Moderne Lampeskærme

Moderne Lampeskærme


Moderne lampeskærme kan tilføje den perfekte moderne touch til dit hjem. Den gode nyhed er, at der er en overflod af både bordlamper og lampeskærme online og i din lokale home designbutikker til at give dig præcis, hvad du søger, og på ethvert budget, fra høj til lav.

En af de vigtigste ting at huske, når man ser på lampeskærme er størrelsen af ​​skyggen i forhold til størrelsen af ​​lampen. For stor og din lampe vil se fjollet og overmandet, for lille og din lampe vil se store og ud af sted. Det er vigtigt at have den helt rigtige størrelse, så tage målinger af din lampe base, fra top til bund og omkring, og tilgang din skygge køb bevæbnet med disse oplysninger.

Hvis du har en sjov formet lampe base eller en usædvanlig størrelse, skal du ikke være bange for at se på specialbygget nuancer. De er ikke frygtelig dyre og er værd at de ekstra penge, hvis du har planer om at holde din indretning ordning i flere år. Hvis du er mere af en hurtig-change-stil typen, kan du ønsker at holde fast med neutrale eller grundlæggende og skifte ud din base, som din smag ændrer sig.

Moderne Lampeskærme og lamper til dit hjem

Moderne Lampeskærme

Modernica

Designet af ikoniske moderne møbler designer George Nelson, Bubble Lamp er en af ​​de mest populære moderne stykker i verden af ​​high-end møbler. Modernica, et selskab ud af Los Angeles, omkonfigureres udformningen af ​​Bubble Lampeskærm til at rumme andre bord eller gulv lampe baser. Skærmen refererer den oprindelige lampe samtidig tilbyde en moderne henvisning til de traditionelle nuancer.

Moderne Lampeskærme

AllModernLighting.com

Med et navn som AllModernLighting.com, er det nemt at finde den rette moderne lampeskærm til dit hjem og dit budget på dette website. Særligt interessant er Sonneman Letvægtere Round Shade Cover, som er lang, tynd og ser lidt spaceage. Designeren, Robert Sonneman, var en af ​​pionererne inden for moderne belysning. Hans stykker, som denne, er moderne klassikere, og i dag er han fortsætter med at skabe innovative stykker for hjemmet design. Den Sonneman Round Shade Cover fås i hvid, sølv, rød, blå, gul eller sort.

Moderne Lampeskærme

Afsluttende Note

Mens finde den rigtige størrelse af skygge til din lampe er altafgørende, det vigtigste er at købe noget, som du kan lide, ikke bare noget, der matcher din indretning ordningen. Du er nødt til at leve med den lampeskærm dag ud og dag ind, så shoppe rundt og købe en til en pris, du kan leve med. Der er ingen mening i at købe en billig skygge, bare fordi det er billigt. Du kan finde næsten enhver stil til ethvert budget, så komme ud og gøre dit hjemmearbejde!