Mortgage Renter Forklaret

Mortgage Renter Forklaret
En lav realkreditlån rente er din nøgle til ejerboliger.

Mortgage renter er den pris, du betaler for at låne penge fra en långiver til at købe eller refinansiere et hjem. Denne artikel dækker de grundlæggende principper for, hvordan renter værker, og hvilke typer af renter, du nødt til at vælge fra, når at få et realkreditlån.

Om Mortgage Renter

Hver gang du får et lån fra en bank, er du forpligtet til at betale renter af de penge, du låner. Mængden af ​​interesse, du betaler er kendt som sats og er en procentdel af det samlede beløb udlånt til dig. Renten varierer afhængigt af type lån, du får, långiver du får det fra, og din kredit historie.

Mortgage renter gælder for udlån, som er anvendt til at købe eller refinansiere et hjem. I de fleste tilfælde vil du ende med at bruge så meget i renter, som du gør for det faktiske køb af et hjem. For eksempel, hvis du låne $ 120,000 over 30 år, og renten er 7%, vil du ende med at betale 167 tusind dollars i renter alene.

Når du bryder ned på mængden af ​​interesse, du betaler, som i eksemplet ovenfor, kan mængden synes ligefrem obskøn, men det er den pris, du betaler for at låne sådan en stor sum penge over en så lang periode.

Virkningen af ​​Interest

Brug pant lommeregner nedenfor for at se, hvor stor en indvirkning renter kan have på din månedlige betaling og samlede beløb, du betaler i løbet af livet af lånet.

Typer af Mortgage renter

Långivere tilbyde en endeløs mængde af pant programmer at vælge imellem. Du kan få 30 år realkreditlån, 15 år realkreditlån, renter kun lån, reverse realkreditlån mv

Uanset hvilken pant program, du vælger, vil du have to grundlæggende muligheder, når det kommer til renten: en fast eller en justerbar sats.

Fastforrentede realkreditlån

Faste priser er typisk fås med lån, der har 15 eller 30 år ad gangen. Som navnet antyder, er disse satser fastsat. Satsen vil være den samme fra begyndelsen af ​​lånet til slutningen. Det betyder, at din månedlige betaling vil aldrig fluctuate.While der er mange fordele ved at få en fast sats pant, er der også mulighed for, at renten kan falde et par år efter du får lånet. Hvis dette sker, og du ikke kan refinansiere, kan du blive fast betaler en højere sats, end du ville have til, hvis du havde en justerbar sats pant.

Rentetilpasningslån

Rentetilpasningslån (våben) er typisk tilgængelige med enhver form for realkreditlån. I modsætning til en fast sats pant, en justerbar sats pant har en svingende rente i hele lånets løbetid. Det betyder, at dine afdrag på realkreditlån er konstant changing.In de fleste tilfælde vil du betale mindre interesse med en justerbar sats pant, end du ville gøre med en fast sats pant-i begyndelsen af ​​lånet. Hvis den gennemsnitlige renten stiger, så vil din justerbare sats pant. Faren ved dette er, at du ikke kan være i stand til at betale dine månedlige betalinger, hvis satserne bliver for højt.

At få den bedste pris

Pantet rente, du betaler, vil variere afhængigt af typen af ​​kurs, du får, långiver du arbejder med, og mere end noget andet, din kredit historie. Hvis du har en god kredit score, vil du være berettiget til bedre priser. På den anden side, hvis du har en dårlig kredit score, du vil uundgåeligt betale højere priser.

For at sikre, at du opfylder betingelserne for den bedste pris til rådighed, bør du trække en kopi af din kredit rapport før der ansøges om et realkreditlån. Dette vil give dig mulighed for at se det igen og fjerne eventuelle pletter, der kan blive brugt imod dig. (For at få en kopi af din kredit rapport, kan du besøge www.annualcreditreport.com.)

En anden måde at sikre, at du betaler mindre interesse er at have nogle penge sparet op, der kan bruges som et acontobeløb. Dette vil begrænse mængden af ​​penge, som du er nødt til at låne til at købe det hjem, og sænk det samlede interesse, at du vil blive tvunget til at betale i løbet af livet af lånet.