Monsters, Inc.

Monsters, Inc.


I Monsters, Inc., et barn, betragtes som den mest giftige ting i live, er løs i Monstropolis, og det er alle Sully skyld. Eller er det? Dette er familiens film om Sully og Mike store eventyr, og hvordan de løser både energimangel i Monstropolis og spørgsmålet om, hvorfor barnets døren var åben efter afslutning tid.

Barnet Ankommer

Mike og Sully arbejde på Monsters, Inc., den virksomhed, der leverer al den nødvendige energi til at køre Monstropolis. Der er en alvorlig energi shoratge og gode fugleskræmsler er en mangelvare. Fugleskræmsler arbejde for at generere energi ved at indtaste børneværelser i løbet af natten og gøre dem skrige. Jo mere og jo højere skrig, jo mere energi genereret. Der er et incitamentsprogram, naturligvis, og konkurrencen er hård. Men de to øverste kandidater er Sully og slithery, glat Randall.

En nat, Sully vender tilbage til skræmme ordet for at tage sig af nogle papirarbejde, mens Mike er ude på en date, og han opdager en dør, der er blevet udeladt. Han åbner den for at se, hvem der arbejder sent, men der er ingen der. Da han lukker døren, han er forfærdet over at opdage, at barnet har forladt hendes værelse og trådte Monstropolis. Han forsøger at sætte barnet tilbage i hendes værelse, men hun bevæger sig for hurtigt for ham. Så hører han nogen komme ind på skræmme gulvet, så han scoops op barnet og kører.

Ikke sikker på, hvordan man håndterer denne forfærdelige situation Sully går til restauranten, hvor Mike og Celia fejrer sin fødselsdag. Han tager barnet med i en Monsters, Inc. Duffel taske. Men hun flygter ind i restauranten og årsager mayhem. Sully og Mike øse op barnet og køre for det ... men de forlader Duffel bag i deres panik. Celia også bliver efterladt og rundes op til dekontaminering.

Forsøger at Return Boo Forside

Monsters, Inc.

Alle Monstropolis er i oprør. Mike og Sully beslutte, at den eneste ting at gøre, er at smugle barnet, hvem Sully har navngivet "Boo", tilbage til skræmme gulvet Monsters, Inc., hente hendes dør, og skubbe hende i før nogen kommer til at arbejde. Der er en hage. Ikke alene Randall tænke Mike og Sully have noget at gøre med den flygtede barn, men Roz, virksomhedens optegnelser bibliotekar, mener Mike er lidt af en lyssky karakter. Så de er under opsyn. Og så barnet undslipper fra dem igen.

Efter en hektisk søgen, Sully finder hende, og derefter Mike fortæller Sully, at han vil have sin dør klar ved frokosttid, hvor skræmme gulvet vil være tom. Men når de ankommer til skræmme gulvet, Mike lader slip, at det er Randall, som har udarbejdet døren. Sully ikke stoler Randall og nægter at sætte Boo ind i hendes værelse. Mike går ind for at bevise det er sikkert, og han fanget af noget at skjule ude af syne i rummet. Sully og Boo skjule, og Mike er taget væk ... af Randall. Sully og Boo følge, og de opdager en hemmelig værksted dybt i fabrikken, hvor det viser sig, at Randall arbejder på en maskine, der vil simpelthen suge skrig fra børn, hvilket eliminerer behovet for fugleskræmsler.

Randall plot

Sully redder Mike, og de går til virksomheden hoved, Mr. Waternoose, at afsløre plottet. Mr. Waternoose tager barnet og kalder en dør. Kun er det ikke Boo dør. Han skubber Sully og Mike igennem, bandlyse dem til den menneskelige verden. Mike er rasende på Sully, og det ser ud til venskab kan være over. Men Sully, at indse, at en eller anden måde, er Mr. Waternoose involveret med Randall er forfærdeligt projekt er fast besluttet på at vende tilbage til Monstropolis og redde Boo. Han formår at komme til en landsby og få gennem en åben dør, og han når Boo lige i tide. Men han har stadig at overliste Randall og besejre de planer, han og Waternoose har lagt.

The Great Chase

Sully og Mike gå på udkig efter Boo dør, men Randall og Waternoose er for tæt til, at de risikerer at forsøge at vende tilbage hende. Så Sully beslutter at tage en tur på døren, indtil de kommer til døren lagerområde. Således begynder den store jagt, gennem dør efter dør, med Randall lige i hælene på dem. Endelig de fange Randall og forvise ham til den menneskelige verden. Derefter tilbage til Boo dør at sende hende hjem. Men Waternoose har indkaldt hendes dør og forbereder sig på at vende Mike og Sully over til CDA - den gruppe, der håndterer forureningsproblemer barn. Det er kun, når Sully husker døren portalen i uddannelsen rum, Mike og Sully er i stand til at planlægge en måde at fange Waternoose og vende sikkert Boo hjem. Men vil de nogensinde se hende igen?

Løsning Energy Crisis

Mike og Sully har gemt barnet, men selskabet er toast. Skandalen med barnets flugt har ødelagt sit ry, og uden skrig, vil Monstropolis ikke overleve længe. Men en chance bemærkning Mikes minder Sully af en meget vigtig ting, at Boo viste dem ... og de er i stand til at redde virksomheden og vende energimangel, genoprette virksomhedens omdømme og skyrocketing Monsters, Inc., i rekord-sættende overskud .

Snedige tricks i Monsters, Inc.

Monsters, Inc. er en Disney film animeret af Pixar. Når det er tilfældet, at filmen har mange henvisninger til tidligere Pixar film og shorts. Legetøjet i Boo værelse, og forskellige hændelser i filmen, vil bringe tilbage foretrukne Pixar minder for in-the-know seere.