Mosquito Control: Mosquito Tips

Livsstadier for myg

Hver slags myg går gennem fire forskellige stadier i dets livscyklus:

1. æg
2. larve
3. puppe
4. voksen

Længden af ​​de første tre trin afhænger af arten (som man kunne forvente), men også på den gennemsnitlige temperatur. For eksempel kan Culex tarsalis færdiggøre sin livscyklus i 14 dage ved 20 ° C (68 ° F) og kun ti dage ved 25 ° C (77 ° F). Nogle arter har en livscyklus så lidt som fire dage eller så længe en måned. Hunnerne tendens til at overleve hannerne, men som den gennemsnitlige levetid for en mandlig myg er 10 til 20 dage, mens en kvindelig kan leve et sted mellem 3 og 100 dage.

Myg og Sygdom

* Vær træt af myg-de små bid kan gøre mere skade end du måske er klar over!

• Anopheles myg er berømt for at være bærere af malaria (du kan genkende dem ved deres vippet hvileposition, hvilket gør dem til at ligne de er slags gør en delvis håndstand)
• Myg af slægten Aedes overføre virus, der er ansvarlige for gul feber, jungle gul feber, og denguefeber
• I USA og i troperne, medlemmer af slægten Culex (som fælleshuset myg tilhører) er vektorer af filariasis (infektionen ved en filarial orm, der forårsager elephantiasis og human encephalitis)

West Nile Virus

West Nile Virus blev ved et uheld indført i USA i 1999 og i 2003 havde spredt sig til næsten hver eneste stat. De fleste mennesker smittet med West Nile visne har meget milde symptomer eller ingen symptomer overhovedet. Nogle milde symptomer omfatter:

• Pludselig opstået forvirring
• Hovedpine
• Stive halse
• Opkastning

Flere Sever symptomer omfatter:

• Ændrede Reflekser
• Kramper
• Comas
• Betændelse i hjernen

Ved transmission af West Nile samt sygdomme som malaria, gul feber, plettyfus, og hjernebetændelse, kan det hævdes, at myg har forårsaget flere menneskelige dødsfald end noget andet dyr.

Equin West Nile Virus

De fleste mennesker kender til West Nile-virus spredes af myg. Men der er også en equin version af West Nile-virus, der påvirker heste. Hvis du ejer en hest, skal du kontakte din lokale amt sundhed afdeling eller dyrlæge for at finde ud, hvordan du beskytter din hest (e) mod denne nye trussel.

Hvordan Myg finde deres Prey

Kvindelige myg af arter blodsugende lokalisere deres ofre primært gennem duft (de er ekstremt følsomme over for kuldioxid i udåndingsluften, samt flere stoffer, der findes i sved).

Kvindelige myg også bruge ekstremt følsomme termiske receptorer på toppen af ​​deres antenner til at afføle blod nær overfladen af ​​huden (de er kun i stand til dette, når de er 10 meter eller mindre væk).

Nogle mennesker synes at tiltrække myg mere end andre. At være mand, overvægt og have typen 'O' blod kan øge risikoen for at blive bidt. Myg kan registrere varme, så de kan finde varmblodede pattedyr og fugle meget nemt, når de kommer tæt nok.

Myggelarver og Pupper

Hvis du nogensinde har kigget nærmere på dam vand, chancerne er du har set myggelarver. Larverne er "wigglers" fundet i vandpytter eller vandfyldte beholdere. Larverne indånder atmosfærisk ilt gennem en hævert ved bagenden.

Den pupper er næsten lige så aktive som larverne, men trække vejret gennem thorax "horn" knyttet til thorax Spirakler. De fleste larver lever af mikroorganismer, men nogle få er aggressiv på andre myggelarver.

* Som en forebyggende foranstaltning for at stoppe spredningen af ​​myg, kan et tyndt lag olie spredes over vandets overflade for at lukke wriggler adgang til luft, dræber larverne.

Mosquito Habitat

Jurassic Park var ikke helt fiktion! Hvis vi kan drage nogen sandheden fra den film er, at myg har faktisk været trives for over 100 millioner år.

En af de virkelig bemærkelsesværdige fakta om myg er deres evne til at tilpasse sig. De fleste mennesker kender (af erfaring), at myg opholde sig i fugtige, tempererede zoner (som sumpe og jungler). De fleste mennesker ikke klar over, dog, at myg med held har tilpasset sig klimaer så ekstreme som polarcirklen (hvor de tilbringer vinteren som larver frosset i isen).

Myg har været omkring

Nogensinde ønsker de irriterende små skabninger ville bare gå væk permanent? Må ikke regne med det. Myg har eksisteret i mere end 170 millioner år tilbage. Det er en temmelig god rekord for en fejl, der kun vejer i gennemsnit mellem 2 og 2,5 milligram.

Sandheden er, at deres instinkter pre-program deres liv adfærd. De er i stand til at tilpasse sig og forfine disse progrmas overensstemmelse hermed og dermed stå sin prøve.

Kvinde Myg

Blandt godt vide myg fakta er, at den kvindelige er den, der søger blod. Det skal dog bemærkes, at myg ikke lever af blod, men snarere kræver det for en vellykket reproduktion. Den kvindelige myg behov for protein i blodet for udviklingen af ​​æggene. Ellers ligesom hannerne, de er tilfredse med at spise nektar og forskellige plante- juice.

Myg og West Nile Virus

På grund af den voksende trussel fra West Nile virus, bliver myg information bliver vigtigere. Nogle af de bedste steder at få mere information om myg og vira og sygdomme, de foretager, er:

• Det amerikanske Department of Agriculture
• Din County Health Department.
• Centers for Disease Control og Forebyggelse

Disse kilder kan anbefale måder at hjælpe beskytte dig og din familie mod myg. Lær de fakta, så du bedre kan beskytte dig selv og dine kære.