Mønt indsamling: Guldbarrer Tips

De mexicanske Libertad Bullion Mønter

Den mexicanske Mint er den ældste mynte i Nordamerika og blev etableret i 1535 i Mexico City. I 1981 den mexicanske Mint produceret en række bullionmønter kaldet Libertad, hvilket betyder Liberty. De guldmønter udgivet i 1981 og 1982 skulle konkurrere med bullion mønter fra Canada og Sydafrika. Bagsiden af ​​medaljen bærer et billede af Winged Angel of Victory. På forsiden side bærer et kvalitetsstempel Mexico og en ørn holder en slange i næbbet, mens de hviler på en kaktus. I dag er Libertad mønten er ikke kun en investering stykke, men en mønt, som giver en række størrelser, værdier og finesser i design forskelle for solfangeren.

Populære Gold Bullion Mønter

Mens du har aldrig været en til at følge mængden, ved du, at populære mønter kan være værdifulde takket være loven om udbud og efterspørgsel. Du er stadig ikke opgiver dine mukluks når alle andre går i Prada hæle, men du vil overveje at købe populære guldmarked mønter.

Hvilke populære mønter er en god investering? Vores anbefalinger:

1) US Gold Coin: $ 10 Saint Gaudens Double Eagle (Ekstremt eller Extra Fine)
2) US Gold Coin: $ 10 Liberty (Brilliant Uncirculated)
3) US Gold Coin: $ 5 Liberty Half-Eagle uden eller med "In God We Trust" Motto (Brilliant Uncirculated)
4) Erindringsmønter amerikanske Guldmønter: $ 5 1988 Olympic Uncirculated
5) Erindringsmønter amerikanske Guldmønter: $ 5 1986 Statue of Liberty
6) US Guldmønter --Sacagawea Dollars
7) British Sovereign Gold Coin - King Edward 1902-1910 (anvendes i Operation Iraqi Freedom)
8) Canadian Maple Leaf
9) Franske 29 Franc Angels "Good Luck Mønter" - 1871-1898 Almost Uncirculated
10) Australske Lunar guldmønter - 2.005 en ounce Guld Rooster og 2004 en ounce Gold Monkey

Mens publikum kan stirre på dine mukluks, vil de også i kø for at øjeæble dine samlerobjekter guldmarked mønter.

Sælge dine Guldmønter

Du er i pengene, himlen er solrige, du sælger dine guldmønter. Men før du hænge din rullesten eller smide et websted sammen, bør du vide at sælge guld kan være en delikat forretning. Nogle mønt indsamling tips, før du nærmer dig en forhandler eller anden køber:

o Gennemgå prisen historie enhver guldmønt du køber. På den måde vil du undgå pris markup.
o Kontroller blå bogførte guld mønt værdier og beslutte, hvor meget du er villig til at acceptere for din Brilliant Uncirculated, meget fine eller god US Gold Coin erindringsmønter.
o Husk at gange troy ounce værdien af ​​enhver guldmønt, herunder gamle, sjældne guldmønter, ved løbende priser guld og den pålydende værdi af den guldmønt.
o Køb et udvalg af virkeligt sjældne guldmønter at skifte med de mere populære guldmønter.
o Deltag i en guldmønt og sjælden mønt netværk. Overvåge, hvad priser sælgere tilbyder, og hvad køberne angiver, at de er villige til at betale.
o Husk, at guldmønter er en solid investering, og at guld mønt værdier synes sikrere (selv om de måske ikke er!) til købere end aktier og obligationer.
o Kontroller tilstanden af ​​dine mønter. Vær ikke bange for at rabat dem, men ikke så meget, at køberen tror du forsøger at trække en hurtig en med at Liberty chef amerikanske guldmønt.
o Få pristilbud fra flere forskellige forhandlere, før de beslutter, hvor at sælge dine guld bullion mønter.
o Må ikke kalde udsigter under middag eller du risikerer at blive stemplet som en telefonsælger. Mange guld mønt svindel involverer telemarketing bedrageri.

Mens du sandsynligvis ikke helt din dag job, der sælger guldmønter kan være en god måde at tjene ekstra penge, mens havign sjov med din mønt hobby.

