Moderne bryllupsløfter

Moderne bryllupsløfter


Hvis traditionelle bryllup vows ikke passer til dine behov, skal du bruge moderne bryllup vows. Tilpas moderne sværger til at passe til din personlighed som et par.

Moderne Bryllup Vow Idéer

For mange mennesker, traditionelle bryllup vows og ceremonier synes arkaisk og restriktiv. For denne gruppe vil en udveksling af moderne vows røre hjerterne hos alle dem, der deltager. Tilpas følgende prøver med parrets navne eller hente inspiration fra dem for at skrive dit eget bryllup vows.

Vælg Løfter, som du måske læse til hinanden, eller at en tjenende ledsager læser højt. Nogle nutidige løfter inddrage menigheden. Udover at recitere løfter, kan par ligesom en moderne digt eller et par inspirerende vers indgår i løfte del af brylluppet. Vælg den løfter, der bedst passer til dine behov. Ændre eksemplerne nedenfor for at møde din personlige situation.

Par 'Løfter: Eksempel 1

Min kærlighed, jeg drømte om den dag, vi kunne stå her sammen før vores venner og familie erklærer vores kærlighed. I dag med et åbent hjerte, accepterer jeg dig som min ægtefælle og tilbyder dig et liv i kærlighed og forståelse. Jeg lover at behandle dig med ære og forblive tro mod dig alene. Jeg byder dig velkommen ind i mit hjerte som min kærlige ægtefælle og jeg glæder mig over din familie varmt og med åbne arme.

Par 'Løfter: Eksempel 2

I dag tager jeg dig som min partner. Fra denne dag fremad, jeg giver dig mit hjerte og mit liv. Min evige kærlighed og hengivenhed tilhører dig. Til dig, jeg lover mig selv sandfærdigt og af hele mit hjerte. Lad os dele vores drømme, tanker og liv. Vel vidende, at i morgen, vil jeg have dig i mit liv fylder mig med glæde. Jeg elsker dig, og jeg vil elske dig for evigt.

Moderne bryllupsløfter
Moderne bryllupsløfter

Par 'Løfter: Eksempel 3

Jeg giver dig denne ring som et symbol på vores enhed og vores evige kærlighed. Jeg lover at ære dig som person og som menneske. Jeg accepterer dig, din tro og dine ideer. Jeg lover at elske, støtte og beskytte dig gennem alle storme, der ligger foran os. Jeg ved, at vi sammen vil opbygge et kærligt hjem til vores nye familie. Jeg vil være tæt ved, når du har brug for mig nær. Jeg vil elske dig i de gode tider og dårlige. Ligesom denne ring, min kærlige løfte er evig.

Ministerens Løfter: Eksempel 1

(Til menigheden) Mine kære, i dag har vi det privilegium at vidne til fødslen af ​​en ny familie. Stå sammen som vi velsigner familien med venlige ord og gode tanker. Gentag disse ord efter mig: "________ og _________ vi velsigner dig med venlighed, godhed og vores oprigtige bønner Må jeres liv blive sammenflettet sammen som Gud og hans godhed Kan du altid hilse hinanden med et smil og støttende ord Vi opkræver... dig at holde dit løfte om troskab til hinanden. Vi, dine venner og familie står sammen i erkendelse og velsignelse af din fagforening. "

Minster s Løfter: Eksempel 2

Venligst vender mod hinanden og tage hinandens hænder. Sig disse ord samtidig: "Min ven og min kærlighed, jeg tager dig som min partner Med min hele hjerte, sind og krop Jeg accepterer du, jeg lover at værne om dig, ære dig, overveje dig og bære dig i mit hjerte i dag... , jeg lover kun at elske dig. Jeg genkender dig som min ægtefælle og min partner. Jeg forsage alle andre. "

At sige din vows

Diskuter din vows med din partner før brylluppet dagen. Overraskende din ægtefælle med særlig original bryllup vows kan synes som en god idé, men både mennesker skal inddrages i planlægningen. Øv siger løfter, du vælger sammen et par gange før selve begivenheden.