Mortgage Protection Insurance: at opnå det bedste Mortgage Protection Insurance Tips

Mortgage Protection Insurance Companies

Hvis du er bekymret for at betale præmier på et produkt, der ikke garanterer et afkast, så afkastet-of-præmie rytter kunne være perfekt for dig. Mange Mortgage Protection forsikringsselskaber tilbyder denne rytter, som tilbyder en fuld tilbagevenden af ​​alle indbetalte præmier på din forsikring, hvis dit døden ikke indtræder i løbet af politikken. Når du benytter dig af denne rytter, du betale en ekstra præmie hver måned, som sikrer, at din base præmie (samt ekstra betalt for rytteren) vil blive returneret til dig.

For at kunne udøve rytteren afgivet af visse Mortgage Protection Insurance Companies, skal du ikke lade politik på noget tidspunkt at udløbe. Desuden skal din død ikke forekomme i løbet af den politik, fordi når dødsfald udbetales, denne betaling nuller tilbagevenden præmie rytter. Endelig er det vigtigt at huske, at der ikke er nogen renter af de præmier, der er returneret til dig.

Incontestibility Klausul

En af de mest skræmmende ting står livsforsikring død fordel modtagere er muligheden for, at deres krav om døden benefit provenu kan nægtes. I løbet af de første to år, at en politik er på kraft, er alle død fordringer forsket. Hvis nogen information fører Skadeafdelingen at tro, at alle oplysninger, der ville have ført til en afvist politik blev udeladt eller fordrejet af anvendelsen forsikring, kan de benægte kravet. Heldigvis Mortgage Protection Insurance Companies alle har noget, der hedder en uantastelighed klausul indbygget i deres politikker. Bestemmelsen uantastelighed præciserer, at, efter en politik har været i-kraft i to år, kan forsikringsselskabet ikke bestride eventuelle krav.

Selvfølgelig betyder det ikke give tilladelse til at bedrage et forsikringsselskab. Bestemmelsen uantastelighed er beregnet til at beskytte de personer, der kan have gjort en utilsigtet fejl eller undladelse fra deres ansøgning livsforsikring. Hvis en forsikret viser sig at have bevidst forvansket hans eller hendes helbred på en ansøgning, Mortgage Protection Insurance Companies har ret til at annullere dækning og endda trykke anklager mod den forsikrede.

Motor Vehicle Report

Mortgage Protection Insurance Priser kan være kraftigt påvirket af oplysningerne i din motorkøretøj rapport (MVR). En MVR er en rapport fra din lokale licensudstedende myndighed, at detaljer alle de ulykker og andre drivende overtrædelser, der er anført på din kørsel rekord. Disse overtrædelser kan indikere en underwriter hvor risikabelt din adfærd bag rattet er og kan påvirke prisen på realkreditlån Protection Insurance priser, du modtager.

Hvis du ønsker at få en idé om, hvilke oplysninger kan være på din MVR, før du begynder på udkig efter pant beskyttelse forsikring, bør du kontakte den afdeling af motorkøretøjer i din tilstand. Du kan få adgang til hver af de enkelte hjemmesider for stater, du kan have en drivende rekord i ved at gå til de vigtigste site, http://www.dmv.org. Du skal muligvis betale et mindre gebyr for at modtage din rapport.

Når du modtager din rapport, hvis du mener, at nogen af ​​oplysningerne er forkerte, skal du sørge for at kontakte Department of Motor Vehicles i din tilstand.