Mortgage Citater

Mortgage Citater


Hvis du tænker på at købe dit første hjem eller har oplevet kredit problemer, kan du ønsker at få et realkreditlån citerer før spilde tid på udkig efter et hjem, du måske ikke være i stand til at betale.

Fordelen Mortgage Quote

En långiver vil se på din gæld til indkomst-forholdet og afgøre, om du løbende indkomst er tilstrækkelig til at dække dine leveomkostninger, betalinger på udestående gæld, og udgifter til en månedlig pant betaling. Generelt vil de blive anslå, at du skal være i stand til budget omkring 28 procent af din månedlige indkomst mod boliger, og din pant betaling plus dine øvrige gæld, ligesom kreditkort og bil betalinger, bør ikke overstige 36 procent af din bruttoindkomst. Resten af ​​pengene er budgetteret til at dække skatter, forsyningsselskaber, mad, dagpleje mv

Långiver vil også se på sådanne ting som:

 • Længde på beskæftigelse
 • Kredit historie
 • Stabil beskæftigelse historie
 • Mængden af ​​kontanter til rådighed til en udbetaling
 • Type af bolig du ønsker at købe
 • Låneperioden (10-årige, 15-årige, 30-årige)
 • Type lån (FHA, ARM, fast)

Han vil også bede om en generel idé om, hvor god din kreditværdighed er, eller få din tilladelse til at trække en kredit rapport. Jo bedre din kreditværdighed, jo lavere rente, du er egnet til at betale.

Når långiver har disse oplysninger, vil han citere dig en rentesats og fortælle dig, hvad din månedlige afdrag på realkreditlån vil være baseret på de oplysninger, du har givet ham. En långiver kan også fortælle dig, baseret på de samme oplysninger, hvor meget du har råd til at bruge på et hjem, som kan hjælpe dig med at indsnævre din søgning efter et hjem til kun de hjem inden din prisklasse.

Forsigtig Quote

Mens en uforbindende lånetilbud kan give dig trøst i at vide, at der generelt, er du kvalificeret til et lån, er det vigtigt at bemærke, at renten citeret, og dermed den månedlige betaling citerede, kommer med en udløbsdato. Renten svinger konstant, og långiver vil kun garantere rentesatsen for et bestemt tidsrum.

Mortgage citater kommer også med uforpligtende, og disse strenge ofte kommer i form af lukning omkostninger, ejendomsskatter, indboforsikring og private pant forsikring (PMI). Disse yderligere omkostninger er normalt ikke tilsættes i uforbindende lånetilbud og kan tilføje op til betydelige dollars. Af denne grund, ikke føler sig presset til at købe den mest hus, du har råd, især hvis du føler, dit budget, vil allerede blive strakt ved betaling af netop den månedlige afdrag og renter.

Det er også vigtigt at bemærke, at ikke kun gøre renten svinger mellem långivere, så gør gebyrer. En långiver kan opkræve et gebyr en lav som et par hundrede dollars til at behandle dit lån, mens andre kan hæfte på flere tusinde. Af denne grund er det vigtigt at shoppe rundt efter de bedste pant citat.

En anden forsigtighed er, at et citat ikke mejslet i sten. Mange faktorer kan påvirke den endelige rente du vil betale; i virkeligheden, kan du ende med at finde et hjem kun for at købe til at opdage din långiver vil ikke finansiere det. Nogle ting, der kan påvirke din finansiering vil omfatte:

 • Credit rapport er ikke enig med din vurdering af din kreditværdighed.
 • Hjemmet ikke vurdere for så meget som den aftalte pris.
 • Du er i stand til at komme med den fulde ned betaling anvendes til beregning af citatet.
 • Du finder et hjem efter udløbet af den oprindelige pant citat.
 • Hjemmet ligger i en høj kriminalitet, eller køre ned kvarter.
 • Du har undervurderet din udestående gæld.
 • Du undlod at nævne en afskærmning eller konkurs.
 • Långiver kan ikke bekræfte din indkomst.

Konklusion

Mortgage citater er et fantastisk redskab til at estimere, hvor meget du har råd til at bruge på et hjem, men det er klogt at huske på, at den citerede månedlige betaling og / eller renten kan være mindre end hvad du rent faktisk ender med at betale.