Mosquito frastødende Produkter kan være farligt

Forskere er bekymrede over sikkerheden af myggemidler indeholder DEET (Diethyl-meta-toluamid), der bruges meget i sommeren for at slippe af med irriterende insekter. De berømte afvisende DEET blokerer virkningen af enzymet, som regulerer overførsel af nerveimpuls. Denne konklusion blev foretaget af franske forskere fra universitetet i Angers og Institut for Forskning og Udvikling i Montpellier efter at have gennemført række forsøg på nerveceller af insekter og pattedyr.

Mosquito frastødende Produkter kan være farligt

Startende fra 1957 blev afskrækningsmidler indeholdende DEET udbredt over hele verden. Hvert år mere end 200 millioner mennesker bruger dem. Det anses, at DEET virker til at blokere insekt olfaktoriske receptorer dermed blokerer Buga € ™ s evne til at opdage offeret ved lugt. Men franske forskere bevist, at DEETâ € ™ s indsats på Insecta € ™ s og mammalâ € ™ s nervesystem kan være farligt så godt. For eksempel kan det føre til forlænget muskelspasmer.

Kun 46 tilfælde af DEET-relaterede muskelspasmer blev registreret i USA i løbet af de sidste par årtier, mens fire af dem var livsfarlige. Franske forskere mener imidlertid, at repellentâ € ™ s toksiske virkning væsentligt kan øge på samspillet med pesticider. Men forfatterne til undersøgelsen, som blev offentliggjort i tidsskriftet BioMed Central Biology, erkende, at de modtagne data kræver yderligere kontrol.