De stadig større Panda Coin

Kinas Guldbarrer mønt, Panda Coin, fik sin debut i 1982. Kinas Panda Coin program er en pioner på markedet for guldbarrer mønt på to punkter; de er de første til at tilbyde årlige designændringer og den første til at gøre guldmarked mønter i 1/20 oz. og 1 gram størrelser. Panda Coin kommer i flere størrelser, herunder en 1 ounce, 1/2 oz., 1/4 oz., 1/10 oz., 1/20 oz., Og en 1-grams version. I årenes løb har detalje af Panda mønt steget, viser en række Panda scener. Kina har også udstedt yderligere Panda Mønter som en udløber til standard udstede størrelser. For eksempel har store Proof Panda stykker med forskellige motiver fra de almindelige mønter kommer ud flere gange. De program extension guld mønter omfatter en 1984 12 ounce mønt, en 1987 5 ounce mønt, og en 1997 kilogram mønt.

American Eagle Bullion Coin

Lanceret i 1986, den amerikanske Eagle Bullion Program begyndte med salg af guld og sølv guldbarrer mønter. Den amerikanske Eagle Bullion Coin, den officielle guldbarrer mønt i USA, findes i flere vægte, herunder 1/10 oz., 1/4 oz., 1/2 oz., Og en ounce Alle guld, der anvendes til at skabe denne stykke kommer fra US minerede guld. På forsiden, er en slående fuld længde billede af Lady Liberty, oprindeligt designet af Augustus Saint-Gaudens. Klædt i en strømmende antræk, Lady Liberty holder en fakkel i sin højre hånd og en olivengren på hendes venstre hånd. Bagsiden har en mandlig ørn med en olivengren, skyhøje over en kvindelig ørn og deres larver. Designet, skabt af billedhuggeren Miley Busiek repræsenterer familiens enhed og tradition.

Everyday Guldbarrer

Denne kasserer på Starbucks ser altid så gnaven. Hvad ville hun gøre, hvis du smed hende en Sacagawea Gold Dollar guldmønt?

Måske hun er en miljøforkæmper / feminist, der er glade Sacagawea bliver anerkendt. Hun kan endda sætte nogle ekstra skum i din latte. Men skal du købe latte med et amerikansk guldmønt? Det er nok nemmere end at købe med en mexicansk peso eller sydafrikanske Krugerrand, især fordi din skum-making Starbucks kaffe jockey måske føler, at der ikke er gjort nok for at fremme racemæssig ligestilling siden slutningen af ​​apartheid.

Har du virkelig ønsker at tilbringe din guldmarked mønter? Måske hvis prisen på guld falder, men som aktier, kan du holde på mønterne. Plus, Sacagawea Dollars og amerikanske Gold Eagle guldmønter er populære, meaining de er samlerobjekt.

Hold bevis guldmønter intakt, da de aldrig var bestemt til omløb. Tænk før du lægger, at næsten Uncirculated mønt mod køb af en cd (og vi mener ikke Certificate of Deposit.) På den anden side, mange cirkulerede amerikanske guldmønter blevet så almindelige, de mister deres samlerobjekter værdi, så du kan trygt videregive dem.

Du har forsøgt at gøre, at kassereren smil til måneder. Kaste guldmarked mønter hendes måde kan bare gøre din dag.

World Gold møntværdier

Det er Amerika versus verden, så medierne siger, og helt sikkert alle nationer konkurrerer om guldet i OL og VM fodbold. Men hvad er bedre for dig at indsamle, en amerikansk guldmønt eller en australsk guldmønt?

Uanset om du er i Prag, Pittsburgh eller Pyongyang, kan indsamle udenlandske guldmarked mønter være en stor investering antager dit land ikke er i en depression eller recession. Dog kan valutakurser dæmpe din begejstring for udenlandsk guld mønt værdier.

