Mortgage afskrivning lommeregner

Mortgage afskrivning lommeregner

Ved periodisk at henvise til et realkreditlån afskrivning lommeregner, kan du kontrollere den anslåede forfaldne saldo på dit lån mod markedsværdien af ​​ejendommen. Amortisering regnemaskiner normalt kun overveje din hovedstol og renter og ikke den spærrede for ejendomsskatter og forsikringspræmier normalt indgår i et pant betaling.

Easy-til-brug Calculator

Her er en nem at bruge lommeregner til at opnå et realkreditlån afskrivninger baseret på lånebeløbet, rente, og år af lånet.

Brug af Regner

Denne Simpel rente og afskrivning lommeregner kræver indlæsning grundlæggende oplysninger for at få din amortisering oplysninger. Alle nedenstående oplysninger kan findes på HUD formularer til dit lån.

Linje 1

Her giver det samlede princip, som du oprindeligt tog for lånet. Må ikke bekymre dig om, hvor meget du har betalt til dato; i stedet, giver det samlede beløb for princippet om, at du har lånt.

Linje 2

På dette område input renten gælder for dit lån i hele tal. For eksempel, hvis din rente er 3,75%, input "3,75". Giv den grundlæggende rente, ikke hvert fald, der kan være i kraft i fremtiden på grund af en justerbar sats på dit lån gå i kraft.

Linje 3

Her indtastes længden af ​​dit lån. Mange realkreditlån sidste for en periode på 30 år.

Linje 4

I dette afsnit, skal du indsætte den dato, du først har betalt din pant. Dette refererer til den dato, du har angivet din første betaling, som normalt opstår under lukning; du kan have indføjet din første måneds betaling i din afsluttende omkostninger.

Linje 5

Her giver det år, du overtog lånet. Disse oplysninger bruges til at beregne den samlede længde af tid, at du har betalt på lånet.

Amortisering Beregning Basics og arme

En afskrivning lommeregner fungerer bedst, når de efterforsker et fastforrentet realkreditlån, fordi rentetilpasningslån (våben) er underlagt svingende renter. Hvis vilkårene i dit realkreditlån identificerer renteloft eller stater, hvor ofte långiver kan justere din rente, kan du stadig bruge lommeregneren til at få en kortsigtet kig på hvordan din pant betaling vil blive fordelt.

Se det store billede

En pant afskrivning lommeregner kan vise dig det store billede af dit realkreditlån, som opdelt i forståelige klumper. Dette kan hjælpe dig med at administrere din økonomi og beslutte den bedste måde at håndtere din boliggæld.