Moderation og Nydelse

Moderation og nydelse:
NØGLEN til livslang træningsmål

Fitness felt har udviklet sig meget i de sidste par år. Workout teknikker er blevet forbedret, og videnskaben om Kinesiologi er respekteret for sin enorme bidrag til at forbedre sundhed og velvære af amerikanerne. Læger rådgive patienterne til at udøve, og de fleste mennesker besidder lysten til at starte et fitness-program, fordi de er klar over fordelene ved at være sund og i form. Det er almindeligt kendt i dag, at du skal udøve for at opretholde en sund vægt og være på dit bedste.

Men en af ​​de "bivirkninger" af denne fitness revolution er den fejlagtige idé, som mange, at for at få nogen fordel af motion eller at være på en "god" kondition skal du udholde en hård, opslidende træningsprogram.

Alle har set annoncerne: "Velkommen til Scream med Pain Boot Camp Overvægt har ikke arbejdet ud i 10 år Intet problem Kom og vi får du læner dig på seks uger??!." De bør også tilføje det med småt Vi vil også få dig til skade inden for et år, og hvis ikke, vi lover du vil være syg og træt af at udøve i endnu et år.

Så er vildledende tv-shows som "The Biggest Loser". Hvis du ikke er bekendt med det, to hold af overvægtige mennesker konkurrerer mod hinanden for at miste den største mængde vægt muligt. Selvom der kan gøre for underholdende tv, giver det den forkerte idé om, hvordan de fleste mennesker skal gå om at miste vægt og genvinde deres helbred.

I årenes løb på fitnesscentre, har jeg set utallige mennesker, der træning for to eller endda tre timer ad gangen. Jeg har selv været vidne til nogle, der gør det to gange om dagen !! De stolt erklærer, "Jeg er en gym rotte", og handle, som om det er nøglen til et godt helbred. Nu er jeg ikke sige, at det er usundt at være meget aktive. Mange mennesker elsker det og nyde det. Men der er mange tilfælde, hvor folk føler, at de skal følge denne strenge regime, fordi det er den eneste måde at være sund og bevare deres vægt.

Den slags tænkning afspejler en forestilling, som mange, at udøvelsen formodes at være hård og ubehagelig ("Ingen smerte, ingen gevinst". Hvor mange gange har du hørt det?). Den uheldige konsekvens er, at mange mennesker får så bange for at udøve de undgå det ligesom pest, selv troede, de ved, at det ville være godt for dem.

Nu, hvis jeg skulle fortælle dig, at alt hvad du behøver at gøre er at finde ud af to eller tre dage om ugen, med en kombination af lys vægttræning og lys aerobic, ville du sandsynligvis være mindre bange for motion, ville du ikke? Great! Hvis du er op til lidt mere af en udfordring, kan du prøve tre til fire dage på et moderat til moderat hårdt intensitet med en kombination af styrketræning, aerobic og fleksibilitet uddannelse. Men ved du hvad? Hvis en af ​​dem virker som for meget for dig, hvor meget du kan forestille at gøre? En rask gåtur i en halv time tre gange om ugen? Perfekt. Hvis det er stadig for meget, hvad med en tyve minutters gåtur, et par dage om ugen? Selv om jeg håber at se dig gøre mere med tiden, er du bedre stillet gøre bare en lille mængde så ikke udøver på alle. Selv hvis alle du gjorde for resten af ​​dit liv til fitness var at gå en tur rundt om blokken to gange om ugen, vil du være bedre stillet end en person blot mageligt på sofaen. Så hvis det er alt du kan forestille at gøre uden at blive "bange", gå til den.

Men jeg er nødt til "advare" dig, at en interessant og spændende ting der sker, når du giver din krop noget så fantastisk som gave for at gøre noget sundt, selv om det er så minimal som en to gange om ugen tur rundt om blokken. Din krop begynder at bede om mere. Udøver føles godt, fordi vores kroppe er designet til at være aktiv. Så hvis vi tillader os selv at være aktiv, i modsætning til at tvinge os selv til at være aktiv, vil vi garantere, at vi vil holde sig til det.

En del af "tillade" os selv at være aktiv er at finde aktiviteter, som vi nyder og der føles godt for dig personligt. For et godt eksempel lad os tage et kig på tre af mine klienter: Betty, Ken, og Ric. Betty er en ældre dame, der kommer til gymnastik to dage om ugen, og vi gør nogle moderat lette øvelser. På nogle af dagene vi ikke finde ud af, hun gør havearbejde. Mens havearbejde, hun har til at bære ting rundt, stå op, squat ned, etc. Med andre ord, hun er aktiv. Ken nyder at arbejde ud derhjemme om morgenen tre gange om ugen gør en moderat modstand band rutine, push-ups, og masser af stretching. Derudover går vi for en fire-mile gåtur langs floden tre gange om ugen, og han spiller også golf mindst en gang om ugen. Ric er i topform, og elsker at arbejde ud. Vi mødes tre gange om ugen i en time af ren magt. Oven i det gør han halve time af cardio på tre af de dage, vi ikke arbejder ud. Han vandt for nylig et fitnesscenter konkurrence på gym.

Hvad gør disse tre mennesker har til fælles? De er alle i fabelagtig helbredstilstand, og de alle nyder det, de gør. Betty ønsker at være i stor sundhed og nyde hendes havearbejde. Ken ønsker at have stor udholdenhed og nyde udendørs. Ric ønsker at have en stor krop og nyder udfordringen af ​​en hård træning.

Du kan lide vandreture, eller eventuelt spille tennis eller golf. Måske du nyde aktivitet på stranden om sommeren eller stå på ski om vinteren. Alt du skal gøre er at huske, at de er fysiske aktiviteter, så du kan planlægge at gøre dem som en måde at være sund og aktiv. Du vil blive glad, føler sig godt om dig selv, få en følelse af realisering og opretholde identiteten af ​​en person, der er aktiv. Denne identitet af at være sund og aktiv er kritisk i at påvirke din succes med dine træningsmål. (For mere om dette, og hjælpe med at nå disse mål, downloade din egen kopi af mit program Hvordan skal lykkes med din sundhed og fitness mål.)

Endelig som du bliver mere ophidset om at være sund og aktiv, kan du begynde at tilføje mere formel styrketræning derhjemme eller i et motionscenter, eller endda begynde at tage en yoga eller Pilates klasse. Hvis du opdager, at du finder glæde i at være meget aktiv, der er stor! Men altid huske på, at fitness formodes at være sjovt. Balance er nøglen. Du ønsker at være fit, sund og have det sjovt. Hvis du holder det på den måde, vil du holde det op for godt!

Eduardo Dias,

For sundhed, til fitness, for kroppen, du ønsker.

Eduardo Dias er en personlig træner og ernæringsmæssig rådgiver baseret i Toluca Lake, CA. Hans hjemmeside eduardodias.com er dedikeret til at give oplysninger på alle områder af sundhed og fitness: fra ernæring og motion til mental sundhed og motivation.