Mortgage kvalifikation lommeregnere

Mortgage kvalifikation lommeregnere

Mortgage kvalificerende regnemaskiner kan være gode værktøjer til at hjælpe potentielle boligkøbere i at finde ud af, hvor mange penge de kan kvalificere sig til, når de køber et hjem. Det er vigtigt at huske på, at kvalificerede regnemaskiner er ikke garantier for lån godkendelser eller af det beløb, et lån vil blive godkendt til, men i stedet fungere som et skøn kun til orientering.

At købe et hjem

Et af de første skridt, når du starter processen med shopping for et hjem er at få forhåndsgodkendt til et realkreditlån. Dette gør det muligt potentielle købere at vide, hvor mange penge de kvalificere sig til at låne, hvilket også fortæller dem, hvad den maksimale købspris de har råd til at kigge efter, når shopping for et hjem.

Dette er et vigtigt skridt, fordi potentielle købere ikke ønsker at spilde tid på at kigge på boliger med købspriser, som de ikke kan kvalificere sig til. Indhentning forhåndsgodkendelse for et lån kan også fremskynde processen involveret med at købe et hjem og kan gøre forsøg på at købe det hjem synes mere tiltrækkende for sælgere siden finansieringen er allerede på plads.

Processen med at få forhåndsgodkendt til et realkreditlån indebærer indsende et realkreditlån ansøgning og kan betyde at gå gennem hele processen med kredit anmeldelser, dokumentation forelæggelse og gebyrer. Ikke enhver potentiel køber er klar til at gå igennem denne proces, og ville foretrække at få en bred idé om, hvor mange penge de vil sandsynligvis kvalificere sig til. Mortgage kvalificerende regnemaskiner er ideelle til denne situation, fordi de regnemaskiner vil anslå det beløb den potentielle låntager vil sandsynligvis kvalificere sig til på grundlag af de kriterier, som realkreditinstitutterne.

Information til Mortgage kvalifikation lommeregnere

Mortgage långivere har visse standarder, der specificerer, hvor mange penge en ansøger vil kvalificere sig til at låne til køb af et hjem. Mens der er mange kvalificerede faktorer, der har en enorm indflydelse på en persons evne til at få godkendt til et hjem, der ikke er taget i betragtning på et realkreditlån kvalifikation regnemaskine-såsom ansøgerens kredit resultattavle lommeregneren kan give et godt skøn over, hvor meget penge en person kan få til et hjem køb.

Kvalifikationskravene resultater fra pant regnemaskiner bygger i vid udstrækning på gæld til indkomst forholdet mellem ansøgeren. Meget bredt, jo lavere gæld til indkomst-forholdet, jo flere penge en person kan kvalificere sig til, når de ansøger om et lån. Vær forberedt på at tilbyde følgende oplysninger, når du gennemfører en lommeregner designet til at vurdere den potentielle beløb, du kan være i stand til at opnå et realkreditlån:

  • Løbende indtægter
  • Aktuelle tilbagevendende gældsforpligtelser
  • Mængden af ​​udbetalingen, du vil gøre
  • Den rente, du forventer at blive opkrævet for realkreditlån
  • De omtrentlige ejendomsskatter i det område, hvor hjem er beliggende
  • En tilnærmelse af husejere forsikring vil du skal betale

De fleste regnemaskiner vil anslå nogle af de oplysninger om dig, såsom renten på lånet, de ejendomsskatter og forsikring beløb, men hvis du har disse oplysninger allerede er til rådighed, bør du indtaste det for det mest pålidelige skøn. Jo mere præcise de oplysninger, du giver, jo mere præcist skøn, du vil modtage fra lommeregneren.

Husk, at estimaterne antager, at du er berettiget til et realkreditlån baseret på andre faktorer, herunder din kredit score, beskæftigelse historie, og andre faktorer långiver vil tage i betragtning.

Find lommeregnere

Hvis du allerede ved, hvad pant långiver du gerne vil få dit lån fra, kan du besøge långiver officielle hjemmeside for at bruge lommeregneren, hvis det er tilgængeligt.

Hvis din långiver ikke giver pant kvalificerende regnemaskiner, eller hvis du endnu ikke har besluttet sig for en bestemt långiver endnu, prøv en af ​​de kvalificerende regnemaskiner, der er anført nedenfor:

  • CNN / Money s Affordable Home Calculator
  • FHA Mortgage Calculator