Mønt indsamling: Coin Indsamling Supplies Tips

Billig Coin Indsamling Opbevaring

Holde dine mønter i god stand betyder ikke, du er nødt til at bruge en formue på containere. For nogle ideer til billig mønt indsamling opbevaring, læse vores liste med forslag.

Cigarkasse - En cigarkasse er en stor billig mønt indsamling opbevaring stykke. Det mangler raffinement og er mere besværlige, men vil sikkert holde dine mønter på ét sted.

Papir Konvolut - Papiret kuvert er en storage mulighed, der er lave omkostninger, og gør det muligt at oprette et registreringssystem. Du kan finde en 2x2 udgave på de fleste mønt forhandler butikker. For langtidsopbevaring, kigge efter en svovlfri version.

2x2 Karton - Disse Mylar og pap stykker giver fremragende langtidsopbevaring af dine mønter, samtidig med at du kan se dem. Watch for at sikre Mylar forbliver intakt i pap og afstå fra brug i fugtige områder.

2x2 Vinyl - Disse vinyl opbevaring stykker, også kendt som flips, kommer i en 2 "x4" størrelse og fold til et kompakt 2 "x2" størrelse. Mens den ene side indeholder din mønt, den anden side giver en kort for dig at mærke din mønt.

Administrer din Coin Collection With Coin Indsamling Software

Administration af din mønt indsamling behøver ikke at være en vanskelig proces. Der er en række af mønt indsamling software muligheder til rådighed på markedet, som kan hjælpe dig med at få din mønt samling organiseret. Her er nogle mønt indsamling software valg, du måske ønsker at afprøve:

Liberty Street Software - Liberty Street Software sætter en række management software programmer til indsamling mønt, bohavet, og virksomhedens aktiver. Deres program, CoinManage, er nyt for 2006 og giver dig mulighed for at indtaste hele din mønt samling via software database. Du kan analysere og kategorisere dine mønter efter type, købsdato, og møntmærket. Du vil også være i stand til at udskrive rapporter og holde styr på en ønskeliste samt salg.

Carlisle Software - Carlisle Software producerer en række software muligheder for samlere af mønter og andre remedier. Vælg mellem mønt indsamling software til specifikke aspekter af mønt indsamling, herunder Coin Collector assistent software til at styre din mønt samling og Grading Assistant Software, som er en interaktiv version af den officielle amerikanske numismatiske Association Grading Guide.

Flere valgmuligheder for Coin Indsamling Opbevaring

Hvis du har mønter, som har brug for ekstra beskyttelse, eller du vil bare gerne vise dine mønter i en attraktiv beholder, har du mange muligheder at vælge imellem. Her er nogle muligheder for mere sofistikeret mønt indsamling opbevaring når prisen er ikke så meget af en bekymring.

Plastic holdere - hård plast indehavere er en attraktiv måde til langvarig mønt indsamling opbevaring. Tre stykker af hård plast skrue sammen - en til at holde din mønt og to for beskyttelse. Du har også mulighed for brugerdefinerede trykning at identificere dine mønter. Men de er voluminøse og du behøver for at sikre hullet er dimensioneret korrekt for at holde dine mønter i god stand.

Plader - Du kan betale alt fra kun $ 10 op til $ 100 til slab din mønt. En plade er et hårdt plastik cover som indkapsler din mønt. God til langtidsopbevaring, plader kommer også med identifikation af dine mønter på en lille stykke papir.

Coin Albums - Coin albums kan være billig eller dyrt afhængigt af kvaliteten og mængden eller beskyttelse, de yder. Coin albums typisk kommer udviklet til en bestemt samling i tankerne, som hele din samling af amerikanske Eagles. Som en form for skærm, mønt albums gøre en praktisk, attraktivt valg.

Brug af rengøringsmidler til din mønt samling

Som en tommelfingerregel, bør du undgå at rense dine mønter, medmindre du er helt positiv gøre det vil ikke skade den eller forringe dens værdi. Men hvis du skal rengøre et stykke fra din dyrebare mønt samling, her er nogle anbefalede produkter for dig at bruge.

Ren acetone - PVC forurening opstår, når PVC i mønt holder en forårsager grønne pletter eller en olieagtig film på din mønt. For at fjerne denne, anvende ren acetone, som du kan finde på den kosmetiske afsnittet på din lokale stof butik. Brug en vatpind, og gentag processen efter behov, indtil din mønt er ren.