Nogle andre tips til at investere i udenlandske guldmønter:

1. Guldbarrer mønter såsom den australske Lunar serie er begrænset, så hvis du søger efter Snake 2001 være parat til at betale en høj pris i USD eller AUS. En 1/20 troy ounce guld havde et oplag på 100.000, mens der kun var 30.000 one-ounce guld mønter præget i 2001. En en-ounce Snake guldmønt kan detail til $ 509,50 USD. I øjeblikket en amerikansk dollar svarer til 1,3 dollar AUS. For en mønt til en værdi af $ 500,00 USD eller $ 653 AUS, kan japanske samlere betale 54.000 ¥. Glem ikke at faktor i troy ounce, og den pålydende værdi af guldmønter.
2. Hvis du bor i et andet land, er det nok bedst at købe mønter fra en forhandler i dit eget land, medmindre kursen er gunstig, eller hvis du bruger australske dollars, for eksempel. Det samme gælder for salg af mønter. Medmindre samlere kender valutakursen eller guld mønt værdier, kan du blive mistænkt for passing off ringere merchandise.
3. Hvis du ikke er bekymret over årstallet, nogle forhandlere tager guldmønt værdier gætteri ud af at købe og sælge dig guld mønt spørgsmål af deres valg. Det kan være, fordi nogle guldmønter er svære at komme med, især på det globale marked.
4. Du kan hente både moderne verdens guldmønter og alle amerikanske guldmønt udstedt. De er i efterspørgslen og gode investeringer.
5. Når dithering over den mexicanske peso eller US Capped Bust guld dollar, kontrollere både verden prisoversigter og om nødvendigt, vægt mønterne mod hinanden. Det kan være bedre at have en mexicansk peso i næsten Uncirculated eller Ekstremt Fin stand end en øvre Bust guldmønt gradueret Godt. Og det kan være bedre at have almindeligt udstedt guldmønter, som alle ønsker i stedet sjældenheder.

Husk, internationale diplomater alle stræber efter venskab. Respekter told- og overenskomstforhandlinger regler, hvis du køber fra udenlandske forhandlere. Husk ikke at fornærme ære, hvis du handler med en japansk numismatiker, men i andre lande som Mellemøsten, studehandler om priserne er fælles. Mens en tankegang holder, at du ikke bør investere i oversøiske guldmønter, der er intet galt med at udvide din mønt indsamling horisonter.

Den første Bullion Mønter

Bullion mønter er bedst kendt i hele det 20. og 21. århundrede. Men du kan finde nogle tidligere eksempler som den mellemøstlige sølv shekel af Tyrus fra 126 f.Kr. gennem 69 e.Kr. Den spanske Eight Reale, der anvendes i hele verden samt USA fra 1800 indtil 1857, er en anden tidlig guldbarrer mønt.

De første bullion mønter i USA var sølv Trade Dollars, der udkom i 1873 gennem 1876. Disse første amerikanske bullionmønter var en reaktion på Kinas præference for at handle med de otte Reales. For nylig den sydafrikanske Krugerrand kom ud i 1967. Disse guldmønter var de første bullion mønter af moderne tider. Den sydafrikanske Krugerrand havde ingen anden konkurrent på markedet, som var ens og blev hurtigt den mest populære guldmarked mønt til rådighed.

Gold Bullion Mønter

Guldbarrer mønter er skabt til udveksling ædle metalemner og ikke typisk til handel. Den amerikanske Mint bestemmer værdien af ​​guldmarked med vægten af ​​det ædle metal. I USA og andre dele af verden, folk søger en måde at beskytte mod valuta inflation gør det ved at købe guldmarked mønter. Typisk guldmarked vægte omfatter 1/20 oz., 1/10 oz., 1/4 oz., 1/2 oz., Og en ounce størrelser. A en ounce guldmarked mønt svarer til størrelsen af ​​en amerikansk halv dollar, mens en 1/10 oz. guldmarked mønt svarer til størrelsen af ​​en amerikansk dime.

Guldbarrer og Gold Bullion Mønter

Guld guldbarrer. Selve navnet fremkalder billeder af Fort Knox, Schweiz, barer, at i modsætning papirpenge, udholde. Men du bør ikke haste til at indsamle rent guld bullion eller endda investere i guldmarked ubeset med kun et stykke papir som dit bevis. Mens guld ikke vil koste dig din pensionsordning og 401k ligesom Worldcom, føler nogle møntsamlere bedre at købe guldmønter, at de kan se og røre stedet aktiecertifikater.

Hvis du køber et stykke Credit Suisse guldmarked, en ounce finguld, har du også en materiel investering. Så vælger du guldmarked eller guldmarked mønter? Her er en god-as-guld guide.

