Mock Orange

Mock Orange

Mock orange (Vellugtende Pibeved) er en løvfældende busk indfødte til Sydeuropa. Det er i familien Hydrangaceae. Mock Orange er en populær prydplante busk dyrkes for sine duftende blomster og dens hjertelighed. Det kan virke som en hæk eller privatliv skærm, tilføje farve til et blomsterbed, eller være centrum for opmærksomhed.

Udseende

Mock Orange buske vokse op til 10 meter høj og otte meter bred. De har skålformede, hvide blomster, der er meget duftende og har en fremtrædende stamen. Arten som helhed har et væld af blomster, men nogle sorter har færre blomster.

Dyrkning

Mock Orange

Mock Orange buske er ikke svært at vokse. De vil vokse i containere eller i jorden, og de er hårdføre til zoner 4-7. Du skal blot følge disse trin for at have duftende, smukke blomster hver sommer.

Forberedende arbejder

Mock appelsin vokser bedst i fuld sol, men vil tolerere delvis solen. Find et solrigt sted, der er veldrænet som mock appelsin ikke gør godt med våde fødder. Till jorden til en dybde på seks inches. Til i omkring tre inches af kompost. Nu er du klar til at plante din mock appelsin busk.

Plantning busk

De fleste mock appelsin planter sælges som container-dyrket buske. Det betyder kan du plante busk som helst tidspunkt af året. Men vinteren er det bedste tidspunkt at plante buske, som de er i hvile, og det er ikke så stort et chok for dem. Grave et hul, der er stor nok omkring og dybt nok, at hele rodklumpen kan passe ind i det. Løft forsigtigt hele rodklumpen ud af beholderen, og læg den i jorden. Det skal plantes i samme dybde som det var i beholderen. Sæt snavs du har fjernet fra hullet tilbage i omkring rodklumpen. Tilsæt ikke gødning eller ekstra kompost eller andre ændringer til jorden, eller rødderne vil vokse i en cirkel i hullet og bæltet busk. Vand i busk godt.

Vedligeholdelse

Mock Orange er let at vedligeholde. Vand det med en tomme af vand om ugen i det første år efter den er plantet. Efter dette, vil du kun behøver at vande den, når det har været meget tørt.

Beskæring

Mock Orange buske er sundere, når beskæres årligt. Da blomstrer vises på sidste års træ, et godt tidspunkt at beskære er lige efter planten blomstrer. Skær en femtedel til en tredjedel af de ældste grene af planten. Du ønsker at skære grene, hvor de blomstrer dukkede op i tillæg til trimning eventuelle ødelagte eller syge grene. Beskæring hjælper med at forbedre udseendet af anlægget og vil tilskynde flere blooms ved at åbne i midten af ​​anlægget for sollys.

Skadedyr og sygdomme

Mock Orange er resistent over for både skadedyr og sygdomme.

