Moderigtigt Armbåndsur Nike AMP + nu tilgængelig

Moderigtigt Armbåndsur Nike AMP + nu tilgængelig
Armbånd Nike AMP +, et fashionabelt unisex digital ur er endelig tilgængelig. Lad mig fortælle dig om det. For det første viser (hvad tror du?), Hvad klokken er. For det andet, Nike AMP + kan du trådløst styre din iPod. Det unikke ved denne armbåndsur ("+") er det faktum, at denne enhed kan også integreres med Apples wee iPod nano modtager til Nike + sko. Det giver dig mulighed for trådløst at spore og overvåge din kører og fremskridt. Mens du jogging, bliver musikken afbrudt af en dejlig stemme fortæller dig døgnet, afstanden og størrelsen af de kalorier brændt under din træning. Hvilke af de sætninger, viser bedst din træning har været effektiv: De har jogged fra dette træ til at bygge, eller du har jogged 1 mile? Det er sådan en dejlig ting for løbere!

Dette ur ligner et armbånd, og er også vandtæt. Der er lyse orange lysdioder (LED) i stedet for flydende krystaller og ur dial. Du kan se meget godt, hvad klokken er både på en solrig dag og nat. Kontrolknapperne er nemme at finde uden at se på armbåndsuret, som gør det muligt at nemt at skifte spor, lydstyrke og blive informeret om tid. Denne vidunderlige sporty gadget er allerede tilgængelig i fire farver (blå, grøn med orange, sort med rød, eller sort med grafit) og koster 79 dollars.

Denne enhed er bestemt cool. Men der er ulemper, også. Det kræver køb af Nike + iPod Sport Kit, hvilket bringer den samlede pris for et dyrt niveau. Den anden ulempe: hvis du ønsker at ændre størrelsen på båndet til at passe dit håndled størrelse, bliver du nødt til at skære igennem plastik. Anyway denne enhed er noget særligt, det minder mig om film om, hvordan folk vil leve i den fjerne fremtid. Det forekommer mig, vil mange finde det vigtigt meget snart.

Moderigtigt Armbåndsur Nike AMP + nu tilgængelig