Model i bikini på forsiden af ​​en arabisk Magazine

The Lilac Magazine har overtrådt tabu. For første gang har en arabisk glans magasin vises en model i en afslørende badedragt på forsiden. Det skal bemærkes, at denne arabisk bladet blev fremstillet i Israel. Ingen af ​​udgivere i Mellemøsten ville have vovet at gøre dette. Den 22-årige israelske model Huda Naccache fra Haifa blev inviteret til at deltage i den modige gerning.

Model i bikini på forsiden af ​​en arabisk Magazine

Europæerne opfatter traditioner Østen som forskelsbehandling af kvinder og krænkelse af deres rettigheder. Men den arabiske verden stadig kan bevare sin egen vision af dette spørgsmål. Den eneste publikation, der forfølges målet om at bryde tabuer for kvinder, der er vedtaget i Østen var den Lilac blankt blad. Dens forlag ligger i Israel, og magasinet er blevet solgt i hele den arabiske region i 10 år.

Udgiveren af bladet indrømmer konstant forsøger at overtræde traditioner øst over en periode på 10 års arbejdskarriere og vise arabiske kvinder, at de kan have flere rettigheder og friheder. For første gang i Mellemøsten, blev bladet udgivet med en næsten nøgen arabisk pige på forsiden.

Modellen selv er stolt af at blive den første model, der viste hendes krop på forsiden af ​​bladet. Huda erkendte også, at hendes beslutning ikke havde været let. Først havde hun ikke lyst til at blive vist på forsiden i en bikini, og hun var bekymret for, hvordan det var i overensstemmelse med reglerne i samfundet. Modellen sagde, at hendes forældre hjalp hende træffe et valg, de lader deres datter blive afbilledet i en bikini på forsiden af ​​bladet.

Dog har myndighederne i nogle lande nægtede at distribuere den nye udgave af Lilac magasinet. Redaktøren var klar til sådanne vanskeligheder. Regionen har stadig streng censur over visning af nøgenhed. Men redaktøren er sikker på, at nogle mere liberale lande som Libanon, for eksempel, bør ikke pålægge forbud om salg af magasinet.

Huda siger hun ikke er bange for at være en pige, som er den første til at gøre noget. Den israelske model anser sig selv for at være modig og tænker, at hendes handling vil åbne nye muligheder for andre arabiske modeller.

Huda sikkert gør en lille revolution. Det er stadig umuligt for Øst at vise nøgne kvindelige krop. For eksempel UAE driver en streng regel, der forbyder medierne at offentliggøre fotos af modeller i bikini og vise fotografier af kvinder med bare skuldre, knæ, ryg og nakke. Det arabiske model Huda Naccache krænker også traditioner hendes region afvise tanken om et ægteskab og drømmer om en modellering karriere i USA og Europa. Denne model vil repræsentere Israel i "Miss Universe" skønhedskonkurrence, som vil blive afholdt i Thailand i december.