Relaterede Flowers

 • Philadelphus Avalanche - Producerer mange store blomster med en behagelig duft
 • Philadelphus Boule D'Argent - En dværg spredning plante med dobbelte blomster og meget duftende
 • Philadelphus Bouquet Blanc - Pure hvide dobbelte blomster bæres i overflod
 • Philadelphus Candelabre - en dværg voksende form, med blomster større end P. Lemoinei og med bølgede kronblade; meget smuk i klippehave
 • Philadelphus Conquete - En gratis-blomstrende form hvis grene bue over med vægten af ​​blomster; de har næsten en tulipan form og er duftende
 • Philadelphus Coulteri - Dette er en næsten stedsegrønne art fra N. Mexico og tydelig i sine voksagtige blomster med en rosa-lilla flush i bunden af ​​hvert kronblad, danner en indre zone af farver. Det er lidt bud, og ikke blomst frit.
 • Philadelphus falconeri - The falconeri er en yndefuld plante, 16 meter høj, af uvis oprindelse, men sandsynligvis fra Japan. Dens rene hvide duftende blomster, af voksagtig konsistens, og med skarpt spidse kronblade, bæres frit i juni på stav-lignende overordnede stængler, der hænge yndefuldt under de tunge klynger.
 • Philadelphus Fantaisie - Fra frøbærende forælder dette arvede en svag rosa skær mod midten af ​​blomsten
 • Philadelphus Gerbe De Neige - Pure hvide enkelte blomster næsten et par inches i diameter og nydeligt kop-formet
 • Philadelphus Gordonianus - Denne sort er fra N. Amerika, hvor det er almindeligt i nærheden af ​​Columbia River. Den vokser 10 til 15 meter, er af yndefuld vane, med et væld af store svagt-duftende blomster i juli. Denne form vil gøre godt med lidt skygge, og dens store værdi er dens sene blomstrende.
 • Philadelphus grandiflorus - Som en stor-blomstrende plante, det er en af ​​de fineste af hårdføre buske, nåede en højde på 15 til 20 fod. Dens mange blomster måle to inches eller mere på tværs, er hvide, og enten Lugtløs eller svagt duftende. Der er mange former og små variationer af denne plante, afviger lidt i generelle karakter, og kører ind i hinanden.
 • Philadelphus hirsutus - Mindre prangende end de fleste former, blomster af P. hirsutus er små og for det meste ensom, men de er spredt så frit, at et godt blomstret plante på fire til fem meter er smuk, og dens virkning adskiller sig fra de andre former .
 • Philadelphus Inodorus - Meget gerne P. laxus, denne version er mere oprejst og energisk, med store lugtløs blomster, som er nyttige til at skære, hvor lugten af ​​andre slags er et problem. Det er en plante, der tvinger godt, men kommer fra de sydlige stater, det er lidt bud i kolde områder.
 • Philadelphus Lemoinei - En hybrid fra microphyllus krydset med coronarius-en smuk busk, den blomstrer i sidste halvdel af juni med sine rigelige rene hvide blomster omkring 1 1/2 inches tværs, og med en behagelig frugtagtig duft. Af pænt kompakt vane, den når en betydelig størrelse ved udløb. Dens formular erectus adskiller kun i sin mere stift oprejst vane.
 • Philadelphus Lewisii - Denne version er fra Stillehavet kyst N. America, og nærmeste hirsutus i sine hår-frynsede blade. Blomsterne er lidt mindre, Lugtløs, åbning i slutningen af ​​juni og begyndelsen af ​​juli.
 • Philadelphus Manteau D'Hermine - En generel favorit, som danner en kompakt model tykt påklædt, når det er bedst, med dobbelt cremehvide blomster
 • Philadelphus mexicanus - Dette er en smuk plante og næsten stedsegrønne, men bud undtagen i de varmeste dele af det sydvestlige England og Irland, hvor det til tider dækker varme vægge tæt ved havet til en højde på 15 meter. Blomsterne er store og dybt skål, voksagtig konsistens, og enten cremehvide eller svagt skyllet med rose. Deres stærke krydret parfume er behagelig, og i modsætning til den, som enhver anden form.
 • Philadelphus microphyllus - The P. microphyllus er fra Colorado, Californien, og N. Mexico; det er hårdfør og rigt smuk i varm jord og et sted, hvor dens træ er godt modnet. Blomsterne er små og ensom, men frit produceret i slutningen af ​​juni mælkehvid, og med en frugtagtig duft. Det er den mindste af slægten, sjældent nå 3 meter i højden, med slanke stængler og små blanke grønne blade på størrelse med Box, og grålig, med hår på undersiden.
 • Philadelphus Mont Blanc - når en højde på 4 til 5 meter, er af temmelig opret vækst, med store, duftende blomster
 • Philadelphus Norma - Blomsterne, som er afholdt for nogle afstand langs yndefuldt buede skud, er hver Hele to inches i diameter og enkelt, undtagen i nogle få tilfælde, hvor der er en tendens til et øget antal kronblade. De er af den reneste hvide, med lyse gule støvknapper.
 • Philadelphus Nuee Blanche - Det har store skinnende grønne blade, og regelmæssigt formede runde blomster, dybt cupped
 • Philadelphus Perle Blanche - Den fineste dobbelt Philadelphus, med meget store blomster af den reneste hvide, og bæres i stor overflod
 • Philadelphus Purpureo-maculatus - Det fik en førsteklasses certifikat fra Royal Horticultural Society, som var velfortjent, ikke kun for sin fortjeneste, men også for de muligheder, det åbnede op for en ganske ny race af disse smukke buske, hvis blomster hidtil har været hvid, eller næsten, hvorimod de af nytilkomne har på hvert kronblad en særskilt plet af lilla-rose.
 • Philadelphus Satsumi - fra Japan, med frit-forgrenet slanke stængler af 4 til 6 meter, lange smalle blade, og temmelig små rene hvide blomster, i par eller løst klynger

Vidunderlige Hedges

Mock appelsiner gøre vidunderlige skærme eller hække privatsfære og duftende blomster, der lugter af citrus i forsommeren med et minimum af pleje. Desuden er de tørkeresistente, skadedyrsbekæmpelse resistente og sygdomsresistente gør dem ideelle buske til en række forskellige anvendelser. Med lidt omhu, vil din mock appelsin busk trives i mange år fremover.


Du er her: LoveToKnow Have >> Mock Orange >> Mock Orange (Vellugtende Pibeved)
<< Phacelia Whitlavia Philadelphus Coulteri >>