Guldbarrer

* Med forbehold af guld prisudsving
* Tåler bedre end papirpenge
* Normalt består af 0,9999 rent guld
* Fås gennem banker og mønthandlere
* Sætter pris i værdi
* Supply er underlagt minedrift og statslig kontrol

Guldbarrer MØNTER

* Priserne svinger, men guld mønt værdier er ikke bundet til verdens største og amerikanske indeks
* Tidligere guldmønter er mindre almindelige og tilgængelig end guldbarrer, såsom en pre-1933 US guldmønt
* Senere guldmønter er underlagt regeringens konfiskation, pre-1933 guldmarked mønter såsom Double Eagle er ikke
* Attraktiv og smuk at samlere
* Særlige historiske appel guldmønter, såsom Cvil War mønter og mønter fra berømte skibsvrag, er lettere at videresælge
* Mens de amerikanske mønter er ikke rent guld på grund af prægning krav (kobber er nødvendig for at gøre mønten kort), forbliver de meget værdifulde, især den ene troy ounce guld mønter, der vejer 1,0909 troy ounce.

Valget af guldmarked i guldmarked mønter er op til dig. Husk dog, kan at guldmønter være samtale stykker og vil give dig nostalgisk eller æstetisk nydelse, noget, som en guldbarre eller stykke papir aldrig kan gøre.

Spotpriser og guldmønt Værdier

Så du er til at indsamle guldmarked mønter. En guldmønt forhandleren siger du skal betale spotprisen. Betyder det på stedet? Bliver du presset til at købe guldmarked mønter? Ikke sandsynligt.

Spotprisen er prisen for spot levering som på guldmarkedet to dage fra den dato, handel eller værdi (den dato du køber guldmønt). Det er nok så klar som en guldmønt, der er blevet renset. Hvad med denne: Spotprisen er den umiddelbare afregningspris. En forsinket spotpris betyder, at du betaler et depositum på måske $ 30.

Hvis du bruger en online forhandler eller bestilling via telefon, du kontakte den forhandler, for resten. Da guld priserne svinger, vil nogle forhandlere ikke citere dig en fuld pris i kataloget eller online. Mange forhandlere citerer priser i realtid. Husk, at forhandlerne multipy guld priserne ved troy ounce guldmønt at nå frem til guld mønt værdier.

Den faktiske pris, du vil betale, over værdien, hvis forhandleren ønsker at opnå en fortjeneste, der er for eksempel guld spotpris divideret med 4 + $ 12,00. Priserne varierer, fordi prisen på guld varierer, mens de blå bogførte guld mønt værdier kan fastsættes.

Bare vide, at din forhandler ikke forsøger at lægge pres på dig. Hvis du føler dig sat på stedet, bede om at se stedet værdien af ​​guld den dag, der bestemmer, hvor meget mønten er værd. Bedre endnu, downloade en real-time opdateret stol til din PDA eller Blackberry.

Så hvis du har råd til den handel, gå videre, købe den amerikanske Gold Eagle på stedet.

Guld britiske Sovereign Værdier

God Save the Queen, selv efter hijinks af den kongelige familie, mange mennesker stadig ønsker at indsamle britisk guld. Sige du har en King Edward VIII suveræn, hvad der svarer til et pund i dag, der aldrig blev sendt, fordi han abidcated. Du har allerede solgt dit erindringsmønter Prins Charles / Prinsesse Diana mønt og ønsker at købe en konge Edward VIII mønt (hey, han abdicerede for kærlighed.)

Guldmønt værdier for en King Edward VIII suveræn er lettere at regne ud, end de kongelige skandaler. Du skal blot formere den nuværende pris på guld i troy ounce. Britiske Sovereign guldmønter indeholder 0,2354 troy ounce, så lad os sige du har en en-ounce King Edward VIII guldmønt. Sig den aktuelle værdi af guld er $ 442,80, så $ 442,80 gange 0,2354 gange den pålydende værdi af mønten, en britiske pund svarende til 1,84 dollar USD, er lig $ 191,80 USD. Det er, hvad du får for at smide en trone væk for kærlighed.

Men hvad med Charles og Camilla? Den erindringsmønter guldmedalje kan detail til 745 britiske pund. God Save the Queen!

Guldbarrer Sjælden Coin

"Alle, der skinner, er guld", så Shakespeare skrev. En verden guldmønt eller US guldmønt er attraktiv, især den canadiske Maple Leaf, men guld mønt værdier varierer.

