Modeller flytter til Hollywood

To top-level modeller på et tidspunkt har brat opgivet deres catwalk karriere af hensyn til biografen. Agyness Deyn var den første til at chokere offentligheden, siger, at hun ville "quit" erhvervet af en model og vil blive skuespiller. Derefter blev hun fulgt af en anden populær skønhed, Abbey Lee Kershaw, som også flyttet til Hollywood.

Modeller flytter til Hollywood

Abbey Lee Kershaw havde at farve sit hår lyserødt til hendes debut. Men arbejdet er værd - det vil være en genindspilning af kultfilmen Mad Max, populære i 1970-s. De stylister for mode publikationer på en gang forudså, at pink hår sikkert ville komme på mode efter udgivelsen af ​​filmen.

Modeller flytter til Hollywood

Af den måde, er den nye film bliver set frem til ikke kun på grund af den offentlige interesse i Abbey. Filmen vil også involvere model og skuespiller Rosie Huntington-Whiteley og Charlize Theron.

Nu vil vi gerne minde dig om Agyness. Tilbage i januar, tog hun en tid i hendes modeling arbejde. Aggie blev fuldstændig opslugt af nedskydningen af ​​Pusher-film, hvor hun var inviteret til rollen som en stripper, afhængig af heroin.

Modeller flytter til Hollywood

Optagelserne var færdig, men hun besluttede ikke at vende tilbage til catwalken og fotografernes studios. I oktober hun annoncerede officielt beslutningen om at holde op hendes modeling karriere, og ID-magasin dække (sommeren 2012 spørgsmål), kan virkelig være den sidste for Agyness.

Agyness Deyn, der startede tendensen med androgyni i modellering verden, er nu opsat på biograf og teater.

Modeller flytter til Hollywood