Mobiltelefon antenne Opgraderinger

Mobiltelefon antenne Opgraderinger

Hvorfor ville du selv overveje at få en mobiltelefon antenne opgradering? Der er mange grunde til at overveje at købe denne mobiltelefon tilbehør, i stedet for (eller ud) til alle de andre legetøj, du ønsker at afhente til enten pynte din mobiltelefon eller at tilføje nogle ekstra funktionalitet til den. Mobiltelefon tilfælde er større for beskyttelse, headset holde dine hænder fri, men du ville være overrasket over, hvor alsidig en mobiltelefon antenne opgradering kan være!

Mobiltelefon antenne Opgraderinger

Hvor kan du finde en mobiltelefon antenne opgradering? Den mest oplagte valg ville være de rigelige mobiltelefon tilbehør kiosker, som du finder på det lokale indkøbscenter, men du kan ofte finde masser af andre lækkerier på eBay, Amazon, og en række andre online forhandlere.

mens antennen, der fulgte med din mobiltelefon er klart tilstrækkelig, hvis du virkelig ønsker at få mest muligt ud af dit håndsæt, kan en opgradering være i kortene. Denne nye tilføjelse kan tjene et af to formål: kosmetik eller funktionalitet. Begge disse er udforsket nedenfor.

Mode over funktion

Mens dette ikke er præcis mulig med mobiltelefoner, der har indvendige antenner (ligesom Motorola RAZR og LG Chocolate Telefon), en sjov opgradering, du kan gøre for en "regelmæssig" mobiltelefon med en konventionel stumpet antenne er at erstatte den med en der har lyse, blinkende lys.

De er tilgængelige i en række forskellige farver, herunder nogle, endda gå gennem alle nuancer af regnbuen! Disse eftermarkedet mobiltelefon antenner er særligt populære blandt yngre brugere og teenagere, da det giver endnu en afsætningsmulighed for dem åbent at udtrykke deres personlighed og lade deres individuelle karakterer kommer skinner igennem. Der er en pris, der skal betales, men ud over de $ 10 eller så du bliver nødt til at bruge for den blinkende LED selve enheden. Typisk har disse antenner ikke tilbyde det samme niveau af ydeevne som konventionelle, fordi de ikke har den samme form for teknologi inden for, dedikere mere af "fast ejendom", om man vil, til lyset og elektronikken forbundet med at kontrollere det (at blinke, når telefonen ringer, eller i gang med samtalen) snarere til rent faktisk at forbedre din mobiltelefon modtagelse.

For at forbedre dit signal, skal du kigge til ...

Forbedring Cell Phone Signal med opgraderede Antenner

... En helt anden slags mobiltelefon antenne opgradering. På den ene side, har du de billige mærkat stil Cell Phone Signal Boosters, der findes overalt i eBay. Dette er meget billige og måske eller måske ikke rent faktisk giver nogen form for væsentlige ændringer i ydeevne. På den anden side, har du meget bulkier løsninger som Arc Trådløs frihed Cell Phone Signal Booster (billedet øverst på denne side). En antenne som dette er ganske lidt større end en mobiltelefon, måler omtrent det samme som din gennemsnitlige paperback roman. Disse typer af trådløse extendere er normalt ikke til daglig brug i det omfang, som du sandsynligvis ikke ønsker at bære den rundt med dig, når du tager en tur på stranden. I stedet de er gode til brug i boliger, kontorer, og i bilen, hvor du ikke vil bevæge sig rundt helt så meget.

For en endnu mere omfattende løsning, der er elementer som denne trådløse extender. Jeg har ikke testet det selv, men jeg kan forestille mig, at antennen findes på denne enhed er væsentligt stærkere end den lille stub fundet på din mobiltelefon. Jeg vil slet ikke blive overrasket, hvis dit signal blev forstærket af en ekstra bar eller tre, hvilket resulterer i færre mistede opkald og forbedret lydkvalitet. Selvfølgelig på over $ 300 er det langt fra at være den billigste løsning.