Motorcykel: Motorcykel hjelm Sikkerhedstips

Det handler om Fit

Når man ser på motorcykelhjelme vil du se en bred vifte af størrelser, farver, grafik og stilarter.

Hvis du har gjort dit hjemmearbejde, som du bør gøre før de går på en hjelm opkøbe, vil du have en idé om, hvad producenten, du foretrækker såvel som en idé om, hvad stil hjelm, du foretrækker.

Den første ting at gøre, er at forsøge hjelmen på, før du foretager en forpligtelse til at købe det. Brug den i mindst fem minutter. Sørg for at flytte dit hoved op og ned samt sidelæns. Hvis du føler noget pres på dit hoved i løbet af denne tid, eller føler hjelmen bevæger du skal vælge en anden størrelse. En hjelm, ligesom alle andre beklædningsgenstande, skal passe ret eller vil du ikke ønsker at bære det.

Desuden, hvis en hjelm ikke passer ret, det vil ikke beskytte dit hoved ordentligt.

Hvis du er i tvivl om pasform af hjelmen, så spørg en salgs associeret virksomhed, de fleste af dem er blevet uddannet til at vide, hvordan man korrekt passe en hjelm. Husk også, at motorcykelhjelme kommer i en bred vifte af interne former så vælg en, der passer formen på dit hoved.

Det er virkelig bedst at købe en hjelm fra en lokal butik i stedet for fra en online leverandør, så du kan være sikker på det passer og er behagelig på den måde vil du ikke blive distraheret af problemer med din hjelm, når du rider.

Face Dækning Choices

Når det kommer til at vælge en motorcykel hjelm du der er en bred vifte af ansigt dækning muligheder at vælge imellem.

Du kan købe en fuld dækning open-face hjelm, en shorty eller halv hjelm, da det er kendt eller en full-face hjelm, der vil komme med en chinbar. Den fuld-face hjelm med chinbar har vist sig at give mest beskyttelse i forskellige undersøgelser.

Hvis du vælger en hjelm med en chinbar det bør dækkes med det samme EPS liner, som indersiden af hjelmen er dækket.

EPS liner er en hård Styrofoam type skum, der er ansvarlig for at absorbere energien af ​​en virkning. Der er også hjelme til rådighed med flip-up facial sektioner, som er kendt som modulopbygget.

Når du beslutter dig på hjelmen ansigt dækning stil vil du derefter ønsker at overveje en ansigtsmaske, som skal have certificeringen oplysninger støbt ind i det.

For en korrekt pasform skjoldet nødt til at forsegle hele vejen rundt i kanten af ​​hjelmen åbning, være let at betjene og forblive i stilling, når den er hævet.

Du kan også få anti-dug og anti-ridse belægning på ansigtsmaske og du skal vælge en, der har disse muligheder for bedste ydelse.

Hvad er din stil?

Lad os se det i øjnene, hvis du ikke kan lide hjelmen, du vælger, er du mindre tilbøjelige til at bære det, og en hjelm, der ikke er på dit hoved, kan ikke hjælpe dig, hvis du er i en ulykke.

Der er en bred vifte af former, størrelser og farver af hjelme til rådighed. Nogle af dem har grafik på dem, nogle er almindelig. Den ene, du vælger bør afspejle din personlige stil samt matcher din cykel, hvis du ønsker. Motorcykel hjelme med grafik normalt koste ganske lidt mere end deres almindelige kolleger af samme kvalitet, men igen, det beløb, du ønsker at bruge, er op til dig, og du vil helt sikkert være mere tilbøjelige til at bære det, hvis du kan lide det, og hvis det passer korrekt.

Komfort og korrekt pasform er en anden faktor til at overveje, når de køber en hjelm.

Det kan have de fedeste grafik i verden, men hvis det ikke passer ret, vil det være nytteløst at du i tilfælde af en ulykke. Du kan altid pynte en almindelig farvet hjelm selv og spare nogle penge. Tilføjelse grafik, refleksbånd eller endda male et billede på en almindelig hjelm er alle muligheder.

