Money Lagring Expert Martin Lewis

Money Lagring Expert Martin Lewis


Money Lagring Expert Martin Lewis tilbyder privatøkonomi råd til at hjælpe folk med interesse i at lære at leve på et budget skråstreg deres regninger uden at føle afsavn.

Om Money Lagring Expert Martin Lewis

Martin Lewis er en finansiel journalist, forfatter og avis klummeskribent, der ejer og driver MoneySavingExpert.com. Hans speciale er at hjælpe læserne finde ud af at skære deres regninger uden at skære tilbage kvaliteten af ​​deres liv - ". Forbruger mester" en opgave, der er ført mange til at kalde ham en "forbruger forkæmper" eller Hans hjemmeside er Storbritanniens største privatøkonomi site, med mere end 10 millioner brugere om måneden og mere end fem millioner læsere, der modtager Martins Money Tips e-mail.

Martin Lewis har vundet mange priser, herunder Citizens Advice Champion award og London Press Club Consumer Journalist af året. Hitwise, en online forskning selskab, erklærede, at Martin Lewis var "det mest søgte efter personlighed" i Storbritannien i 2009. Hans "Money Lagring Expert" titel er varemærkebeskyttet.

The Money Saving Expert Website

De oplysninger, du finder på Money Lagring Expert Martin Lewis 'hjemmeside indeholder:

  • Rådgivning om håndtering af kreditkort gæld
  • Bank- og sparetips
  • Mortgage tips
  • Forsikring tips
  • Budget rejsetips
  • Tips til at skære regninger
  • Online shopping kuponer, kampagner og penge at spare tilbud
  • En blog, og byder på personlige finansiere nyheder og sine egne observationer
  • Et forum, hvor du kan dele dine egne ideer eller tanker om, hvad du har læst

En stor del af den rådgivning, der tilbydes på MoneySavingExpert.com er temmelig grundlæggende, men disse ændringer kan tilføje op til store besparelser. Faktisk Lewis hævder, at han kunne redde den gennemsnitlige person £ 2500, hvis de brugte bare én dag går gennem hans budgetplan. For en illustration af processen, tjek Simon Hattenstone interview på The Guardian hjemmeside. For en hurtig gennemgang af nogle af Lewis 'synspunkter, se denne meget ved jeg.

Holdning til gæld

En måde, hvorpå Martin Lewis adskiller sig fra en række andre personlige finansiere eksperter er, at han ikke er i modsætning til gæld. Han ofte siger: "Gæld er ikke dårlig, dårlig gæld er dårlig." Som en tommelfingerregel, foreslår han, at ikke-pant gæld, der er større end et års efter skat løn indikere et alvorligt gældsproblem. Han definerer en personlig gældskrise som enhver situation, hvor du ikke har råd til at foretage de mindste betalinger på alle dine forpligtelser; en situation, han siger opfordrer til at arbejde med en fri og uafhængig gæld rådgivning agentur.

Relevans i USA

Selv om webstedet er skrevet til mennesker i Storbritannien, vil læserne fra USA finde masser af nyttige tips så godt. De grundlæggende principper for sparsommelig levende gælder uanset hvor du tilfældigvis bor. For eksempel, hvis du overvejer at rydde ud din skabe at gøre lidt ekstra penge, vil du ønsker at gennemgå eBay Selling Tricks vejledning. Hvis du forsøger at spare penge ved at holde op med at ryge, vil du finde links til en række interessante online-ressourcer i Rygestop billigt vejledning.

Da Martin Lewis er fra England, er hans tip skrevet med sit lands valuta og slang. Hvis du har problemer med at køre tallene på specifikke finansiere tips, kan du konvertere pounds til dollars ved hjælp af valuta regnemaskine på Coin Mill hjemmeside. For hjælp med specifikke britiske slang, A Dictionary of Slang yder bistand oversætte engelske slang i ord, du er mere fortrolige med.

Realiseringen kloge beslutninger

Mens Money Lagring Expert Martin Lewis har dog et stort følge, er det vigtigt at huske, at alle personlige finansiere rådgivning er subjektive. Alle står unikke udfordringer på rejsen til økonomisk frihed. For nogle mennesker, kan Dave Ramsey eller Suze Orman være mere nyttigt. Overvej MoneySavingExpert.com blot én af mange mulige ressourcer, du kan bruge til at få dine finanser under kontrol.