Mobiltelefon: Livsstil Telefoner Tips

Opfylde dine behov først

Der er telefoner derude at opfylde alle former for livsstil. For børn, der er telefoner, der har enkle knapper til at kalde mor og far eller 911. For forretningsfolk er der smartphones, der kombinerer organisator og cellphone teknologi. For musikfans, er der mobiltelefoner der linker op til musiktjenester. For gadget nørder, der er telefoner, der gør alt.
Så hvilken en er den rigtige for dig? Det afhænger af din livsstil. Men det bedste råd er dette: Hvis du tror, ​​du har brug for en telefon, der gør noget særligt ud over at foretage opkald - tage billeder, spille MP3'er osv - gå efter en, der har fået mulighed for at opfylde dine behov bedst på dette område i stedet for en, der gør alting. For eksempel, hvis du virkelig ønsker en mobiltelefon, der spiller musik, gå til Motorola ROKR eller Sony Ericsson Walkman telefon i stedet for en telefon ", der også spiller MP3'er."

Windows Vil vinde

Den smartphone kombinerer bekvemmeligheden ved en arrangør med kommunikations evner en telefon. For forretningsfolk er det hurtigt blevet et uundværligt værktøj. For gadget nørder, det er et nyt stykke legetøj med nok kompleksitet til at holde dem travlt i dagevis.

Men indtil for nylig har det store spørgsmål for både gadget nørder og travle forretningsrejsende været om at gå Palm eller PC.

Palm var først med Treo linje, men der er mange flere mærker af smartphones i dag på pc'en side.

Hvilket er det rigtige for dig? Hvis du er en Palm nørd allerede, gå Palm. Men hvis du er ubeslutsomme, så tjek den Windows-telefon til sammenligning.

ESPN Tilbud Gennembrud

For seriøse sportsfans, ESPN telefon er en god nyhed. Ønsker du at flytte sin verdensomspændende ledelse af sportsbegivenheder i den trådløse verden, har ESPN blevet en trådløs udbyder på egen hånd. Så for at få ESPN scores, videoer og andet indhold på din mobiltelefon, skal du købe en ESPN telefon og planen. Og du skal være parat til at betale en masse penge. Telefonen - en Sanyo 9000 - koster $ 499, en stejl pris, selv med en $ 100 rabat. Og planer starter ved $ 34,95 og gå op til $ 225 per måned. Så medmindre du er en velbeslåede sports nørd, er du bedre stillet venter på prisen for at komme ned, før du hopper i.

Walkman telefon Beats iTunes

Siden lanceringen af ​​iTunes og iPod tre-plus år siden, var det kun et spørgsmål om tid, før mobiltelefon tendenser tog musikken rute. Musik fans har ventet på mobiltelefonen og MP3-afspiller til at kombinere i én nyttigt værktøj. I dag er mange telefoner fordoble som MP3-afspillere, men det gennembrud combo endnu ikke er set. Motorola ROKR og den nye SLVR er begge iTunes kompatible, men har lammet funktionalitet. Sony Ericsson W800i Walkman telefon har bedre funktioner, men er ikke iTunes kompatible. For musikfans, stadig den perfekte iPod telefonen ikke er mødt.

2 megapixel Minimum!

For gadget nørder og snapshooters, et kamera er nu en vigtig del af en mobiltelefon køb. Den første generation af mobiltelefoner havde 640x480 opløsning (2 megapixel), hvilket er fint for mobiltelefoner, men mindre end ønskeligt til udskrivning. Disse dage, er det blevet langt mere almindeligt at se 1 megapixel og endda 2 megapixel kameraer. Disse telefoner vil komme tættere på anstændige 4x6 standard print-størrelse billeder. Og du kan forvente at se endnu bedre kameratelefoner hellere før end senere. Samsung netop annonceret en 10 megapixel telefon, rivaler de bedste digitale kameraer. Så hvis en kameratelefon er vigtigt for dig, skal du ikke nøjes med mindre end 2 megapixel, og hvis du kan vente endnu et par måneder, vil du sandsynligvis være i stand til at gøre meget bedre.

Forudbetalt Kun For Børne Telefoner

For forældre, kan give et barn en mobiltelefon lette bekymringer om whereabouts, sikkerhed og nødsituationer. For børn, kan en mobiltelefon være et redskab, men også et dyrt stykke legetøj.

Du kan stille alle tilfreds ved at købe en mobiltelefon med forudbetalte minutter for dit barns brug. Denne måde, barnet har en telefon til brug i nødstilfælde, men kan ikke køre op store regninger.

Børns Telefoner for Kids Only

Søger at erobre det eneste marked venstre for at trænge ind, mobiltelefon fabrikanter nu fokus på børn. Men har du brug for at købe dit barn en $ 129 Firefly telefon? Svaret: Det afhænger af dit barns alder og raffinement niveau. For børn under 12, kan en børns telefon være en god investering, da du kan begrænse, hvem barnet kalder mv For teenagere, bør dog en standard mobiltelefon arbejde og giver dig mulighed for at diskutere ansvar med barnet.

Se dine Minutter

Hvis du tager og sender billeder eller videoer, eller bare dowloading videoer til at se på en af ​​de nye højhastighedsnet, tjekke din kontrakt grundigt, inden du begynder at dowloading. Nogle kontrakter koste op til $ 25 ekstra per måned og tillader kun få inkluderet beskeder eller downloads, før de begynder opladningen per download. Dette kan tilføje op hurtigt og ingen kan lide at få mobiltelefon regninger for hundredvis af dollars mere end forventet.

Kig på tværs af havet

Hvis du spekulerer over fremtiden for mobiltelefoner, ser på tværs af havet - enten havet. Både Europa og Asien er ofte langt foran USA med hensyn til ny mobiltelefon teknologi. Her er nogle af de nye tjenester og funktioner, der allerede udgivet i Europa, at vi vil se før eller senere:

* Bredbånd telefoner: Vi er begyndt at se telefonnetværk allerede fremskynde, men ikke noget som den udbredte brug i Europa og Asien. Og sammen med høj hastighed rør kommer højhastighedstog som TV, video on demand og GPS. For gadget nørder og almindelige brugere både, vil dette være stor.

* ægte digital kamera telefoner: Samsung netop udgivet en 10 megapixel digital cam telefon i Korea. Vi vil ikke se, at et stykke tid, men du kan forvente at snart se telefon knaster rivaliserende gennemsnitlige digitale cams i forhold til opløsning og funktioner. For cameraphone fans, er det gode nyheder.

* Komplet konvergens: Forvent at se mobiltelefoner, der kombinerer high-speed rør, alle funktioner stadig og video cams og kraftige computere i mindre og mindre pakker.

Videoafspilning vs. Videooptagelse

Afhængige af video? Dette er en vigtig forskel, når man ser på mobiltelefoner. Til videooptagelse, hvilket betyder at skyde video, skal du have en telefon med et kamera, der skyder video og kan derefter overføre det via e-mail eller synkronisering. For videoafspilning, hvilket betyder at se videoer, behøver du ikke kameraet. For gadget nørder, vil telefonen med kameraet være det eneste valg. De fleste andre vil ønske at blive uddannet nok til at træffe et valg.