Mosquito Ringtone Sample

Mosquito Ringtone Sample

Når du søger for at være lidt mere diskret med din mobiltelefon, kan det betale sig at overveje at bruge en myg ringetone prøve i stedet for en almindelig ringetone. Denne måde, vil du sandsynligvis en af ​​de meget få, der rent faktisk vil høre telefonen ringe, der sikrer, at alle de gamle folk er ikke klogere på situationen.

Hvad Er Mosquito Ringer?

Mens du kan være tilbøjelig til at få nogle uhyggelige ringetoner til Halloween, myg ringetone prøven er helt anderledes bæst helt. Det er ikke rigtig designet med henblik på tilpasning og personlige udtryk den måde, film eller tv-tema ringetoner ville arbejde for din mobiltelefon. I stedet, de er om at holde din kommunikation privat uden advarer opmærksomhed andre mennesker i lokalet.

Kort sagt er det myg ringetone stort set rettet mod yngre brugere, herunder tweens, teenagere og universitetsstuderende. Ved at bruge denne form for ringetone, kan kun de yngre mennesker i rummet høre lyden og dermed vil de lærere og professorer i værelset ikke engang, at du modtager en SMS-besked eller en anden meddelelse på din telefon.

Nogle mennesker kan sige, at den ekstra distraktion er helt sikkert blandt de ulemper ved mobiltelefoner i skolerne, men de yngre brugere, der er afhængige af håndsæt at holde forbindelsen og kommunikative vil argumentere andet.

Hvordan virker det?

Hvordan er det muligt at have en mobiltelefon ringetone, der kun er hørbar for et yngre publikum og ikke til en ældre demografisk? Videnskaben bag det er faktisk ganske enkel. Den myg ringetone er simpelthen en lyd, der er uden for det hørbare område til at høre for de fleste mennesker over en vis alder. Efterhånden som du bliver ældre, din følelse af hørelse begynder at degenerere, hvilket gør det sværere for dig at høre højere sat lyde.

Med den såkaldte "myg" ringetone, tonen er stadig inden for rækkevidde af yngre mennesker, ligesom gymnasieelever, men uden for det typiske hørbare område af deres lærere, der normalt er over en alder af 30. Det er gennem denne uoverensstemmelse i evne, at den skingre lyd lyd er i stand til at arbejde. Unge kan derefter modtage telefonopkald og sms'er uden lærerne vide.

Dette er helt forskelligt fra det personlige udtryk, som kan komme fra at downloade sjove MP3 ringetoner eller andre ringetoner, der er beregnet til at give mulighed for tilpasning af mobiltelefonen til at passe til brugerens personlighed og smag.

Hvor kan man få en Mosquito Ringtone Sample

Der er en række forskellige celle ringetone ressourcer tilgængelige på internettet. De fleste af disse fokuserer på musik, lydeffekter, film, fjernsyn og andre pop kultur referencer. Nogle steder tilbyder ringetoner helt gratis, mens andre kan opkræve dig på en pr-ringetone eller abonnementsbasis. Hvorom alting er, vil du ønsker at være forsigtig læsning gennem det med småt, før du foretager nogen af ​​disse downloads. Ud over dette, vil du ønsker at scanne sikkerheden af ​​anlægget i tilfælde af virus, malware, spyware og andre computer infektioner.

Hvis du går gennem din valgte trådløse udbyder, vil du sandsynligvis være i stand til at finde en online markedsplads, der er tilgængelige direkte fra din mobiltelefon. Dette markedsplads vil typisk indeholde nogle ringetoner, som derefter kan downloades direkte til telefonen. Alternativt kan du prøve nogle af de online-ressourcer og overføre ringetone fil over til din telefon manuelt. Dette kan gøres via Bluetooth eller med et USB-datakabel.

En af de bedre steder at få en myg ringetone prøve er det passende navn FreeMosquitoRingtones.org. Denne hjemmeside indeholder ikke blot en myg ringetone, men tretten forskellige dem. Disse spænder i audio frekvens fra 8 kHz (hørbar for de fleste mennesker i alle aldre) til 22kHz (typisk kun hørbar for aldersgruppen 18 og yngre). Målet er at downloade og bruge den højeste frekvens, at du stadig kan høre. Lydfilerne er tilgængelige i MP3, WAV, og OGG formater.

Ændring Tones med alderen

Det er tvivlsomt, om du ønsker en sådan skingre ringetone på din telefon i første omgang, men der er en klar demografisk derude, der er interesseret i en sådan ansøgning. Alligevel kan du finde din egen moskito ringetone bliver mere og mere uhørlig som du får en lidt ældre, så det betaler sig at få en lavere frekvens version fra tid til anden. Efter alt, hvis du ikke kan høre det, hvad er pointen?