Motion Maternity Tøj

Motion Maternity Tøj
Maternity Motion

Når gravid, uanset om du har lyst til det eller ej, motion er vigtig, og derfor skal du motion barsel tøj. Chancerne er, jo bedre tøjet føler, jo mere sandsynligt vil du være at sætte dem på og arbejde ud.

Former for motion

Klar til at udøve? Måske før graviditeten du allerede var på en ensrettet øvelse rutine. Men for dem, der er ny daglig motion, starte langsomt og starte tidligt. I første trimester af graviditeten, kan du ikke engang lyst til at tage hunden til en morgen gåtur. Nu er det tid til at løfte, at så snart du begynder at føle sig bedre og kvalme aftager, vil du holde sig til en øvelse plan.

Læger anbefaler, at så længe udøvelsen ikke gør din krop bære ekstra vægt, det er sikkert for dig at gøre. Gåture, skånsomme aerobic, yoga og svømning er nogle af de bedste øvelser under graviditet. Undgå at ligge på ryggen, stående i lange perioder, eller enhver sport, der kan øge din risiko for en skade eller falde. Det er bedst at holde sig væk fra kontaktsport. Når pågældende kontakte din læge.

Den bedste øvelse Maternity Tøj til du

Hvad har du brug for at sikre, at øvelse vil være lige så gavnligt som det kan være? Tøj, der ånder og er løstsiddende er ideel. Afhængig af vejr og din egen krop temperatur, træk på et par stretch bukser, beskæres strik bukser, en hættetrøje eller en baggy t-shirt og lad dine muskler arbejde. Bukser med en mave panel eller elastik i taljen, og endda en elastisk linning med bindebånd, gøre for en god pasform.

Du vil gerne tøj, der kan vaskes, lavet af bomuld, spandex, lycra, eller en rayon / polyester blanding.

Den unitard

Den unitard, lavet af en elastisk stof - en blanding af bomuld og lycra - har en foret bh, der tilbyder støtte, mens du arbejder ud på gym. Dette er en favorit blandt gravide kvinder på grund af den rummelighed det giver i maven. Den unitard kan være en kortærmet et stykke tøj med shorts, eller det kan have trekvart-ærmer og leggings, der kommer ned til dine ankler.

In-Style Clothing

Hvis du ønsker at se mere fashionable under yoga klasse eller på gym, se disse butikker online:

  • Eva Lillian tilbyder en række stilfulde motion slid for forventer mor, herunder barsel badetøj.
  • Fit Barsel er, hvor du kan købe alle mulige komfortabel og afslappet tøj, herunder en fire-stykke tennis outfit.
  • Mimi Maternity kan hjælpe dig med kjole i yoga bukser og bomuld Bermuda shorts. Prænatal yoga dvd'er og instruktions balance ball begyndere udøver kits er også tilgængelige på bestilling.
  • Stella Maternity har store yoga sæt til stilfulde og aktive moms-til-være.

Billig Motion Maternity Tøj

Ønsker ikke at bruge en formue på øvelse barsel tøj? Overveje at gå online for at tjekke de valg og priserne i butikker som Target, Sears, eller JCPenney. Her kan du finde billige tøj til graviditet øvelse. Du kan også købe billigt ventetøj eller låne motion barsel tøj fra en friend.One anden mulighed er at lave dit eget tøj. Oprettelse af din barsel tøj fungerer godt for dem med evnen til at sy.

Må ikke forsømme Maternity Bra

Som din krop ændrer sig, vil dine bryster vokse i størrelse. Sørg for at de er godt understøttet.

Sport bh'er kan købes for alle niveauer af sport aktiviteter, du planlægger at gøre - lav eller middel virkninger - under din graviditet. Du har altid brug for en god pasform bh; ikke forsømme at eje et par nu for at sikre din komfort under din graviditet. Du vil føle sig mere som at udøve, når din bh passer.

For tips om, hvordan man måler en bh, læse denne artikel om at finde den størrelse du har brug for din barsel bh.

Resumé

Nu hvor du har fundet nogle komfortable og funktionalitet motion tøj, komme ud og bevæge sig! Udøver under graviditet vil hjælpe din krop, ånd og sind. Et par uger efter, at du har din baby, vil du være i stand til at fortsætte den rutinemæssige du har startet og få på vejen til din pre-graviditet form.

Her er til en dejlig og sund graviditet!