Motion for åreknuder behandling

Motion for åreknuder behandling
Masser af kvinder, der har åreknuder på benene er bange for at udøve, fordi de mener, at fysiske øvelser kan gøre problemet værre. Øvelser faktisk forbedrer blodcirkulationen gennem benene. Eventuelle øvelser involverer benene er gode til at forebygge karsprængninger, den bedste og mest effektive udøver lavere lægmuskler. Svømning, gåture, cykling, jogging, aerobic, step aerobic - hvis du gør noget fra listen regelmæssigt, det er allerede åreknuder forebyggelse. Hvis du allerede har åreknuder, moderate ben øvelser hjælpe med at lindre åreknuder og reducere smertende forbundet med dem. Følgende øvelser forbedre din benstyrke og muskeltonus, bidrage til at fremme cirkulation og dermed bidrage til at forebygge og lindre åreknuder.

Øvelse # 1. Lægløft

Du skal bruge en aerob skridt, eller en lav bænk eller noget stabilt, hævet og fast. Stå på trinnet med begge fødder. Hælene skal hænge ud over kanten af ​​trinnet. Hæv dig op på tæerne og sænk hælene ned under forskydningen. Gør denne øvelse tæt på en væg for at holde på at balancere. Gør omkring 40 gentagelser. Denne øvelse strækker bagsiden af ​​lægmusklerne.

Øvelse # 2. Pedalerne

Læg dig på gulvet på ryggen med hænderne ud til siderne eller under balderne. Løft dine ben op fra gulvet og pedal dem, som om du kører på cykel. Hvis du holder dine ben lavt, skal du også arbejde på din mave.

Øvelse # 3. Tip-toeing

Gå på tip-tæer, når du arbejder omkring huset. Denne øvelse strækker også kalvene.

Øvelse # 4. Walk på Heels

Denne øvelse er også enkel og kan gøres hjemme, mens rydde op, men er effektiv til kælver muskelstyrke. Bare gå på hælene omkring huset.

Øvelse # 5. Leg Lifting

Læg dig ned på gulvet på ryggen med hænderne ud til siderne eller under balderne. Tryk på din lænd og balder mod gulvet. Løft en lige ben, og hold det forhøjede vinkelret på gulvet. Hold denne stilling, så længe du kan og lægge benet ned. Gentag denne bevægelse med det andet ben. Denne øvelse forbedrer cirkulationen i benene.

Øvelse # 6. Knæbøjninger

Læg dig på gulvet på ryggen. Træk det ene knæ i brystet. I løbet af denne holde på dine ben bag knæet. Mens benet holdes i denne stilling, punkt og flex din fod. Alle bevægelserne bør ske langsomt og kraftfuldt. Efter flere fod bevægelser gøre det samme med det modsatte ben. Denne øvelse gør musklerne i hele benet arbejde.

Resting efter ben øvelser

Det anbefales at løfte benene omkring 6 til 12 inches over hjertet efter gør disse eller andre ben øvelser, især øvelser involverer de store muskler i underkroppen. Uafhængig af hvis du lige har gjort øvelser, eller gik meget, eller havde til at stå i lang tid, gør dette for at forebygge og lindre åreknuder. Du kan også gøre følgende: ligge ned på gulvet med din bagdel næsten rører en væg. Hold dine ben i en forhøjet positur hviler mod væggen. Dette giver en god hvile til benene.