Money Lagring Idéer: Mike Schiano Interview

Money Lagring Idéer: Mike Schiano Interview
Mike Schiano, forfatter til Tilbring Din vej til rigdom

Hvis du leder efter flere penge at spare ideer, finansiel ekspert Mike Schiano, kendt som "The Debtbuster", byder på mange løsninger på at bruge smartere og spare mere. Schiano er en certificeret professionel penge manager og kredit rådgiver samt forfatter til bogen, Tilbring Din vej til rigdom.

Gennem sine one-on-one finansielle workshops, hjemmeside, og multi-media "Money Minutes", Schiano guider enkeltpersoner og familier mod de bedste ressourcer til forbrug og opsparing. Han delte sin rådgivning i LoveToKnow Gem første ekspert interview.

Money Lagring Idéer fra Mike Schiano

I din bog Tilbring Din vej til rigdom, du, at mens forbrugerne ikke kan undgå udgifter, der er smartere måder at bruge. Fremhæve venligst et par penge at spare ideer.

 • Smart udgifter starter med administrerende udgifter, og den bedste måde at kunne forvalte dine penge er ved at skabe en udgifter planen.
 • Brug kuponer til så meget som muligt.
 • Forskning priserne inden der eventuelt køb, navnlig store poster. Dette vil hjælpe dig med at finde rabatter, afslag, og kuponer.
 • Bliv informeret om produktet.
 • Læs det med småt på tilbud.
 • Undgå impulskøb så meget som muligt.
 • Husk, at du generelt betale en pris for bekvemmelighed. Det kan være værd at køre et par ekstra miles eller venter et par minutter mere.
 • At få den laveste pris er ikke altid den smarteste ting at gøre, hvis du får dårlig kvalitet.
 • Betaler den højeste pris ikke altid garanterer den bedste kvalitet.
 • Vær ikke bange for at bede om en lavere pris, og spørge, om du kan få en rabat for at betale med kontanter i stedet for kredit.
 • Tænk hvad angår kvalitet frem for kvantitet.

Hvordan kan nogen lave en detaljeret udgifter planen?

Du behøver ikke fancy programmer, men hvis du foretrækker at bruge Excel eller et andet program, er du velkommen. Alt du virkelig har brug for at komme i gang, er et stykke papir, en blyant, en lommeregner, og nogen tid.

 1. Brug et stykke papir til hver måned i året.
 2. Liste dine kategorier ned i venstre side af papiret og sætte tallene til højre for kategorierne.
 3. Start med indkomst i toppen af ​​listen. Skriv ned bruttoindkomst og behandle fradrag såsom indkomstskat som en omkostning, som det er.
 4. Når alle indtægtskilder er nede, nedskrive alle udgifter. De store "faste" månedlige udgifter som realkreditlån, husleje og bil betalinger er nemme at komme ned. De hårde dem er de mindre og variable udgifter som dagligvarer, spise ude, kreditkortbetalinger, og så videre. Det er vigtigt at tage højde for enhver udgift, herunder de to dåser sodavand hver dag på arbejdet eller kaffe på vej til arbejde hver morgen. De er som regel overset udgifter og føre til familier spekulerer "hvor har alle vores penge gå" i slutningen af ​​måneden.
 5. Opret en opsparing kategori og forsøge at afsætte 5-til-10 procent af indkomsten til denne kategori. Den store ting om en udgifter planen er du kan ændre de beløb, for at se, hvordan det påvirker bundlinjen. Se hvor meget du har råd til at spare og stadig break-even.
 6. Når du har indtægter og omkostninger logget blot trække udgifter fra indtægter. Du får et overskud, gå lige op, eller være i en situation underskud. Break selv er okay, hvis du gemmer mindst 10 procent, men hvis du ikke har råd til at spare mindst så meget, du stadig har arbejde at gøre.

Money Lagring Idéer: Mike Schiano Interview

En detaljeret udgifter plan skabelon er inkluderet i bogen Tilbring Din vej til rigdom.

Du har sagt, at være på et budget er som at være på diæt. Hvordan er en detaljeret udgifter planlægge en bedre penge at spare idé end at arbejde fra et budget?

Et budget betyder normalt at gøre uden ting, du ønsker. Ingen spise ude, ingen ferier, ingen nye klæder, ingen legetøj til børnene. Ligesom en kost betyder at gøre uden dine livretter. Det tager ikke lang tid, før folk bliver træt af sig selv fratage, og falder af programmet.

Gør en udgiftsplan ordentligt er mere positiv og handlingsorienteret, og giver en følelse af kontrol over familiens penge.

 • Det giver mulighed for planlægning af både kortsigtede og langsigtede mål.
 • Det viser dig, hvordan dine penge er ved at blive brugt, og afslører familiens økonomiske tilstand.
 • Det hjælper at vise, hvor en familie er overforbrug og hvor ændringer kan gøres for at begynde at foretage forbedringer.

På hvilke områder har du personligt været i stand til at spare flest penge på grund af en udgifter planen?

På store udgifter, snige sig ind på dig, ligesom apparater, bildæk, og reparationer. Et udgifter plan hjælper også uhyre, hvis du har børn. Vi har fire meget aktive børn og ud over deres personlige behov, er de også inviteret til fester for deres venner og disse udgifter, hvis uplanlagt, kan forårsage en økonomisk byrde.

Også planlægning for de ekstra ferie udgifter og ferier hvert år har givet os mulighed for at styre disse udgifter. Vi stoler mindre på låntagning og kan undgå for meget brug af høj rente.

