Monorail lysarmaturer

Monorail lysarmaturer
Monorail inventar giver alsidig belysning.

Monorail Lysarmaturer nuværende udsmykning muligheder for at tænde ethvert rum, uanset om den har lige eller geometriske konturer. En sådan behændighed er gjort mulig ved den bøjelige metalliske spor, der understøtter lavvolt halogenlamper. Denne monorail fås i 4, 6 og 8 fods længder, som installationsprogrammet kan skære og deltage med koblinger til at levere tilpassede længder.

Fordele ved Monorail Lamper

Lav spænding monorail lysarmaturer giver rigelig muligheder for tilpassede styling, når du vælger belysning til dit nye hjem eller remodeling projekt. Moderne design ikke blot giver energieffektive valg, men det bøjelige jernbane åbner mange alternativer til opgave eller accent belysning til overalt i huset, herunder dit køkken, soveværelse, færdig kælder, eller på kontoret. Fordele ved installation monorail belysning omfatter:

 • Fleksibilitet: Monorail kan bøjes til at matche bløde kurver i din indretning.
 • Variety: Det fås i premium finish, herunder børstet nikkel, guld, krom og antik bronze og spænder fra simple til moderne metallisk eller elegante glasskærme.
 • Let at montere: Disse armaturer kan anvendes selv langs uregelmæssige lofter og vægge.
 • Attraktiv: støtteskinnen behøver ikke at være skjult, men i stedet kan indgå som et element i design.

Ulemper ved Monorail Belysning

Fordi de fleste monorail lysarmaturer er lav spænding, samlede effektforbrug er begrænset. Transformatorer med til at træde tilbage linje spænding fra 120 volt til den lave 12 volt spænding på installation.However, en nylig udviklet monorail-system overvinder denne begrænsning. Den nyere belysningssystem giver flere muligheder for større belysningsprojekter. Når du køber dine monorail lysarmaturer, sørg for at kontrollere spænding og samlede effektforbrug begrænsninger for at sikre, at din belysning stativ valg vil give det udseende og belysning du ønsker.

Styles

Sammen med den fordel, fleksibilitet og en bred vifte af finish, monorail lamper tilbyder også et væld af stilarter, der kan placeres præcis, hvor du vil have dem. Hvis du er på udkig efter en måde at tilføje interesse for et værelse, rig farvet glas, aluminium hoveder, drejer, glas presset ind geometriske former og mange flere funktioner er tilgængelige i belysning, der ikke kun blokke blænding men også retter sig mod en opgave område eller byder soft accent belysning. Nogle populære valg omfatter:

 • Pod
 • Sportster
 • Pyramid
 • Martini Glass
 • Sted
 • Round Glass Shade

Dette er kun en lille repræsentation af stilarter til rådighed til at hjælpe dig blande dine monorail lamper i din eksisterende indretning.

Monorail lysarmaturer

Monorail Belysning Kits

For gør-det-selv med lidt eller ingen erfaring, kan monorail lysarmaturer købes i kits klar til at installere. Du kan finde disse kit på lokalt hjem forbedring centre som Home Depot eller Lowes eller på en række belysning forhandlere online.

Disse monorail kits vil have den nødvendige hardware, herunder transformatorer. Udførelse er normalt ikke inkluderet i monorail kit, men købes separat for at imødekomme individuelle smag og indretning behov.

Installation Monorail Belysning

Enkelt- lysarmaturer kan monteres på væggen eller loftet. Selv monorail selv er ikke svært at installere og gør en perfekt løsning til at krumme vægge og uregelmæssige lofter, er det vigtigt først at bestemme længden af ​​monorail nødvendig. For at fastslå det beløb, du har brug for, først bruge en snor til at kortlægge layout til din lysarmatur. Når du har gjort dette, skal du måle strengen længde til at beregne længden af ​​skinnen.

Hvis dit køb stykker for dit monorail system for sig i stedet for at købe et kit, så sørg for at du har følgende:

 • En fleksibel skinne, som kan bøjes
 • Transformer (150 til 300 watt)
 • Udførelse at være placeret på skinnen, hvor du vil have dem
 • Lamper

Ved hvad du vil

Før du køber din monorail inventar, besøge en lokal hjem forbedring center eller belysning showroom. Der vil du finde eksempler på, hvordan monorail belysning bruges til at hjælpe dig se, hvad det vil se ud i dit hjem. En anden mulighed er at gøre notater, som du besøger restauranter, læger kontorer og andre detailvirksomheder, der bruger monorail belysning til at skabe stemning og atmosfære.

At finde det udseende, du ønsker, og indarbejde det i dit hjem vil indvarsle års tilfredshed og nydelse.