Motionscykler: aerob træning

Motionscykler give dig en stor aerob træning, der styrker dine muskler og forbedrer dit hjerte-kar-system. I en nøddeskal, aerob betyder blot "med ilt", og derfor al aerob aktivitet arbejder for at forbedre kroppens ilt-system og bruge ilt effektivt til at skabe energi.

Aerobe øvelser kræver din krop til at bruge store muskelgrupper i lange perioder, og en cykel er ideel til denne type uddannelse. I hele varigheden af ​​disse øvelser, skal din puls forhøjet til 70% til 80% af sin maksimale hastighed. Formålet med aerobe condition er at øge din udholdenhed og lette at pumpe dit hjerte. Din krop vil være i stand til at transportere ilt i hele din krop mere effektivt, og derfor blodcirkulationen vil forbedre og dit helbred vil være til gavn som en helhed.

Følg nedenstående trin for at få den bedste aerob træning fra en motionscykel:

Trin 1: Korrekt Information

Når du hoppe på en motionscykel være sikker på du præcist angive din alder og vægt. Maskinen bruger disse oplysninger til at finde ud af din puls og sikre, at du opholder sig i den aerobe zone.

Trin 2: Program og Level

Omhyggeligt vælge det program, der vil give dig en effektiv aerob træning. Dette vil være en, der giver dig mulighed for at holde din puls op for en lang periode, men ikke til det punkt af udmattelse. Noget stabilt med lidt variation ville fungere godt for aerob konditionering. Ligeledes skal du vælge et niveau, der vil give dig en god træning og få dig til at svede, men en, der også gør det muligt at opretholde din træning.

Trin 3: Time

Dette er den vigtigste faktor for en aerob træning: varigheden. For at få den mest effektive aerob træning, bør du stræbe efter at blive på cyklen i en time. Dette vil give dig mulighed for at brænde en masse kalorier (ca. 500), forbedre din udholdenhed og styrke dit hjerte-kar-system. Hvis du lige er startet ud på din fitness regime, forsøger at arbejde i mindst 30 til 45 minutter.

Trin 4: Puls

Overvågning af din puls er afgørende for en effektiv aerob træning på en motionscykel. Som tidligere nævnt bør din puls falde i intervallet 70% -80% af din maksimale puls. Dette kan være lavere, hvis du er usædvanligt ud af form. Alt over dette er i den anaerobe zone, og ville være hårde (og farligt) at opretholde en lang periode. Alt under dette falder i vægtkontrol / fedtforbrænding zone, som stadig gør det muligt for din krop til at forbrænde fedt, men det vil ikke høste de fordele, det vil i de aerobe zone.

Hvis cyklen du er på, er teknologisk avancerede, kan det være i stand til at spore din puls og informere dig om din nuværende zone. Hvis ikke, er det op til dig at overvåge din egen puls. For at finde ud af din maksimale puls, trække din nuværende alder fra 220. Derfor, hvis du er 40, er du maksimale puls er 180. For at finde ud af din aerobe puls, formere din maksimale puls ved .75 (eller .80 eller .65 afhængigt af hvad du ønsker at opnå i løbet af din aerob træning). I dette tilfælde ville du stræbe efter 135 slag i minuttet. Du kan også bære en pulsmåler, der vil beregne disse oplysninger for dig, mens du arbejder ud.