Endelig, når du finder hjelmen du virkelig gerne, så prøv det på at sikre en behagelig og korrekt pasform.

Uddan dig selv

Nogle mennesker vil fortælle dig en Snell godkendt hjelm er bedst, nogle vil fortælle dig en DOT godkendt hjelm er bedst, og andre vil bare sige det er ligegyldigt, at en hjelm vil gøre.

Faktum er, det betyder noget.

DOT godkendte hjelme er i stand til at opsuge en stor mængde energi effekt.

De er også kendt for at forebygge de fleste typer af penetration samt have et fastgørelsessystem, der vil holde op til en betydelig kraft i henhold til standarderne for DOT certificering. En DOT godkendt hjelm vil have en mærkat på bagsiden angiver, at det er godkendt. Du skal dog ikke bare tage mærkaten for pålydende, gør dit hjemmearbejde, og sørg for producenten af ​​hjelmen er DOT godkendt.

Snell godkendt hjelme testes for roll-off funktion, dynamisk styrke og penetration mod slag, ambolt og skjold test.

I sidste ende er det din beslutning, som hjelm at købe.

Gør dit hjemmearbejde, forstå, hvad hver test betyder og finde ud af hvilken hjelm er rigtigt for dig. Hjelmen der vil gøre mest for rytteren i tilfælde af en ulykke vil beskytte hoved, ansigt og hals, som er, hvad de forventes at gøre.

Sådan Store hjelmen

Når du ikke er iført din hjelm vil du ønsker at sikre, at du gemmer det på den rigtige måde at sikre, at det ikke bliver beskadiget.

De fleste hjelm producenternes omfatter Korrekt opbevaring instruktioner med deres hjelme, og du bør tage sig tid til at læse dem.

Før du lægger din hjelm på lager, selvom det er bare for dagen, sætte det i en hjelm taske.

Dette vil hjælpe med at beskytte din hjelm mod ridser og stød, der kan beskadige den ydre skal af hjelmen.

Opbevar aldrig din hjelm, hvor der er kraftig varme eller kulde.

Det indre af hjelmen vil smuldre let, hvis de udsættes for barske forhold, såsom benzin, udstødningsgas, kemikalier, varme eller kulde.

Endelig gemme din hjelm fladt.

Hæng ikke din hjelm fra siden af ​​din cykel. Husk, ulykker sker, og holde din hjelm fladt på en hylde, vil hjælpe forsikre, at det ikke let at få slået. Jo bedre pleje du tager på din hjelm, jo ​​længere levetid, det vil have. Krakket hjelme er ubrugelige. Den værste del er du måske ikke se revnen indtil noget sker, og din hjelm holder ikke op.

Korrekt opbevaring er så vigtigt som at vælge den rigtige hjelm.

The Perfect Fit

Før du investerer i en hjelm, så prøv flere af dem på.

Når du finder en du kan lide, bære det i mindst fem minutter for at sikre, at det er behageligt på dig.

For at sikre, at det ikke er for løs, så prøv at sætte hænderne bag hovedet, læne hovedet frem og forsøge at trække det ud.

Hvis den falder ud eller bevæger sig, er det for løs. En løs hjelm vil ikke give dig den beskyttelse, en, der passer dig vil.

En hjelm skal sidde så tæt, at det forbliver stabilt, når du flytter hovedet. Mens du har hjelm på prøve at flytte dit hoved fra side til side samt op og ned. Ryste på hovedet og se om du bemærker nogen bevægelse af hjelmen.

Du ønsker ikke at købe en hjelm, der er for stramt eller det vil hurtigt blive ubehageligt. Er du i tvivl, så spørg en sælger. De fleste af dem er blevet uddannet til at hjælpe dig med at finde ud af, hvor lun sidder stramt nok.

Endelig skal du huske, at bare fordi du bruger en medium i et mærke af hjelm betyder ikke, vil du bære en medium i alle hjelme.

Ligesom sko, er en størrelse ikke passer alle.