Som vi har nævnt før, Maple Leaf, australske Lunar guldmønter, og amerikanske Golden Eagles er værdifulde, men i disse dage, de er fælles problem i USA og verdens banker. Du bør ikke opføre sig som et lotteri vinder ("Jeg har ikke tænkt mig at forlade min dag job, ærlig"), bare fordi du køber guldmarked mønter. Guldbarrer mønter er ikke sjældne i disse dage.

Men at købe en pre-1933 Double Eagle (0,9675 rent guld) guldmønt med en pålydende værdi på $ 20 og prissat til $ 600 er værd - den anslåede værdi er $ 300- $ 400 (det kan eksplodere til de tusinder), og disse guld møntværdier sætter pris på.

Selv moderne guldmønter som den canadiske Maple Leaf med 0,9999 rent guld, mest i verden, kan være en værdig investering. Populariteten af ​​Maple Leaf guldmarked mønter øger værdien.

Altid har nogen guldmønt autentificeret og vurderes for at sikre, (1) om det er ægte og (2) hvad guldet indholdet er, da der vil bestemme sit værd. Tjek guldpriser, da guld mønt værdier er bundet til værdiansættelsen af ​​metallet.

Frem for alt huske, hvis der Coronet Double Eagle præget i Carson City i 1876, er ægte, givet Coronet priser ($ 2.000 og op), at alt der glimter er virkelig guld.

Kangaroo Bullion mønter fra Down Under

Australiens Kangaroo bullionmønter kom ud i 1990 og erstattet de oprindelige guldklumper guldmarked mønter, der blev lanceret i 1986. Kangaroo arter, der er dukket op på mønten omfatter den røde kænguru (1990), den grå kænguru (1991), og den Whiptail wallaby (1994). Scener fra Kangaroo bullionmønter har inkluderet en ental springende kænguru samt billedet af en mor kænguru og Joey sammen på samme sag. Coin størrelser omfatter en 1 ounce, 1/2 oz., 1/4 oz., 1/10 oz. og 1/20 oz. bullion mønt. I løbet af 1991 begyndte Australien til at frigive store mellemstore bullionmønter med Røde Kangaroo design - en 2 ounce version og en 10 ounce version.

2006-priser for Gold Bullion Mønter

US Bullion mønter kommer i sølv, guld, og for nylig, platin mønter. Prisen 2005 per ounce for guldmarked mønter efter Faldts Official Know It All Guide til Mønter er $ 425 per ounce. Den amerikanske officielle guldmarked mønt er den amerikanske Eagle og kommer i fire trosretninger: (1 ounce) 5 $ (. 1/10 oz), $ 10 (. 1/4 oz), $ 25 (. 1/2 oz), og $ 50 . For at få en idé om priserne for forskellige amerikanske Eagle guldmarked mønter, se på vores liste nedenfor:

1986 ms65 (1/10 oz.) - $ 45
1986 ms65 (1 ounce) - $ 450
1995 10th Anniversary Set $ ​​5800
2005 ms65 (1/10 oz.) - $ 55
2005 ms65 (1 ounce) - $ 450

Bullion Mønter fra hele verden

Folk fra lande over hele verden købe guldmarked mønter som et middel til at bruge guld som en fysisk investering. De bullionmønter anvendes som et middel til lagring værdi. Hvis du er interesseret i mønter fra hele verden, kan du finde mange lande udstede et design for et givet år, selv om nogle lande har variationer. Bullion mønter fra hele verden bruger den internationale valutakode defineret af International Organization for Standardization, der fastlægger valutakurser. For nogle eksempler på design, du kan vælge fra, tage et kig på vores liste nedenfor:

Australske Gold Nugget - Den australske Gold Nugget skildrer kænguru blev første gang udgivet i 1986.

Canadisk Gold Maple Leaf - Først udgivet i 1979, den canadiske Gold Maple Leaf er ren 24 karat guld.

Sydafrikanske Krugerrand - Denne mønt viser Paul Kruger, præsident i den sydafrikanske Republik (1883-1902) på forsiden og en sprinkbok, Sydafrikas nationale dyr på bagsiden.

Austrian Philharmonic - Disse 1 ounce 24 karat stykker skildrer Wien Golden Hall orgel og instrumenter på bagsiden.