Money Lagring Tips fra den Store Depression

Money Lagring Tips fra den Store Depression


Brug sparetips fra den store depression at hjælpe dig med at leve frugally når finanser er stramme. Masser af erfaringerne fra Depression anvender i dag, uanset om landet er inde i en recession eller depression.

Fem Depression-æra Money Lagring Tips

Mens tiderne har ændret sig, siden 1930'erne nøjsomhed var på mode, tanken om at spare penge har ikke. Folk har stadig brug for husly, mad og tøj, og ønsker lidt underholdning i deres liv. Arbejde hårdt for at nedbringe gælden og sætte nogle af disse penge at spare tips fra den store depression i praksis.

1. Shelter Besparelser

Boliger er ofte den største udgift, og det vigtigste, om et individ eller en familie liste over regninger. Dette omfatter vand / kloak, varme og elregning, også. For at holde boligudgifter lav, overveje at have flere generationer i et hjem. Ikke blot vil den ekstra person (er) bidrager indkomst til de regninger, men han eller hun kan også være i stand til at hjælpe med huslige pligter og børnepasning opgaver. Ansøg om offentlig hjælp til at betale nogle boliger og forsyningsudgifter, hvis det er nødvendigt.

Downsizing er en mulighed, at mange mennesker har gennemgået under den store depression. Overveje at flytte til en mindre lejlighed, hvis du er sjældent hjemme, eller ikke bruger alle rum i huset. Hvis du ejer dit hjem og har plads til overs, leje en øvre eller nedre etage, eller endda et møbleret værelse, er en mulighed. Vær sikker på at overveje alle de juridiske og personlige konsekvenser, før de undergik denne besparelse mulighed.

2. Mad Besparelser

Ved siden af ​​boligudgifter, fødevarer er ofte en af ​​de største omkostninger i dit husholdningsbudget. Folk, der ejer deres eget hjem finder, at plante en have med hårdføre grøntsager er en givende aktivitet, og lækker, også. Handel din høst med naboer til at få en række fødevarer i din diet.If du ikke har en grøn tommelfinger eller et sted med en have, følger en tightwad indkøbsliste og gøre nemme billige måltider. Stock op på ikke-fordærvelige varer for at dække dig, når maden budget løber ud, som du ikke behøver at bekymre dig om at ødelægge fødevarer.

3. Beklædning Besparelser

Hånd-me-downs var almindelige i familier under den store depression. Reparation ødelagte lynlåse, patch huller og sy knapper på tøjet for at kunne fortsætte at bære dem. Realiseringen af ​​et kjole ud af en mel sæk lyder vanvittigt i disse moderne tider, men overveje at gøre leg tøj til børn ud af gardiner eller endda duge, eller nyorientering en slidt voksen skjorte eller kjole i en top eller shorts for et barn.

4. Underholdning Besparelser

Få mennesker havde pengene eller adgang til dyre underholdning under den store depression, så de måtte lave deres egne. Selvom hayrides og laden danse er ikke længere almindeligt, ideen om fællesskabet sjov er noget, der stadig giver genlyd med venner og familie i dag.

Underholdning er en kategori i budgettet skæres først, når det kommer til at spare penge. Efter alt, de fleste underholdning er en "ønsker" og ikke et "behov" for at overleve. Prøv en af ​​følgende ideer:

  • Spiller brætspil og at sammensætte puslespil
  • Invitere venner til at se en film derhjemme, snarere end teatret
  • Hosting et kvarter Block Party
  • Planlægger du en potluck nadver med venner og familie i stedet for at gå til en restaurant med kuponer

5. Cash Trumps Credit

Folk, der voksede op under Depressionen kan bruge forskellige penge at spare teknikker, men der er én ting, at de er enige om næsten universelt-altid bruge kontanter, ikke kredit, at købe varer og tjenesteydelser. Sætte punkter på kredit, når ingen penge er i banken for at dække denne gæld er noget Depression-æra borgere vil ikke gøre.

Erfaringer

Under den store depression, byttehandel for varer og tjenesteydelser var almindelige, og folk lærte at leve under deres midler. Sæt disse sparetips i praksis og begynde at leve sparsommeligt i dag.