Mortgage Protection

Mortgage Protection
Beskyttelse af dit realkreditlån er en klog investering.

Siden købe et hjem er formentlig den største investering, du nogensinde vil gøre, kan du overveje at få pant beskyttelse til at beskytte din værdifulde aktiv.

Mortgage Protection til familier

Familier, der er afhængige af én persons løn til dækning af deres månedlige pant betaling måske ønsker at se på pant beskyttelse. Hvis den primære forsørger i familien dør, vil denne beskyttelse betale restbeløbet på realkreditlån. Dette kan hjælpe med at lette de finansielle problemer på en følelsesmæssig, da betale regninger bør være den sidste ting på en persons sind.

En af de bedste ting ved pant beskyttelse er, at indlede en politik kan gøres når som helst. Du kan tilmelde dig forsikringen, når du køber dit hjem, eller du kan vente og føje den senere, hvis din økonomiske situation ændrer sig. Dette er ofte en god idé for familier, der køber et hjem baseret på to lønninger, men senere mister en indkomst, hvis en af ​​ægtefællerne forlader arbejdsstyrken, eller hvis familiens vækst belaster finanserne.

Forsikring vs PMI

Mange mennesker forveksler pant beskyttelse med privat pant forsikring. PMI giver huskøbere at købe et hjem med mindre end den typiske udbetaling på mindst 20 procent. Ved at lade købere at gøre en lavere ned betaling er pant långiver tager en større risiko på deres investering. For at beskytte sig selv, de kræver normalt, at køber betaler for PMI ud over deres pant betaling.

PMI kan sammenlignes med en form for foreclosire forsikring; långiveren tager ud en politik for låntageren, der vil beskytte långiver, hvis låntager misligholder lånet. Dette er ekstra dækning, som kun beskytter långiveren: der er ingen fordel til husejeren og denne forsikring hjælper ikke betale for pant i tilfælde af et dødsfald.

Mortgage beskyttelse, på den anden side, er simpelthen en forsikring, der betaler sig pantet i tilfælde af forsikringstagerens død. Låntagers familieydelser fra det snarere end din långiver.

Forsikring Options

Der er to hovedbrandledninger måder folk kan købe pant beskyttelse: Livsforsikring Mange familier simpelthen bruger deres liv forsikringspolice at dække eventuelle udestående afdrag på realkreditlån i tilfælde et familiemedlem dør. Månedlige livsforsikring betalinger er baseret på forsikringstagerens sundhed og familiens samlede finansielle behov, så den samlede betaling kan være for meget mere end mængden af ​​realkreditlån. De fleste mennesker bruger tidsbegrænset livsforsikring til dette formål. Mortgage Protection Insurance Disse politikker kun omfatte pant i hjemmet. Denne forsikring mener også sundheden for forsikringstageren og undersøger nøje, hvor mange penge der vil være behov for at betale pant. Ulempen er, at det kun dækker huset, så folk kan vil desuden få en livsforsikring til dækning af andre finansielle forpligtelser. Forsikringstagere, der gør ekstra afdrag kan være berettiget til at få de penge tilbage efter realkreditlån beskyttelse betaler resten. Mange livsforsikringer vil ikke dække et beløb mindre end $ 100,000 så hvis et realkreditlån er under denne grænse pant beskyttelse kan være den bedste løsning.

Indkøb Protection

Mange virksomheder, der tilbyder livsforsikring har også politikker for pant beskyttelse. Et godt sted at starte er med virksomheden låntager bruger for husejere forsikring, da selskabet allerede vil have en forståelse af hjemmets værdi. Banker og realkreditinstitutter, der tilbyder forsikringer er også gode steder at kigge ind.

Potentielle forsikringstagere skal have en screening udført som en del af ansøgningsprocessen. I mange tilfælde kan det være afsluttet på en lokal læge kontor eller en sygeplejerske kan komme til ansøgerens hjem. Forsikringsselskabet skal kende ansøgerens sygehistorie og strømforhold, uanset om ansøgeren ryger, og de kan også tage en blodprøve.

Selv at tilføje en anden månedlige betaling kan afholde nogle mennesker, kan fred i sindet og finansiel bistand på realkreditlån beskyttelse gør det umagen værd.