Mortgage livsforsikring

Mortgage livsforsikring


Mortgage livsforsikring kan almindeligvis købes gennem din långiver eller et forsikringsselskab tilknyttet din långiver. Denne type forsikring sikrer, at din pant balance vil blive betalt fuldt ud i tilfælde af din død, og i nogle tilfælde, i tilfælde af et handicap.

Om Mortgage livsforsikring

Hvis du dør uventet, vil pant livsforsikring sikre, at din familie eller overlevende arvinger ikke behøver at bekymre dig om at gøre dine månedlige afdrag på realkreditlån. Dette kan være meget værdifuld forsikring, som din familie vil sandsynligvis være at gå gennem en vanskelig tid nok som det er. Den sidste ting, de skal have til at bekymre sig om, er at miste deres hjem til banken.

Du kan typisk købe pant forsikring fra din långiver, et forsikringsselskab tilknyttet din långiver, eller en uafhængig forsikring agentur, der tilbyder denne form for forsikring. Forsikringen kan købes på samme tid, du tage din pant eller på et senere tidspunkt.

Politikker og Præmier

Der er to grundlæggende typer af realkreditlån livsforsikringer, der kan købes:

  • Grundlæggende Mortgage livsforsikring
  • Mortgage Utilsigtet død og invalideforsikring (Mortgage AD & D)

Begge typer af forsikringer afbetale et realkreditlån, hvis sikrede låntager dør. Men der er forskelle mellem de to politikker. Før nogen beslutninger, er det en god idé at foretage en grundig evaluering begge disse muligheder og afgøre, hvilke passer bedst til dine behov.

Forsikringspræmien du vil betale for pant forsikringer vil variere afhængigt af den virksomhed, du køber politikken fra. Alligevel er præmierne generelt bestemt af følgende faktorer:

  • Mængden af ​​realkreditlån
  • Låntagers alder
  • Låntagers fysiske tilstand
  • Brug Tobak

Forsikringspræmier normalt ikke forblive det samme i løbet af livet af dine lån. I stedet vil du se periodisk forøgelse (normalt på årsbasis). Selvom lægeundersøgelser ikke kræves ofte i de fleste tilfælde kan du blive bedt om at give oplysninger om din helbredstilstand. Hvis dit helbred er ikke godt, kan det have en betydelig indvirkning på den pris, du betaler for denne type forsikring.

Mortgage Life vs. Regular Livsforsikring

Selvom pant livsforsikring kan være meget værdifuldt, kan det ikke være absolut nødvendigt, hvis du har en løbetid liv eller permanent livsforsikring. Disse politikker vil give dine modtagere med en livsforsikring afvikling / dødsfald. Afregning midler kan bruges til at betale din pant, samt andre udgifter, der din død kan medføre, såsom udgifter og medicinsk / eller begravelse omkostninger.

Men livsforsikring bosættelser kun gå så langt. Hvis din familie har brug for at bruge en stor luns af forliget til at betale din pant eller holde op på afdrag på realkreditlån, kan der være lidt penge tilovers til at betale for andre omkostninger eller for at holde deres nuværende livsstil. Derfor er et pant livsforsikring kunne betale sig for dig og dine arvinger. Yderligere fordele ved at købe pant forsikring over eller oven på regelmæssig livsforsikring nævnes:

  • Overkommelighed. De præmier for pant livsforsikring og realkredit AD & U-politikker er typisk mindre end de præmier, der betales for regulære typer livsforsikringer. Hvis du er på et budget, kan pant forsikring være mere overkommelige for dig.
  • Risikofaktor. Hvis du er blevet skruet ned for livsforsikring dækning på grund af helbredsproblemer, farlige beskæftigelse eller risikofyldte hobbyer, kan du stadig være berettiget til pant forsikringsdækning.