Mobiltelefon: Mobiltelefon Tilbehør Tips

Bil Cell Phone Indehavere

Hvis du er ved at købe en bil mobiltelefon holder, har et godt kig på din tankestreg og det omkringliggende område, mens du sidder i førersædet. Det bedste sted for en mobiltelefon holder i bilen er, hvor din hånd vil naturligvis finde mobiltelefonen uden at belaste, og helst uden at skulle tage øjnene fra vejen.

En god måde at finde den mest handy spot til din mobiltelefon holder er at lukke øjnene, og nå ud til besvare en imaginær celle telefonopkald fra stedet du tror mobiltelefon indehaveren kan gå. Har du nødt til at stamme for at nå det? Eller er din hånd finde stedet hurtigt? Det næste skridt vil være at have et kig på mængden af ​​ledig plads på instrumentbrættet i dit valgte område, og shopping for mobiltelefon tilbehør, der kan monteres i det pågældende område.

Du kan opleve, at nogle modeller af mobiltelefon indehavere eller monterbare mobiltelefon tilfælde ikke kan have en mount lille nok til den del af instrumentbrættet. Mål den ledige plads, før du køber og sammenligne det med størrelsen af ​​mount for de bedste resultater.

Har du brug for Bluetooth?

Hvis du har brug for at gå håndfri med Bluetooth mobiltelefon tilbehør, kan din næste mobiltelefon køb hjælpe dig med at spare penge. Mange nye mobiltelefon tilbud omfatter diskonterede eller gratis mobiltelefon tilbehør.

Tjek din lokale avis, din tjenesteudbyders hjemmeside og den lokale butik for de nyeste tilbud og rabatter. Har du brug for at tilføje et familiemedlem til din telefonordning? Mobiltelefon tilbehør kan være tilgængelige på en rabat hver gang du ændre din telefonordning eller kontrakt. Nogle gange de bedste tilbud findes på internettet, så tjek din tjenesteudbyder for mobiltelefon tilbehør og relaterede rabatter først.

Cell Phone Hylstre

Mobiltelefon tilbehør er gået high-koncept. En japansk-designet mobiltelefon hylster idræt en højteknologisk krom look, der beskytter telefonen fra fedtede fingre og samtidig holde den ved din side. Andre producenter faktisk mærke deres mobiltelefon hylstre "high-fashion hylstre".

Et selskab markedsfører Gold Series til kunder, der ikke har noget imod at bruge lidt ekstra på mode ende for mobiltelefon tilbehør. Stadig andre beslutningstagere er catering til sports elskere. Har du set NASCAR mobiltelefon hylster? Disse dage, behøver du ikke at nøjes med generiske udseende mobiltelefon hylstre eller andet tilbehør.

Cell Phone Opladning på farten

Hvis du nogensinde har savnet et vigtigt opkald, mens du kører, fordi dit batteri døde på det helt forkerte tidspunkt, er der en mobiltelefon tilbehør lavet til dig. En cigarettænder mobiltelefon opladeren er en billig mobiltelefon tilbehør perfekt til alle, der bruger mere end en time kørsel om dagen.

Du vil aldrig gå glip af et opkald på grund af et dødt batteri på vejen hver gang! Bedst af alt, mange bil opladere lade dig tale mens telefonen oplades. Bare sætte telefonen i et instrumentbræt monteret mobiltelefon hylster og bruge en håndfri Bluetooth headset; du kan tale og oplade samtidig.

For trafiksikkerheden skyld, skal du ikke forsøge at oprette opladeren og håndfri enhed, medmindre bilen er parkeret. Nogle statslige love overveje "distraheret kørsel" for at være enhver brug af din mobiltelefon udstyr, der tager din opmærksomhed fra vejen.

Hvad kan jeg gøre ved Bad mobiltelefon modtagelse i min bil?

Får du hyppige faldt opkald, mens du kører? Du har måske brug for hjælp fra mobiltelefon tilbehør, såsom en forstærker, der øger signalerne for at forhindre mobiltelefon signaltab.

Disse signal styrke enheder er en reel lifesaver ved kørsel i store byer med plettet modtagelse på grund af høje bygninger, der blokerer signaler fra mobiltelefon tårn. Nogle af disse mobiltelefon tilbehør kommer uden alle de emner, du virkelig har brug for at gøre mobiltelefonen forstærker arbejde både i bilen og hjem. Vær sikker på din kit leveres med en cigaret lighter jævnstrømsforsyninger, et vindue-mount antenne beslag, og et alternativt strømforsyning til in-brug i hjemmet, bør du har brug for det.

Hvis disse udbydes som separate tilbehør til din mobiltelefon, kan du finde den bekvemmelighed er værd at den ekstra udgift, især elementer, der hjælper dig montere signal booster i din bil.