bør forsøge deres kultur undtagen i varm jord. Følgende er forskellige og temmelig: -

Mountain Sweet Pictures


Mountain Søde
Almindelig Konvalbusk L. - kystnære sweetpepperbush

Mountain Søde
Almindelig Konvalbusk L. - kystnære sweetpepperbush

Mountain Søde
Almindelig Konvalbusk L. - kystnære sweetpepperbush

Mountain Søde
Clethra acuminata Michx. - Bjerg sweetpepperbush

Mountain Søde
Almindelig Konvalbusk L. - kystnære sweetpepperbush

Relaterede Flowers

New Jersey Te

New Jersey Te (Ceanothus Americanus) - om en af ​​de mest hårdføre, det trives bedst mod en mur, og i et tørt porøst jord; blomsterne, efter hinanden fra omkring midten af ​​juni til august, hvid. E. Amerika.

Ceanothus Azureus

Ceanothus Azureus - Fra de tempererede områder i Mexico, hvor den vokser som en vildtvoksende busk omkring 10 meter høj. Det er en af ​​vores smukkeste væg buske, blomstrende overflod i tørre, solrige situationer, blomsterne lyse blå, fra juni til september. C. pallidus er en smuk sort, med lyseblå blomster. Resultatet af krydsning med denne art kan ses i sådanne dejlige buske som C. Gloire des Versailles, Arnoldii, Lucie Simon, Theodore Froebel, Bertinii præsident Reveil, Lucie Moser, og andre, som alle har blomster i store plumy klynger, nogle hvide, andre er steget, men det meste af nogle skygge af blå.

Ceanothus Dentatus

Ceanothus Dentatus - en elegant lille stedsegrøn busk, sjældent højere end omkring 3 meter. Blomsterne, som vises i maj eller juni, er dyb blå, og fortsætte det meste af sæsonen.

Ceanothus Divaricatus

Ceanothus Divaricatus - OWS som en tæt bred stedsegrøn busk på omkring 10 meter høj. Det er en gratis voksende smuk væg plante, blomstring fra maj til efteråret, blomsterne en lys blå.

Ceanothus Papillosus

Ceanothus Papillosus - en smuk lille art fra bjergene i Californien, hvor det er et tæt-forgrenet tjavset bøsning 6 til 10 meter høj. De toppe af lyseblå blomster bæres på lange mund-stilke fra siderne af de unge skud. Ligesom de andre former, den elsker den beskyttende af en væg, hvor den blomstrer i sommer.

Ceanothus rigidus

Ceanothus rigidus - en sub-evergreen, eller i beskyttede steder en evergreen, sjældent over 6 meter i højden, grenene stive og ruhåret; blomsterne, i klynger på siderne af de unge skud, er dyb lilla, i april og maj.

Ceanothus veitchianus

C. veitchianus er en af ​​de bedste former, blomsterne af en rig dyb blå, i tæt klynger i enderne af grønne grene.

Relaterede Flowers

Ceanothus Verrucosus

Ceanothus Verrucosus - rms et tykt forgrenet stedsegrøn busk omkring 6 meter høj. Som en væg plante er det gratis vækst, og har en god effekt, blomsterne kommer i maj og i sommermånederne, afholdes i corymbs langs hele længden af ​​de unge grene, ofte så voldsomt som at skjule løv.


Du er her: LoveToKnow Have >> Mountain Søde (Ceanothus)
<< Blå cupidone (Catananche) Cedrela >>