Motion for fede mennesker

Motion for fede mennesker
Motion kan hjælpe dig med at opfylde dine træningsmål.

Hvis du er her fede og overvejer en øvelse program, kan det være nødvendigt at være forsigtig med det program, du vælger. Den ekstra vægt du bærer rundt kan sætte ekstra stress på dine knogler, led og ledbånd, så du bliver nødt til at være forsigtig med form og funktion. Når det er sagt, starter en øvelse program kan placere dig til at tage ansvaret for dit helbred, og du kan blive overrasket over de typer af forbedringer, du ser i korte orden.

Prøve Motion for overvægtige mennesker

Der er ingen one-size-fits-all workout rutine, der garanterer sikkerhed, uanset din alder eller størrelse, men der er et par grundlæggende stilarter øvelse, du kan føle sig temmelig komfortabel udfører. Sørg for at du taler med din læge, og en øvelse specialist før du starter en rutine for at sikre, at der ikke er nogen begrænsende sundhedsmæssige problemer, der kan forstyrre dit træningsprogram.

Gåture og Light Jogging

En af de bedste (og nemmeste!) Måder at starte en workout rutine er simpelthen at gå rundt dit nabolag eller på stier på en lokal park. Ikke alene er denne form for motion let tilgængelige, det vil også arbejde hele din krop som du øger din puls og bruge dine ben, kerne og arme til at skræve sammen. Ud over de kardiovaskulære og muskulær udholdenhed fordele, kan du også forbedre din knogletæthed ved at udføre denne vægtbærende form for motion. Hvis du ikke er alvorligt overvægtig og har ingen kendte medicinske tilstande, kan du ønsker at udfase i lys jogging efter flere måneder for at fortsætte udfordrende din krop og forbedre din generelle kondition. Mens den samlede kalorieindhold brænde vil variere baseret på din vægt og fitness niveau, kan du forvente at brænde mindst 100 kalorier pr mile når du går eller jogging.

Circuit Training

Rammer gymnastiksalen for en traditionel styrketræning rutine kan føle overvældende i starten, men det betyder ikke, du skal ikke finde en måde at indarbejde styrketræning i din motion rutine. Prøv i stedet at oprette et hjem-baserede kredsløb uddannelse rutine eller tjekke med din lokale fitness center for at se om de har en let kredsløb rutine oprettet, som du kan følge. Circuit træning væsentlige kombinerer en hjerte-kar-træning med styrketræning. Ved at udføre styrketræning øvelser back-to-back med lidt at ingen hvile i mellem, vil du øge din puls og arbejde dine lunger og samtidig øge muskelmassen. Du kan oprette et kredsløb derhjemme ved hjælp af håndvægte, motion bands og stabilitet bolde. Du kan også følge et fitnesscenter rutine, som normalt består af en række af maskinens vægt oprettet i en let at følge design. Hvis du ikke er sikker på øvelser til at udføre, overveje at prøve kredsløb uddannelse eksempel træning på en gruppe øvelse DVD eller bede en certificeret personlig træner for at få hjælp. Ifølge Discovery Sundhedsstyrelsens Aktivitet Burn Rate Calculator, kan en 300 £ person, forventer at brænde mere end 500 kalorier fra kredsløb uddannelse i løbet af 30 minutter.

Cykling

Hvis du leder efter en måde at få en god hjerte-kar-træning og samtidig undgå at placere ekstra stress på dine ankler, knæ og hofter, kan du ønsker at tage op at cykle. Du kan prøve denne øvelse på en stationær motionscykel eller du kan tage din rutine uden for på en traditionel cykel. Uanset hvad, vil du styrke dine ben og forbedre dit hjerte-kar-sundhed uden at lægge for meget vægt på din underkrop. Du ønsker måske at overveje at prøve en liggende cykel i første omgang - en type cykel, der har en "spand sæde" og giver dig mulighed for at udvide dine ben foran kroppen - fordi den liggende sæde er større og pænt polstret, hvilket gør turen mere komfortable. Kalorieindhold brænde vil variere baseret på hvor hurtigt du Cykling, hvor meget modstand du bruger og din personlige vægt, men du kan forvente at brænde omkring 300-500 i løbet af en 30 minutters rutine.

Svømning

Det er en klassisk kliché at svømning er den bedste form for motion, men der er noget at det, især hvis du bære en masse ekstra vægt og allerede lagt ekstra pres på dine led og ledbånd. I vand, din kropsvægt ophører med at være meget af en faktor, så du kan få en god træning uden at lide knæ og lændesmerter. Du kan vælge at svømme omgange, deltage i en gruppe øvelse program eller bare gå i vandet. Hver indstilling er en god én - bare sørg for at fortsætte med at presse dig selv for maksimale resultater.

Sundhed Forholdsregler

Som regel er det altid en god idé at rådføre sig med en læge, før de indleder et nyt træningsprogram. Hvis du har været inaktiv, kan du opleve, at dit hjerte-kar-condition er blevet kompromitteret, gør dit hjerte og lunger mindre effektiv. Det betyder, at du kan have svært ved at tilpasse sig de øgede energibehov af motion, og du skal være bevidst om, hvordan det kan påvirke din krop. I de fleste tilfælde vil lægerne fjerne dig til motion, men foreslår at starte langsomt og arbejde dig op til højere intensitet programmer. Hvis du modtager denne rådgivning, agt det! Ideen er for dig at få sunde og leve længere.

Kom godt i gang

Når du er ryddet for motion, sørg for at tage skridt til rent faktisk komme i gang. Stemme dine mål til betroede familiemedlemmer og venner. Planlæg din træning og behandle dem som alle andre udnævnelse. Du kan selv ønsker at overveje at tilmelde dig flere personlige træningssessioner. Kendskab nogen venter på dig på gym kan virkelig hjælpe motivere dig til at holde fast i dine mål.