Plette remover - Mønter vil vise toning eller farve ændringer, som mange samlere vil betale klækkeligt for. Men hvis du føler, du skal fjerne den fra din mønt samling, skal du bruge et kemisk bad specificeret til at fjerne plette. Din lokale mønt forhandler skal bære disse produkter. Man kan blande opløsningen med vand for at blødgøre den. Husk også ikke at dyppe forskellige metaller i den samme løsning, da det kan pladen et metal på en anden.

Coin Indsamling Supplies til fjernelse af snavs

Når du er i tvivl, så lad mønt rengøring til eksperterne. Når du uretmæssigt rense en mønt, du løber risikoen for at beskadige og mindske dens værdi. Men hvis du har en mønt, du skal rengøre, er her nogle mønt indsamling forsyninger, du skal bruge til at fjerne snavs. Disse få hver dag punkter vil fungere godt som mønt indsamling forsyninger til start snavs.

Kunstnerens børste - Brug en kunstners pensel til forsigtigt at fjerne overflade snavs. Vær forsigtig for at undgå at bruge eventuelt overtryk.

Varmt vand - Brug varmt vand for at fjerne eventuelle yderligere overflade snavs. Brug ikke fingrene til at gnide eller ridse snavs ud af en mønt.

Olivenolie - Du kan nyde en meget beskidt mønt i olivenolie i et par dage til at fjerne og løsne snavs.

Tandstikker - Brug en tandstik til at fjerne snavs fragmenter efter en iblødsætning mønten i olivenolie. Vær forsigtig for at undgå at ridse din mønt med for meget pres.

Blødt håndklæde - Brug en blød håndklæde til at klappe tørre din mønt. Brug ikke papirservietter, da overfladen kan efterlade ridser på din mønt.

Hvorfor Korrekt Coin Storage er Vigtigt

Hvis du endnu ikke har etableret et middel til lagring eller vise dine mønter, er det bedst du gør det så hurtigt som muligt. En mønt i omløb har en forventet levetid på omkring 30 år. Med korrekt opbevaring, men du kan fordoble levetiden af ​​dine mønter. Du kan opretholde en ordentlig mønt opbevaring med en række muligheder fra kasser til papir konvolutter. Husk, at nogle korte tids opbevaring holdere til mønter rent faktisk vil skade dem i det lange løb, da kemikalier i emballagen vil skade dine mønter.

Sikkerhedsforanstaltninger for din mønt samling

Fordi mønter bære værdi og er bærbare genstande, som let kan sælges, er det vigtigt at træffe foranstaltninger til at købe nogle sikkerhedsmæssige ting til din mønt samling - især hvis du har nogen sjældne og dyre stykker. Hvis du beslutter at gemme din mønt samling derhjemme, overveje et vilkårligt antal pengeskabe på markedet. Dine valg omfatter pengeskab gulv, væg pengeskabe, stand-alone pengeskab og pengeskab brand. Pengeskabe Gulv og væg pengeskabe fungerer bedst ved at holde ude af syne ville være indbrudstyve. Stand-alone pengeskabe tilføje et lag af beskyttelse ved at købe dig mere tid og afskrække en uerfaren tyv fra at komme væk med dine mønter. En brand sikkert er at holde dine dyrebare mønter fra smeltende i tilfælde af brand.

For at tilføje et ekstra lag af beskyttelse, mener også at tilføje et alarmsystem. Tilvalg såsom bevægelsessensorer, lyd detektorer og infrarøde alle føje til sikkerheden på din mønt samling samt dit hjem.

Holde Coin Collection Moisture Gratis

Nogle mønt holdere kan kræve lufttætte og vandtætte forseglinger. Selvom dette måske eller måske ikke være sandt, er det altid bedre at fejle på den sikre side og påtage din mønt indehavere vil lade i luft eller vand. Fugt vil påvirke dine mønter ved at ændre den kemiske sammensætning på overfladen og forværrede dem over tid.

For at spare din mønt samling, skal du bruge et tørremiddel. Hvis du nogensinde har købt et par sko, har du lagt mærke til den lille hvide pakke placeret i skotøjsæske at holde dine nye sko mod fugt. Disse små hvide pakker er tørremiddel og du kan bruge dem til at holde fugten væk fra din mønt samling også. Du kan finde tørremiddel, et tørremiddel, som fjerner fugt fra luften, på din lokale isenkræmmer. Uanset om dine mønter er oplagret i et pengeskab, stor konvolut, eller en anden åben beholder, placere en tørremiddel med dine mønter og tjekke for tørhed hver måned. Du kan re-tør eller udskifte tørremiddel efter behov. Du kan erstatte tørremiddel hvert halve år, når du bruger den med en lukket beholder.