Hvis du havde en tryllestav og kunne automatisk stoppe folk fra at bruge penge tåbeligt på én ting, hvad ville det så være?

Jeg ville ønske folk ville være mere kræsne og omhyggelig med deres køb af elektronik. Mobiltelefoner, PDA'er, videospil, selv computer køb er ude af kontrol i min udtalelse. Jeg ville ønske folk ville bruge flere penge på aktiver, der sætter pris på værdi frem for på forbrugsstoffer, lune elementer, falde, slides, gå ud af stil og blive forældet i et år eller to. Og vores liv bliver ikke nemmere med disse gadgets.

Vigtigheden af ​​Savings

Vi har talt om penge at spare ideer gennem udgifter. Hvad med faktisk at sætte penge væk for at spare - hvordan gør vi?

I øjeblikket er den amerikanske opsparingskvote er under nul. Vi bruger mere end vi tjener. Dette er en økonomisk og social katastrofe i sin vorden.

Socialsikringssystemet kan være konkurs i 20 eller 30 år. Men selv om det er stadig i erhvervslivet, den gennemsnitlige Social Security modtager i dag modtager 900 dollars om måneden. Selv korrigeret for inflation, ville enhver betaling ikke nok for en livskvalitet, vi kan ønske fra 65 år på. Vi lever længere takket være medicinsk teknologi. Vi skal have penge nok til at råd til at leve alle de ekstra år. Vi skal være i stand til at spare penge!

Start en opsparingskonto

Hvad er nogle nemme måder at starte en opsparingskonto?

Opsætning af automatisk indbetaling til din opsparingskonto på en regelmæssig basis, såsom hver payday, er den bedste måde til automatisk at sætte penge i besparelser. En automatisk regelmæssige opsparing program, selv med små mængder af penge, er den bedste måde at starte og holde bygning.

En nem måde at finde penge til at starte en opsparingskonto er at sætte dit daglige ændring i en krukke, indtil du har 20 dollar gemt. Eller skære $ 20 ud af købmand regningen hver måned, og sætte det i besparelser. Det har været min erfaring, at for de fleste familier, er det temmelig nemt at skære 20 dollars ud af købmand regningen hver uge. Dette giver en ekstra $ 80 måned, der kan gemmes eller betales mod høje renter gæld.

Hvor er de bedste steder at have en opsparingskonto?

Jeg opfordrer alle til at gå online og åbne en opsparingskonto på nogen af ​​de øverste internetbanker. Der er konti betaler nu på over fem procent renter, som er lig med eller større end de fleste cd'er og pengemarkedet konti. Det kræver så lidt som $ 25 for at åbne kontoen, og ingen mindste månedlige indbetaling. Personligt har jeg en konto hos Emigrant Direct, som er en tjeneste af Emigrant Bank of New York. Online banker har ikke de udgifter, traditionelle "mursten og mørtel" banker har, så de kan betale højere renter.

Også gå til din lokale bank eller kreditforening og åbne en opsparingskonto. De vil ikke betale så meget interesse som en netbank, men det er en meget nem ting at gøre. Vær sikker på at du ikke opkrævet noget gebyr overhovedet at åbne kontoen, da de vil spise op eventuelle gevinster. Sørg også for, at kontoen er FDIC-forsikrede.

På hvilket monetære plan, bør nogen overføre nogle besparelser i et finansielt værktøj, der garners mere interesse?

Jeg vil sige, når de er helt gældfri for alle revolverende, høj rente, kreditkort form for gæld, så kun et pant betaling og bil betaling. Det er, når de kan begynde at fokusere på at spare og voksende deres penge med mere aggressive investeringsinstrumenter.

Sparsommelig betyder ikke, Billig

Er der sådan en ting som at være for sparsommelige?

Jeg tror, ​​der har en sparsommelig tankegang er god. Jeg tænker på sparsommelig som meget forsigtig med, hvordan du bruger dine hårdt tjente penge, og leve inden for din hjælp er smart. Men jeg tror, ​​når du begynder at fratage din familie af en kvalitet livsstil i navnet på at spare penge, kan det tages for vidt.

Der er ingen tvivl om, at folk let kan forvirre være sparsommelige med at være billige. For eksempel kan spise fastfood værdi måltider spare en masse penge, men de gør ikke meget for dit helbred og kan faktisk koste mere i det lange løb i form af medicinske regninger og udgifter til fedme.

Hvis du er smart og styre dine indtægter og udgifter korrekt med en udgifter plan, kan du leve et rigere livsstil af indkomst og har flere af de ting, du ønsker.

Eksterne links

 • Mike Schiano er altid villig til at dele sine penge management rådgivning med LoveToKnow. Læs hans interview på styring kredit.
 • Schiano bog, Tilbring Din vej til rigdom er tilgængelig via Amazon eller hans hjemmeside, In Charge Radio. På sin hjemmeside, vil du også finde flere penge at spare ideer og andre finansielle oplysninger. Han har også redigeret en ny bog, Credit Booster: Ultimate Guide til en bedre kredit score, tilgængelig i januar 2007.

Money Lagring Idéer: Mike Schiano Interview

 • Webstedet Young Money er et finansielt værktøj for unge voksne ledelse.
 • For mere information om, hvordan du finder en online opsparingskonto, besøg opsparingskonto anmeldelse.

~ Tracey L. Kelley